Touchscreen telefon za ~16000 din

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 23:14

Touchscreen telefon za ~16000 din

Post od mastagrunt »

OK prvo sam hteo da uzimam preko nekog operatera fon, ali se to nesto iskomplikovalo pa sam ipak odlucio da predjem na kes.

Znaci treba mi TS fon sa cenom do 16k, u obzir dolaze i polovni modeli. Najbitnije stvari su mi ekran i muzika. Kamera mi nije bitna ni najmanje, a pozeljno bi bilo da ima neki brzi net od gprs-a, mada nije neophodno. Ekran mi je najbitniji i to da je fon brz, a ne da se razmislja po sto godina pre nego sto krene nesto da radi :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Da li telefon treba da bude "smart"? Ako treba onda ces potraziti polovan, ako ne onda pogledaj:

Samsung S5230
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mastagrunt »

Nemora da bude smart.

s5230 je OK fon, ali sestra ga ima pa necu da uzimam isti ko ona, znam da je glup razlog ali jbg :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mastagrunt, onda pogledaj Samsung S3650 Corby ili Samsung B3410 ili LG KP50 Cookie.

S5230 je bolji od bilo kog od ova tri ali ako neces njega nema nista od novih sto se uklapa.

Sto se tice polovnih mozes da nadjes za te pare Samsung F480, Samsung 5600, neki stariji HTC ili mozda Nokia 5800XM.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ne znam zasto je star bolji od ostalih / cookija, na papiru su gotovo identicni. slobodno mozes da kupis LG, tuoch ima dobar odziv, brzo reaguje i muzicki player je dobar, to je ono sto je tebi bitno e sad ne nudi brzi net od gprs/edge.

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mastagrunt »

Hvala na preporukama, ali na kraju ipak uzimam od poznanika njegov iPod Touch 8gb, on ima sve sto meni treba, velik ekran solidne rezolucije sa odlicnom osetljivoscu, gomila aplikacija, wifi podrska itd.. Jedino nema kamere a to mi je kao sto rekoh zadnja rupa na svirali i telefon naravno :D Ali za to ce sasvim lepo jos jedno vreme da me sluzi moj matori k320 :)

Odgovori