sta posle nokie e71

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

sta posle e71

Glasanje se završava Sub, 30. Jan 2010. 14:40

1
0
Nema glasova
2
3
100%

Ukupno glasova: 3

igor sico
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 12. Avg 2009. 00:46

sta posle nokie e71

Post od igor sico »

drugari dajte svoje predloge koji telefon da uzmem posle e 71 pre nje sam imao htc TyTn II i sad bih nesto menjao,svidja mi se telefon koji nema ts.os i nije bas toliko bitan vaznom mi je da mogu da koristim navigaciju,skype, da ima bateriju koja ce drzati dva dana uz umereno koriscenje,nisam nesto preterano lud ni za slajderima.na umu mi je htc snap da li imate neke predloge.cena takodje nemora da bude presudna.dajte neke pedloge

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

igor sico, tema je za poređenje modela, a ne bi bilo loše da jasno definišeš glasačke opcije ili da ih ukineš jer ovo 1 i 2 nema nikakvog smisla.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

igor sico, uzmi n79 i imaces sve to plus jos milion sitinica koje zivot znace.....a nije slajder :wink: :wink: :wink: :wink:
D500&E71

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

igor sico, krucijalno pitanje je - zašto menjaš e71? Mislim nećeš TS, nije ti bitan OS, hoćeš skype, gps, dobru bateriju, nije slider- pa sve to imaš i na E71. Inače ja sam hteo,(ustvari još se premišljam) da menjam e71 za tytn2, vidim da si ti išao u suprotnom pravcu- ako ti nije teško napiši mi na pp, da ne bi išli off, prednost/ mane, za/protiv, tvoje mišljenje kao korisnika oba modela koji je bolji. Bio bih ti veoma zahvalan. Možda bi ti bio zanimljiv samsung B7630, ili B7610, ili da sačekaš nešto "posle e72"...

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja sam u istoj situaciji.imam crnu e71 ja sam se opredelio za par modela bb9000,e90 koju sam vec imao ili ponovo iphone.izvinjavam se ako sam otisao malo u off. :D
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

i mene muci isto pitanje, za par meseci putujem u ameriku pa mozda uzmem iphone white ili nokia n900 :?
iPhone 4

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banman »

bile, možda i nexus :) ?

Ja bi trenutno menjao, tj prešao sa 71 na hd2 ili nexus-a :D Volim kada je ekran moćan, pa još TS, uh!!! a procesor, ram...sav se naježim od pomisli da ću možda da posedujem tako nešto :D A opet mi žao da se rešim moje stare dobre e71, mislim da se ne lažemo telefon je više nego pogođen model, a i nekako sam se vezao za nju :oops:

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

nisam ni znao da je izasao taj nexus, telefon je bomba :) planirao sam da predjem na android tako da nexus nije uopste los izbor :D
iPhone 4

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od banman »

bile, pa meni je nexus za sada najbolje što se može naći na tržištu, mada strašno me privlači i hd2 samo zato što je kingsize- a i ekran od 4.3" je ludilo. Da je hd2 + android bilo bi to više nego "sad i odma" kupovina(samo zbog ekrana:) Inače nexus ima više RAM-a, nekih 60-70MB pa je i to primamljivo, averujem da je i udobniji za nošenje zato što je nešto manji, nemam pojma- ja ću sačekati proleće pa ću se već nekako odlučiti za novog "ljubimaca".

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Ja imam e71 [danas kupujem beli] i posto vidim da se spominje iPhone, a imam i iPod Touch, savetujem vam da to ne radite. Kupite lepo iPod Touch jer iPhone ne moze u potpunosti da zameni e71 ;)
iPhone 4.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

nadovezao bih se na marka. isto sam bnio u dilemi neki kratko vreme.
i onda mi je sinulo da mi to samo djavo ne da mira jer sam navikao da cesto menjam telefone.
e71 je zmaj od telefona koji pokriva sve moje potrebe i necu se razdvajati od njega dok se ne pojavi "ono sto ide posle e72". dakle, ceka se nesto novo iz e serije jer se zaista pokazala kao neprikosnovena, bar je to moje misljenje
::luv phonez::

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

djoxie tako sam i ja mislio da sacekam nesto posle e72, ali iskreno mi se ne ceka toliko dugo, predugo se cekalo i na e72, smoricemo se dok izadje neka "e73" :) drugar ima samsung sa android platformom i odusevio sam se bas!

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

bile, ako si se odusevio Androidom na Samsungu cekaj da vidis Android na HTCu ;) Ima mnogo visi stepen personalizacije i brzi je :)
iPhone 4.

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bile »

Marko_NS pretpostavljam da cu se oduseviti :) malo je falilo da umesto e71 uzmem magic, ali se nisam pokajao sto sam uzeo nokiju... u svakom slucaju sledeci mora da bude neki htc, bar se nadam!

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

ja imam E71 koji je star vec 1,5godinu i htc tatoo od 10 dana.
e71 je tata u odnosu na tatoo.
mislio sam da kad kupim htc, da e71 stavim na prodaju, ali izgleda mi da ce biti suprotno.

i mene kopka da menjam e71, ali ne znam sta da uzmem. shvatio sam da mi je bitno da ima hardversku tastaturu (pre svega qwerty). sta li ce da bude posle e72, pitanje je sad? :D

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

mrkixxx, nisam siguran koliko je vredno doplatiti poprilicnu sumu novca za e72 u odnosu na dobijeno pri prelasku sa e71 :unsure:

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

LimunBG, ja to nisam ni napisao. :P

pricamo o izmisljenom fonu, nasledniku e72!

BTW, mozda je dobro resenje, nakon e71 kupiti samsung omniu pro?!
pozz

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

mrkixxx, izvinjavam se, sad vidim. Sledeci put cu pazljivo procitati sve poruke u okviru teme :oops:

Odgovori