Dobar telefon za do 300€-400€ ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 14:19

Dobar telefon za do 300€-400€ ?

Post od Majchek »

Htela bih jedan telefon da kupim,ali ne znam koji...znam sta zelim:Kameru ne manju od 3.2mpx najbolje bi bilo od 5mpx :) Dobar muzicki telefon-zvuk na slusalicama da je kavlaitetan,ali i da moze da se slusa bez njih,kao na N95-ima ga moj brat pa znam kakav je..WiFi da podrzava kao i bluetooth.Da ima dosta memorije-ne mora interna ali barem da ima ulaz za mem.karticu.Izgled? Ne mora da bude nista posebno,ali ipak ne bih neki bas ruzan telefon...da podrzava SMS,MMS... ne mora e-postu.
Ekran da bude dobar-ne premali...oko 2'' ili vise. Imate li kakav predlog?
Moze i do 400€ Hvala unapred. :) :) :)
Samsung i900 Omnia

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nemam pojma kakvi su zvucnici na ovim modelima ali ne verujem da ces propustiti poziv. Ako ces slusati muziku na zvucnicima dok ides ulicom ili dok si u GSP-u, to je blago receno uzas!
Modeli koji bi tebi bili interesantni su: Nokia 5800, E72, N86, N85, N82, N79, N78, N97, Samsung S8000 Jet (mozda da jos pogledas Samsung Omniu HD ali ne znam kolika joj je cena).

Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Majchek »

Aha...Ne mislim da cu slusati muziku dok idem ulicom ili u GSP-u :) Nisam bas toliko pala sa marsa! 8) Kakvo je misljenje o N82? Gledala sam taj telefoncic,pa me zanima sta mislite Vi?
Pogledacu i ove ostale ;) Hvala. :D
Samsung i900 Omnia

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

N82 je odlican telefon. Ja ga imam godinu i po, a mogu ti reci da sam prezadovoljan. Surfovanje preko wifi-ja je odlicno i tu nema nikakvih zamerki, kamera je odlicna i pravi slike koje se mogu komotno razvijati u formatu 15x10 bilo da su slikane sa Xenonom u losijim uslovima ili bez Xenona u odlicnim svetlosnim uslovima. Baterija izdrzi dan-dva ali zavisi kako ces koristiti telefon. Kvalitet zvuka na slusalicama nije los, a to sto ima 3.5mm ulaz je veliki plus pa mozes ubaciti neke kvalitetnije slusalice. Mana mu je ta sto su oba zvucnika na istoj strani i ako polegnes telefon na desnu stranu oba zvucnika su "zacepljena" pa se zvono slabije cuje ali ne toliko da bi propustila poziv. Tipke na tastaturi jesu sitne ali sasvim lepo i brzo se moze kucati ali ako ces unositi velike kolicine teksta bolji izbor je telefon sa QWERTY tastaturom.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

IDzO, koliko se ja secam, N82 je imala odlican zvuk :) Mozda ne kao neki MP3, al opet, dovoljno jasan, cist i jak... :) + neke dobre sluske...
A za tasturu se slazem, nije nikakav problem sto su sitni jer su dovoljno izboceni, i razmaknuti.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Majchek »

Razmisljam o N82 :) :D :D
imam jos jedno pitanjce :oops:
Koji telefon do 100€ MAX. da NIJE na touch,da je VEOMA glasan sto se tice mjuze-najpozeljnije stereo zvucnici i kameru od 2Mpx ? Ofc,da moze da se memorija nadogradi,ako nema veliku. ;)

IZMENA:Sta mislite o Nokii 5300 ili 5200?
Samsung i900 Omnia

Majchek
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Majchek »

Posto vidim da niko nije odgovorio,moram da priznam da sam jako zagrejana za N82.. :) :) :)
Volela bih da vas samo pitam gde ste kupili telefone i posto su bili?
p.s.Nisam izmenila prethodnu poruku da bi ovi obratili paznju na temu,jer ako je izmenim nece se videti (u smislu nece treptati ono ispred teme da je prokomentarisana..) Izvinjavam se! :oops:
Samsung i900 Omnia

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

IDzO napisao: Ako ces slusati muziku na zvucnicima dok ides ulicom ili dok si u GSP-u, to je blago receno uzas!
.
kako je to uzasno,kada krenu po busu,aaaa :lol:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Majchek,ne znam da li ces da naletis na n82! :? :?
Jedino mozda polovan 8) !Posto je prestao da se proizvodi! :unsure:
Nokia 6220 Classic

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Може да се нађе нов н82.
Ако је престао да се производи не значи да је у потпуности распродат.
Ок му је цена а полован је скоро џаба. :P :)
Слобода или смрт

Odgovori