treba mi neki telefon koji ima dobru kameru,cesto idem na pecanje pa mi je potrebna kvalitetna slika posto pecarose bije glas da mnogo lazu
i treba mi gps koji radi bez problema.
ostale funkcije su mi apsolutno nevazne i nebitne,ne treba mi telefon za slusanje muzike ili nekakvo dopisivanje preko messengera,nego iskljucivo za slikanje i da mogu da upalim gps kad sam u kolima.
i da nije preskupo...
dusko1122, za tebe je onda stvoren 6220c. Ima sve to a pri tom je po meni dosta jeftin telefon. Za te pare ne postoji bolji model na tržištu to je sasvim sigurno.
super,svi ste za taj 6220 c,sad gledam po oglasima vidim da nije skup,uzimam ga 100% cak ima par komada koji su jos pod garancijom...
a jel ima da se kupi za taj telefon nekakv drzac za kola kad koristim gps,i jos jedno glupo pitanje,jel se taj gps placa?
hvala
Što se tiče držača imaš ih u svakoj radnji koja prodaje mobilne telefone. Oni su univerzalni i imaš mnogo modela. Ja sam moj uzeo na auto pijaci i veoma sam zadovoljan.
Pa mali su ekrani na obadava modela.Kao sto su kolege rekle,n82 ili 6220c predstavljaju dobar izbor.Sve zavisi koliko novca imas na raspolaganju.
Nadam se da imas dozvolu za pecanje.Bistro!
pokusavam da nadjem velicine ekrana ali mi ne polazi za rukom,jel ekran na 6220c bas mali?
a dao bi do 160eura maksimum(polovni)
za pecanje obicno kupujem dnevne dozvole
dusko1122, ekran na 6220c je manji za 0,2" inca od ekrana na N82 koji je 2,4". Za te pare koje si naveo imas i polovnu N82-ojku da nadjes samo sto i dalje mislim da bi tebi bolje dosla 6220c.
Banehallow, kamera je identicna i daje iste rezultate, jedine razlike pored velicine ekrana, koja je veoma mala (oko pola cm) su te sto n82 ima gps, 6220 ima fp2 a n82 fp1, i da, n82 3,5mm jack a 6220 2.5mm
Oba telefona imaju GPS, FP 1 i 2 to su ti verzije softvera u telefonu i 2-ka je novija, ali ne postoje neke preterane razlike. 3.5 i 2.5mm su ti ulazi za slusalice. 3.5mm je ulaz za sve standardne slusalice.
Ako ces ponekad koristiti i bezicni internet tj. wifi onda uzmi N82.
dusko1122, 6220c ima ugradjen GPS modul.Fp1 i Fp2 su razlicite "varijante" Symbiana,Fp2 je mladja verzija koju odlikuje nesto lepsi meni u odnosu na Fp1.
3,5mm i 2,5 mm jack-ovi sluze za povezivanje slusalica odnosno tv-out kabla.S obzirom da si naveo za koje potrebe ti je potreban telefon sve ovo stvari nemaju nikave veze sa tvojim izborom.
dusko1122, razlika u ekranu je veoma mala. pričam iz iskustva jer sam imao oba telefona. 30,40 eura za 0,2" je po meni velika (pošto te ostale prednosti ne zanimaju).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.