Zanima me ako neko zna koji telefon ima dosta mesta za poruke...i da li neko zna za android htc tattoo koliki je broj poruka koje mogu da se sachuvaju....jer kad sam pitala po nekim mobile shopovima obichno me gledaju bledo i ne dobijem odgovor...
ChillyG svaki symbian telefon ima neogranicen broj sacuvanih poruka i 999 poslatih(tu je i mogucnost cuvanja na kartici ),svaki windows mobile telefon ima neogranicen broj sacuvanih i posaltih poruka,za andorid zaista ne znam tako da ce to neko od njegovih vlasnika da ti odgovori ali gotovo sam sigurna da je broj poruka ne ogranicen.Jos sigurno znam da Nokiini uredjaji sa fabrickim OS-em imaju takodje neograniceno mesta za poruke(imam Nokiu 7500 Prism tako da je proverena informacija)
hahahha pa ti po mobli shopovima nemaju pojma,uglavnom su zaposlene lepe devojke koje jadne nemaju 2g mozga,i sluze samo da privuku musterije...... cast izuzecima....
a i nokiiana seria 40 ima dooosta mesta,secam se da sam na 6500c imao oko 900 poruka u inbox i oko 400 poslatih....
Nikad nisam shvatao korisnike mobilnih telefona kojima je bitno da se moze sto vise poruka napiciti u telefon.
Koji ce im djavo na stotine porukica, sto primljenih, sto poslatih?
ChillyG, sta god da je razlog sto zelis da imas mogucnost da sacuvas puno poruka, odgovor je prost: bilo koji "smart" telefon moze da upamti "neogranicen" broj poruka (broj poruka je ogranicen samo raspolozivom internom memorijom). Kako su ti poruke jako bitne pogledaj telefon sa qwerty tastaturom kao sto je Nokia E71, Samsung B7320, a ako hoces da prodjes jeftinije, mozda i neki stariji model kao sto je Nokia E61.
Ma skoro svaki aparat novije generacije moze da tera oko 1000 sms-ova u memoriji,bilo da je smart ili dumb
Kod mene na k810 staje oko 1000 u inbox i barem 500 u send folder!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.