Ova dva telefona su mi zapala za oko.
Dosadili su mi oni fensi,sa olovcicom moras da kucas ili prstima,'ocu bre neki normalan .
Razmisljam izmedju ova dva modela.
Pa ko ih ma,bice dobro dosao svaki vas savet,predlog i misljenje
annaBG, po meni bi dilemu trebala da svedes na e52 ili e72,jer jedan ima obicnu numericku tastaturu dok drugi ima full qwerty,pa sta ti vise odgovara....
Da da,u pravu si,ali nesto ne bih taj siri,jer hocu da idem ulicom i kao covek da kuckam poruku,a ne da moraju da mi budu dve ruke uposlene .Do sada sam koristila mob sa olovcicom,pa sam poludela od njega,jer moram da stanem da bih otkucala poruku
6700 ima za nijansu manji ekran, 2.2 inca, ali ima iznenadjujuce dobru kameru od 5mp i izgleda jako otmeno i skupo, zaista uzivo je prelep telefon, pogotovo za devojku
Meni se bas svidja E55 jos od kako je najavljen i da biram izmedju njega i E52 i E71 njega bi uzeo.Nekako mi bas dobro izgleda sa tom half qwerty tastaturom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imala sam priliku da koristim E71,malo mi je monoton,ozbiljan meni,a i mora dve ruke da se koriste .
6700 je lep,ali mi se malo vise svinjaju ova dva.
Nisam videla da ima crni E52?Meni se zlatni jako dopao,ali mislim da se kod nas teze nalazi. http://www.celltalkz.com/wp-content/upl ... -brown.jpg
Njegov meni mi nije toliko komplikovan kao na E71,kod E71 mi se cini da ima previse funkcija koje slabo ko koristi,pretrpan mi je meni.Na E52 su mi zivlje boje
annaBG,to kako izgleda meni ne treba da te brine,mozes sama da menjas ikonicama mesto,da "sklonis" iz osnovnog menija ikonice koje ne koristis,itd.
I E71 i E52 su odicni telefoni,razlikuju se u nekim segmentima,naravno najbitnija i najprimetnija razlika je u tastaturi...
annaBG,to je samo drugacija tema u pitanju,takve teme (sa tim ikonicama) koristim i ja na N82...A s obzirom na razliku u orijentaciji ekrana,normalno je da je na E52 grid 3x4 a kod E71 4x3,a i to se moze promeniti...
Kada sam napisao da je telefon u Telenoru povoljan,mislio sam "izuzetno povoljan".Nadam se da si sad razumela na sta sam mislio...
annaBG, to oko menija i ikonica je i do toga sto je e52 fp2, a e71 fp1, ali se to moze promeniti kao sto ti je rekaoFox... inace meni lično, je meni na e71 daleko bolje organizovan nego na e52(odnosno na svim modelima sa fp2, posto imam i e75 imao sam prilike da uporedim, mada opet to nije nista sto se ne moze srediti:)
annaBG, Nemoj mnogo da "lupas glavu",koji god da uzmes u sustini neces pogresiti.Pretpostavljam da nisi neki zahtevan korisnik pa ce te tako i jedan i drugi model lepo sluziti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Skoro pa sam odlucila E52 .Samo jos Telenor da ga dobije,a ako ne mozda uzmem i polovan.Vidim da po oglasima ima svasta.Ako bih uzimala,uzela bih neki koji je pod obavezno u garanciji i da je star max mesec-dva dana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.