Nokia N95 8gb ili Samsung Omnia HD I8910i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Feb 2010. 22:33

Nokia N95 8gb ili Samsung Omnia HD I8910i

Post od sila »

Posto vec imam n95 8gb vredi li doplacivati za ovaj samsung , kakva je garmin navigacija na njemu i dali je spor ovaj samsung .

dare357
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 14:37

Post od dare357 »

iskreno receno meni se ne svidjaju touchscrenovi ali mislim da ovaj hd rezolusn nije los moze da se namesti da radi na otisak prsta
Janko

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Зависи колико доплаћујеш.
Где спор, погледај му макар спецификацију.
Радиће одлично ГПС.

dare357
Јесте, може да му се "удари" читач отиска прста. :lol:
Слобода или смрт

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

WTF ???????????? :dry: imas telefone sa tom opcijom(potreban je i hardwerski deo) ali Omnia HD nije jedan od njih......[/b]
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sila »

Gledao sam ja specifikaciju ali reko da nema mozda nekih gresaka ili tako nesto , takodje sam trazio i kompletan test ali ga nisam mogao nigdje da nadjem a sto se tice doplate pa mozda nekih 100 eura (130e max) posto je ovaj moj kao nov , gledao sam na you tube tu foru sa otiskom prsti ali nisam se htio mucit da trazim kako to da ubacim , prvo cu kupit telefon pa se onda zezat oko toga . Dali mozda znate dali se tesko u njega ubacuje ona garmin navigacija ?

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati celu poruku. Citiraj samo onaj deo na koji se odnosi tvoj odgovor*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

sila, moze tvoj da bude kao nov, al zavisi koliko je on star. Ne, s obzirom da je symbian (ima male razlike u izgledu, al u principu je ista stvar), onda je isti postupak kao na N95. Da znas :) Ja bih menjao.
Nokia E71... Elegant, but deadly

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

dimi89
Не контам? :?
Слобода или смрт

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sila »

Posto cu 90% kupit ovaj telefon vredi li dati pare i za onaj Zoom telescope , ako ne znate o cemu se radi ukucajte u you tube SAMSUNG I8910 HD with optical zoom 1 tj. http://www.youtube.com/watch?v=wxrPAqRZ ... re=related
Znate li kome da se obratim na forumu da mi pomogne oko garmin navigacije i oko instaliranja nekih dobrih igrica na ovaj telefon ali da su u full verziji i naravno kako da instaliram onu foru sa otkljucavanjem preko otiska prsta. Pozdrav

Odgovori