Telefon za drugaricu, preporuka

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Telefon za drugaricu, preporuka

Post od Green »

Pozdrav timu mobilnog sveta, duuuugo me nije bilo ovde, nisam bas vise nesto u toku mobilnih desavanja , pa reko ipak da se obratim ekspertima:

Drugarica treba telefon (uglavnom Nokia, ali moze preporuka i za neku drugu marku), koji je nekako vise prilagodjen devojackim ukusima sto se dizajna tice, da cenovno ne prelazi 250-300 evrica i da OBAVEZNO poseduje Wi-Fi funkciju.

Toliko se nakotilo raznih modela tako da stvarno ne bih imao vremena sve to pretraziti...nadam se da ce neko imati razumevanja...zahvaljujem unapred svima koji izadju u susret ;)
Pozdrav 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Green, welcome back, pal! Piše ti u potpisu - za drugaricu bijela varijanta.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pozdrav Green, long time no see! :)

Mogao bi pogledati sledece modele, ali posto ne znam kakve su cene Australiji, moraces nesto sa drugaricom probrati: Nokia E71, N82, N85, N95 8GB, 5800 XM, Samsung Omnia, i8510 Inovo, HTC Diamond i Touch Pro.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Bela ili crvena nokia E66! Prelep, metalan, mali, "sladak" :D ima wi-fi :)
Nokia C6

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сложио бих се са осталим колегама,значи N95 8GB,5800 или црррвени е66. :D :wink:
Слобода или смрт

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Green, мислим да је најбоље е66,црвена,како су рекли tehno maniac, bestboy, ... :)
Некако су ми 5800 и н95 8гб прејаки за девојку...
Сем ако није захтевна као наш драги модератор Нинолина. :wink:
Nokia 6220 Classic

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pozdrav Green, lepo te je opet videti u nasim redovima! :wink:
E sad,biranje telefona za zensku osobu je teska rabota,najvise zbog izgleda, a opet i da ima dobre funkcije.
Ima jako dosta modela i IDzO, ih je bas lepo "poslagao", koji god da izabere nece se pokajati,samo je pitanje izgleda.Npr, Omnia nije losa,a takodje i 5800 XM.Ako cemo ipak podalje od TS onda i E66 treba uzeti u razmatranje (uz odgovarajucu boju,naravno).
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

bestboy, na ovaj tvoj izbor ja bih jos dodao i E52 :)
Nokia N95 8GB

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

e66 ili n79 najpre zbog dizajna i naravno kvaliteta,n95 8gb po meni nije za devojku,suvise je krupan.Predlozio bi jos SE w705 i g705
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Hvala drugari, vidim da ima bas zanimljivih predloga...nesto sam i ja bas kontao na fazon E66, N79, kao sto je Sale_M predlozio, a i zllaja je dao fin predlog za E52. Ne verujem da bi joj se svideo E71, verovatno zbog qwerty tastature, a pogotovo ne cigletine poput Omnie, HTC-ovih modela ili N95 8gb...

E sad, drugarica se nikad nije pozabavila Symbianom, pa bi joj to mozda u pocetku bio problem, mada svi znamo da i nije toliko komplikovano. Nalozio sam je malo cinjenicom u vezi sa Wi-fi funkcijom, jer ga i sam nenormalno cesto koristim gde god imam pristup. Cesto je i ona na netu, fejs i ostale fore, ali znamo dobro koliko to sve kosta. Ona inace zivi u Srbiji, a ja cu joj samo preneti neke od vasih predlozenih modela, pa kad skupi kintu nek vidi sama sta ce...

Jos jednom zahvaljujem svima na komentarima, carevi ste 8) :wink:

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

A iphone? :unsure: :unsure:
Nije nokia, ali za facebook, twitter i ostale kombinacije je krajnje zanimljiv. OS je lep i techan i realno nema devojke koja je ostala ravnodushna prema iphone-u 8)
Isto sto se tiche "hakovanja" za fraj aplikacije je najmanja za$#bancija na njemu.
Chini mi se da ih ima do 300 jura 3g 8gb.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

cebzab, iPhone je mnogo dobra stvarcica (ja bas nesto razmisljam o 3G S), ali mislim da bi za nju ipak bio prevelik, a i ne verujem da bi joj se svidela virtuelna tastatura...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Green, pozz :)
Nisi naveo ono osnovno, dumb/OS-i koji, ako drugarica nije upoznata sa mobile OS verujem da možeš dosta da je uputiš :wink:
Ako je Nokia Symb (a ne voli "virtuelnu" tast.) slažem se sa e66 i n79 (krasan fon, maskice..., moj drugar ga ima i stalno ga zezam da šeta "ženski" fon, toliko je "lep").
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori