ipaq 514 vs qtek 8310
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
ipaq 514 vs qtek 8310
vredi li 70-80 evrica neki od ovih starijih telefona ipaq 514 ili qtek 8310? koliko su zahvalni ovi tel, citao sam da moze da im se instalira wm6, a da li koci wm6 na njima i pregled office dokumenata i wifi u nekoj kucnoj mrezi? qtek ima bolji ekran od ipaq, a ne znam sa rom memorijom(hp 128, qtek 64/128?, s200 128, svi 64mb ram), inace imaju isti procesor kao i s200 neki TI OMAP 850 200 MHz processor. samo nemojte odgovore dodaj jos neki dinar pa... znam da su neki symbian tel vrlo spori za pregled slika, pesama pa valjda su ovi brzi, bolji? koja je max podrzana velicina kartice? ako mu je mala interna memorija mogu li se drugi programi instalirati na kartici? nemam iskustva sa smarttelefonima, a svidja mi se sto su monoblok i nisu pravi pda...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Misadjole symbian telefoni nisu spori u pregledu slika ako ima instaliras resco photo menager.Slike otvaraju odmah posle 1 ucitavanja.Sto se tice PDA i PPC telefona savetovao bih ti da vise obratis paznju na memoriju RAM nego na jacinu procesora toliko.Sto se tice od toga koji je maksimalsni kapacicet kartice to je veoma relativno pitanje za WM telefone jer u specifikaciji mog LG-a navodi se da max podrzava kartice od 4 GB-a a ja sam skinuo sa xda petch koji mi omogucava da ubacim kartice od 16GB-a i radi savrseno.Mislim da trebas da izaberes model koji ti se svidja i izgooglam, maksimalno sve o njemu da bi znao sta te ceka.95% WM telfona mogu da se flesuju sa 6.0 i 6.1 ROM-ovima ali koji su tacno ovih 5% i da li us to ti telefoni koje ti hoces ne bi znao da ti kazem. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
misadjole, mislim da ti je bojli izbor 8310 i derivati zbog ekrana i veceg broja kuvara/ROMova koje rade. Max podrzana velicina kartice ti je 4GB (ali ne SDHC varijanta!), a imas negde driver na xda sa kojim mozes da citas i SDHC, dakle do 16 ili 32 GB.Stvarno ti ne bih preporucio tel sa tolikim ekranom za gledanje slika, ali ako bas mora, onda gledaj da stavis neki ROM koji ima u sebi HTC Album.
Svi smartfoni te generacije imaju 64 MB RAMa i nisu bas pogodni za vise aplikacija odjednom, ali sasvim fino mozes da slusas muziku i browsujes po netu ili kuckas poruku. Procesor je ok za muziku/net/malo lepo komprimovanog videa i to je to.
Svi smartfoni te generacije imaju 64 MB RAMa i nisu bas pogodni za vise aplikacija odjednom, ali sasvim fino mozes da slusas muziku i browsujes po netu ili kuckas poruku. Procesor je ok za muziku/net/malo lepo komprimovanog videa i to je to.
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
ma ja trenutno koristim k700 i ne znam za bolje, a ovo bih koristio bas tako klasika razgovor/poruke/muz/video a zanimljiv mi je office(zavrsio sam tehnicki faks-stalno nesto citam,zvrljam) i wifi u home wifi okruzenju. inace qtek je sa wm5 ali moze da se flesuje 100%-proguglao na wm6, a eto upravo mi treba to necije iskustvo u radu sa 8310 (s200-isti), mozda neki polovni symbian za te pare (office, wifi)?
android ili wp8 ?