koji tel da kupim pomagajte se xperia x1 nokia e71 ili nokia e72.trenutno nosim htc tytn 2.glasajte na osnovu licnih iskustava i informacija.baterija veoma bitan fakotor.koji tel biste vi uzeli i zasto
Xperia naravno. Prelazak sa Tytn 2 na E71 ili E72 bi ti bio nezgodan jer si već navikao na Windows, veliki ekran, touch screen i ostalo, ali taj prelazak ti neće doneti ništa spektakularnije jer su im specifikacije jako približne
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
hvala drugari.ali jos 1 pitanje koje su cene,realne cene pomenutih telefona kod nas u srbiji,jer sam ja trenutnu u americi.i konacno koliko dugo traje baterija na x1 uz neko kombinovano umereno koriscenje
i da kako da prepoznam original x1 bateriju i to.odgovor u vezi cena bi bio pozeljan :?koji os je pristupacniji za instaliranje aplikacija,programa wm ili simbian,za koji je potrebno manje hakovanja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.