e71 beli ili e75,ili pak e72

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Da li mi mozete reci da li da uzmem e71 beli ili e75,ili pak e72 kada izadje? :? zaista sam u nedoumici.Naime,mislio sam da uzem e71 beli i iPod nano 4G 16gb,ali sada kada su tu ovi novi modeli nisam siguran,iako mi se i dalje e71 cini kao pravi izbor. :unsure:
iPhone 4.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Ako neces da cekas i ako imas para sacekaj ti E72 bice to telefoncina. . . . A ako neces da cekas i ako ti treba telefon hitno onda E75 fin je telefon mnogo ali me malo brine onaj side kick (valjda se tako kaze)

Sve u svemu E72 :) ipak on ima nenormalan procesor,ima 5 mpx kameru, lepo izgleda ma milina od telefona ^.^
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako mozes sacekati jesen, za kada je najavljen E72, onda nema sta vise da razmisljas! :)
Trebao bi se u septembru poceti prodavati i samo onda treba sacekati kada ce se pojaviti kod nas. Ali onda su visoke cene pa treba sacekati stabilizaciju sto dovodi do nekog grubog zakljucka da je kupovina ovog modela razumna oko/posle nove godine.

Mozes pogledati u temi o E72 sta su dodali ovom modelu u odnosu na E71, pa ako ti dodaci nisu nesto preterano potrebni beli E71 je pravi izbor (igrao sam se sa belim E71 i neverovatno koliko je lep telefon, a njegove mogucnosti ne treba preterano naglasavati).

Sa E75 se nisam imao prilike igrati ali svakako mi se ne svidja takav koncept sa 2 tastature.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja bi uzeo e75,jer ima par stvari koje e71 nema kao accelerometer,bolje video snimanje,3,5mm jack i zvuk.A sto se zvuka tice ne bi morao uzimati ipod posto e75 ima kvalitet na nivou ipoda tj kao top nseries modeli.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Ne mogu da cekam.Mislim,ne ceka mi se.Probao bih da vidim da li neko od preprodavaca moze da nabavi e72 sto ranije.ali ne verujem.U suprotnom cu uzeti e71 beli i iPod nano.Multimedija i biznis ;) Samo sto su mene telefoni smorili i ne treba mi 1000 dzidza bidza,samo jak telefon,a e71 mi se cini i bolji od toga.tanak,lep,jak,brz. :)
iPhone 4.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

odlican je e71. obecao sam ti slike mog crnog primerka i evo okacicu ih ovde za nekih pola sata ako je ok, samo da ih uploadujem, nisam imao vremena nikako ovih dana
::luv phonez::

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Ok ;)
Pa i ja kontam da ce me e71 lepo sluziti kao telefon koji je brz,za poruke,poneki poziv,za net [imam wlan mrezu prekoputa],a za muziku cu imati iPod ;)
iPhone 4.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa ako bas trazis kameru, tu ti onda ni E72 nece pomoci, jer je e serija poznata po blentavim kamerama... a nista nece pruziti zvuk kao Ipod :) tako da ti je kombo vrh :) a i mali je Ipod, ne moze da smeta :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

evo slika

SlikaSlikaSlika
::luv phonez::

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan