koji da kupim u ponedeljak od ovih telefona....molim vas odgovorite sto pre
izvinite ako ima previse modela ovde ali trazim neke jeftinije touchscreen
d980 vs 5530xm vs ku990 vs f480 vs s5230
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
"Pomozite" ti nije bas najnolji naslov za temu. U ovoj grupi bih odmah odbacio f480 i d980. S5230 je bolji od oba i lakse ces ga naci. Izbor ti se prakticno svodi na s5230 vs 5530XM. A koji ces izabrati zavisi od toga koliko novca zelis da potrosis, da li ti treba "smart" ili "dumb" telefon.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ja ti preporucujem 5530 jer pored svega imas Wi-Fi a i mozes da ubacis razlicite aplikacije koje ce ti dosta olaksati koriscenje fona i dati jos vise mogucnosti ( prvenstveno mislim na one za internet i wireless ). Star je ok, ali su mogucnosti ogranicene, medjutim ima bolju kameru ako je to preudno mada kamera kod 5530 je kao kod onih u E seriji npr. E75 ( moja frendica ima pa sam zato uzeo kao primer )
Nokia Lumia 630
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
д980, ф480 и ЛГ КУ990 избаци одмах јер су далеко иза остала два модела. Између 5230 и 5530 ја бих ти предложио Самсунг јер има већи екран, djolex рече бољу камеру и далеко лепши кориснички интерфејс. Предност 5530 је "WiFi" који теби вероватно не значи много и Симбијан који већина не користи како треба па му онда дође то чак и као мана (спор) 

Pazi, nije on spor toliko, cak bi se i za Samsung moglo reci da je sporiji od Nokie sto se tice izvrsavanja komandi. Samsung ima samo siri ekran, a duzina je skoro ista. U pocetku ce mozda zasmetati uzak ekran, ali 5530 je upravo zbog toga daleko kompaktniji i lakse staje u dzep iako je malo deblji, to je sasvim zanemarljivo, cak stavise malo je veci od prosecnog monoblok telefona sa multitap ( brojcanom ) tastaturom. Korisnicki interfejs kod 5530 je promenljive prirode odn. ima dosta tema na netu koje menjaju kompletan meni tj. sve ikonice i resen problem. Wi-Fi zatreba ponekad bez obzira na sve, i ja sam mislio da mi nece trebati, ali je jako korisno imati ga jer mi uvek treba net. Jedino je ta kamera nesto sto moze da bude presudno kao razlika izmedju pomenutih modela.
Neces se pokajati koji god da uzmes od njih jer su stvarno super telefoni
Neces se pokajati koji god da uzmes od njih jer su stvarno super telefoni

Nokia Lumia 630