Telefon do 420€
Telefon do 420€
Kao sto rekoh,zelio bih kupiti telefon ali neznam koji...za koji dan cu raspolagati iznosom od oko 420€ koje bih zelio uloziti u novi telefon...znaci koji je najbolji telefon po vama koji se moze dobiti za priblizno toliki iznos...da napomenem da Sony Ericsson vec u startu otpada i da je najvaznije da telefon ima Symbian,WiFi,ekran najmanje 2.6" po mogucnosti da nije touchscreen
Nokia N95 8GB
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
zllaja, Pa sa toliko novca imas sirok izbor.Da li si vec gledao neke modele i imas li bilo kakvog favorita? Ja bih ti preporucio da pogledas Nokijinu E seriju,oni imaju to sto ti treba, mada svi vecinom danas smart telefoni imaju WiFi i vece ekrane.
Takodje tu je i HTC sa svojim modelima koji imaju malo bolji i ozbiljniji OS WM,sto moze da bude prednost ako te interesuje.
Pogledaj malo pa nam iznesi svoje favorite pa cemo da odvojimo najboljeg medju najboljim.
Takodje tu je i HTC sa svojim modelima koji imaju malo bolji i ozbiljniji OS WM,sto moze da bude prednost ako te interesuje.
Pogledaj malo pa nam iznesi svoje favorite pa cemo da odvojimo najboljeg medju najboljim.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
1.) Slazem se sa lokijem za Njoku, ali ja bih isao na HTC HD + sto imas N73 koji ti moze posluziti za slikanje i za muziku.
2.) Rekao si da bi uzimao E52 kao sekundarni mob. (u temi o E52). On ti pokriva poslovni deo, a sada ti je najbolje uzeti neki koji je vise okrenut ka multimediji.
3.) Trebao bi napisati za sta bi najvise koristio tel. pa na osnovu toga da ti se predloze neki modeli. Glupo je da uzimas nesto iz E serije sada (ili neki vise poslovno orjentisan) ako ces za par meseci uzimati i E52.
2.) Rekao si da bi uzimao E52 kao sekundarni mob. (u temi o E52). On ti pokriva poslovni deo, a sada ti je najbolje uzeti neki koji je vise okrenut ka multimediji.
3.) Trebao bi napisati za sta bi najvise koristio tel. pa na osnovu toga da ti se predloze neki modeli. Glupo je da uzimas nesto iz E serije sada (ili neki vise poslovno orjentisan) ako ces za par meseci uzimati i E52.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Само да додам,да сам чачкао н96 код ортака,и апсолутно није канта,крнтија и оно што се прича о њему.
Телефон је веома леп и мноооооого је лепси него што изгледа на сликама.
zllaja,ако купиш н96 нећеш се покајати
Наравно не знам шта те занима,тако да можда хтц бољи избор,ипак имаш 420е тако да бирај
Телефон је веома леп и мноооооого је лепси него што изгледа на сликама.
zllaja,ако купиш н96 нећеш се покајати

Наравно не знам шта те занима,тако да можда хтц бољи избор,ипак имаш 420е тако да бирај

Nokia 6220 Classic
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nekome N96 moze biti lijep, ima on ono sto ce sigurno privuci korisnike, ali sa osakaćenim procesorom kao i sa slabom baterijom na koje se veliki broj ljudi zali po netu i losijom kamerom nego ostali telefoni N serije sa 5mpx ne vjerujem da je bas prava kupovina. Kao sto loki kaze, tu se najvise uklapa N85. Mada ni N96 nije za baciti ali opet...
Wicker Man, HTC definitvno cu zaobici zbog Win OS a
IDzO, takodje HTC HD otpada...E52 mi se na prvi pogled svidjela i nije 100000% bas sigurno da cu je kupiti
Godzilla, znam da se necu pokajati sa N96 ali opet bi mi bilo povoljnije kupiti N95 8gb (8gb mi je sasvim dosta,a da gledam TV na telefonu jos cu se nacekati,a i dosta mi glupo)
loki13, zanimljiv prijedlog za N85...od svih novih modela na nju sam nekako zaboravio...nju cu svakako provjeriti...a sto se N95 8gb tu gotovo nema nista sto mi je nepoznato u vezi nje
IDzO, takodje HTC HD otpada...E52 mi se na prvi pogled svidjela i nije 100000% bas sigurno da cu je kupiti
Godzilla, znam da se necu pokajati sa N96 ali opet bi mi bilo povoljnije kupiti N95 8gb (8gb mi je sasvim dosta,a da gledam TV na telefonu jos cu se nacekati,a i dosta mi glupo)
loki13, zanimljiv prijedlog za N85...od svih novih modela na nju sam nekako zaboravio...nju cu svakako provjeriti...a sto se N95 8gb tu gotovo nema nista sto mi je nepoznato u vezi nje

Nokia N95 8GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
zllaja, necu da te ubedjujem (o Win Mob vs Symbian S60) ali cisto me zanima sta ti smeta na Win OS-u? 

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
N85 bez konkurencije,ekran fantastican,muzika odlicna kao i kamera plus svi kriterijumi ispunjeni i imas sve moguce funkcije. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Cooomi, u Srbiji mozda i nekako,u Bosni...tesko da to mozes uopste naci a kamoli po toj cijeni ako uopste i ima...mozda nekim ,,vezama" iz inostranstva,al opet nije mi to sigurno...kupujem skup telefon i zato hocu da sam koliko-toliko siguran,mislim na garanciju
bestboy, tesko INNOV8...mozda ako nadjem po extra povoljnoj cijeni
Sale_M, jel slucajno imas N85?
bestboy, tesko INNOV8...mozda ako nadjem po extra povoljnoj cijeni
Sale_M, jel slucajno imas N85?
Nokia N95 8GB
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
zllaja, nemam n85 imam n79 ali sam imao prilike da se poigram sa n85 i prenosim ti utiske a mozes i sam da procitas neki review i videces da se potvrdjuje ovo sto sam naveo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- tehno maniac