Nokia N95 8gb ili Samsung Omnia HD I8910i
Nokia N95 8gb ili Samsung Omnia HD I8910i
Posto vec imam n95 8gb vredi li doplacivati za ovaj samsung , kakva je garmin navigacija na njemu i dali je spor ovaj samsung .
Gledao sam ja specifikaciju ali reko da nema mozda nekih gresaka ili tako nesto , takodje sam trazio i kompletan test ali ga nisam mogao nigdje da nadjem a sto se tice doplate pa mozda nekih 100 eura (130e max) posto je ovaj moj kao nov , gledao sam na you tube tu foru sa otiskom prsti ali nisam se htio mucit da trazim kako to da ubacim , prvo cu kupit telefon pa se onda zezat oko toga . Dali mozda znate dali se tesko u njega ubacuje ona garmin navigacija ?
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati celu poruku. Citiraj samo onaj deo na koji se odnosi tvoj odgovor*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati celu poruku. Citiraj samo onaj deo na koji se odnosi tvoj odgovor*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Posto cu 90% kupit ovaj telefon vredi li dati pare i za onaj Zoom telescope , ako ne znate o cemu se radi ukucajte u you tube SAMSUNG I8910 HD with optical zoom 1 tj. http://www.youtube.com/watch?v=wxrPAqRZ ... re=related
Znate li kome da se obratim na forumu da mi pomogne oko garmin navigacije i oko instaliranja nekih dobrih igrica na ovaj telefon ali da su u full verziji i naravno kako da instaliram onu foru sa otkljucavanjem preko otiska prsta. Pozdrav
Znate li kome da se obratim na forumu da mi pomogne oko garmin navigacije i oko instaliranja nekih dobrih igrica na ovaj telefon ali da su u full verziji i naravno kako da instaliram onu foru sa otkljucavanjem preko otiska prsta. Pozdrav