Mene interesuje koji od ova tri bi ste mi preporucili, jer je svaki kvalitetan na svoj nacin..
Moram da napomenem, da necu koristiti blackberry usluge, tako da bold nije ni u kakvoj prednosti u odnosu na ostala dva modela..
Takodje, bitno mi je da je telefon sto zdrzljiviji, jer ne nameravam da ga menjam uskoro, a koliko znam e72 je zbog metala verovatno izdrzljiviji od ostala dva, ali opet sam cuo dosta pozitivnih misljenja o izradi g1 i bold-a..
Sto se tice muzike, kamere i sl, nije mi toliko bitna, posto imam uredjaj za to

Ono sto mi se svidja kod g1 jeste veliki ts, kao i android koji mi je neverovatno zanimljiv, ali me odbija to sto ovaj model nije toliko zastupljen ovde, pa ne znam gde bih mogao da ga nadjem po pristupacnoj ceni, a da ima garanciju =/
e72 mi se svidja u svakome pogledu, ali me plasi da ce me symbian vrlo brzo smoriti jer sam ga ranije koristio, doduse poslednji put na 6630..ali opet ne mogu da se otrgnem tog osecaja

i na kraju blacberry mi je interesantan jer ima veci ekran sa boljom rezolucijom od e72, kao i operativi sistem koji mi je nepoznat..ali na drugoj strani je siromasna softverska baza, sto me opet dovodi do straha da ce mi telefon ubrzo dosaditi...
hvala unapred na pomoci pri izboru