e72 vs. G1 vs. Bold 9000

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji od ova tri?

e72
8
62%
g1
4
31%
bold 9000
1
8%

Ukupno glasova: 13

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

e72 vs. G1 vs. Bold 9000

Post od dyca »

Znaci troumim se izmedju ovih modela... Svaki od njih ima ono sto mi je najvaznije, a to je hardverska qwerty tastatura.. Svidja mi se to sto svaki od njih je smartphone, jer sam u zadnje vreme koristio samo dumb telefone, pa je lepo vratiti se na smartphone :)
Mene interesuje koji od ova tri bi ste mi preporucili, jer je svaki kvalitetan na svoj nacin..
Moram da napomenem, da necu koristiti blackberry usluge, tako da bold nije ni u kakvoj prednosti u odnosu na ostala dva modela..
Takodje, bitno mi je da je telefon sto zdrzljiviji, jer ne nameravam da ga menjam uskoro, a koliko znam e72 je zbog metala verovatno izdrzljiviji od ostala dva, ali opet sam cuo dosta pozitivnih misljenja o izradi g1 i bold-a..
Sto se tice muzike, kamere i sl, nije mi toliko bitna, posto imam uredjaj za to :)
Ono sto mi se svidja kod g1 jeste veliki ts, kao i android koji mi je neverovatno zanimljiv, ali me odbija to sto ovaj model nije toliko zastupljen ovde, pa ne znam gde bih mogao da ga nadjem po pristupacnoj ceni, a da ima garanciju =/
e72 mi se svidja u svakome pogledu, ali me plasi da ce me symbian vrlo brzo smoriti jer sam ga ranije koristio, doduse poslednji put na 6630..ali opet ne mogu da se otrgnem tog osecaja :P
i na kraju blacberry mi je interesantan jer ima veci ekran sa boljom rezolucijom od e72, kao i operativi sistem koji mi je nepoznat..ali na drugoj strani je siromasna softverska baza, sto me opet dovodi do straha da ce mi telefon ubrzo dosaditi...
hvala unapred na pomoci pri izboru ;))

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Meni se ne svidja tastatura na B9000... Uopste nemam osecaj da kucam, feedback je los...
G1 nisam koristio, necu pametovati previse, ostavicu nekome ko ga zna. Ali android je odlicna platforma po svemu sudeci, a i ima zaista sve telefon.
Za E72 mogu da kazem da je odlican. Citao sam za kvalitet, tj kako je sklopljen, al mislim da su to gluposti, jer sam ih nekoliko cackao i svi su odlicni.
Ja bih uzeo E72, jer je ipak cigla koja nema pokretnih delova, te su manje sanse da nesto pandrkne :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

pa i ja idem nekom tom logikom...al opet me muci symbian, kod kojega niasm primetio neke velike promene od vremena kad sam ga koristio :P g1 mi izgleda savrseno, sem sto ima pokretnih delova, sto je ipak veliki rizik s tim da kod nas nema, tj. ja nisam cuo da ima servisa koji popravljaju taj model..a stvarno nemam nameru da platim popravku vise od samog telefona.. Ajd pisite jos neka misljenja, pa cu se valjda smisliti..takodje nie na odmet i neki predlog, s tim da mi je budzet oko 250 eura i hardversa qwerty je obavezna..pozz

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Glas za E72 od ovih nabrojanih.Kad vec neces koristiti BB usluge onda Bold otpada,a G1 nisam bas vican i nemam sa njim iskustva da bih ga preporucio ili ne.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

+ 1 за Е72
"Софтверска база" није сиромашна. :P
Можеш и да погледаш Самсунг б7330, можда ће ти одговарати...
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

+1 za E72.
BB otpada i sam si sebi dao odgovor na tu dilemu u svojoj prvoj poruci:
dyca napisao:necu koristiti blackberry usluge
G1 bih zaobisao posto ima neki pomalo cudan slide mehanizam pa ne znam koliko je to izdrzljivo. Inace, koliko sam razumeo, u Srbiji nema zvanican HTC servis i svi telefoni se salju u inostranstvo na popravku. Ako gresim neka me ispravi neko. ;)
Pogledaj i HTC Touch Pro. Ima ga u oglasima, a cena se krece kao i tvoj budzet.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Још један глас за Е72, а ако се плашиш да ће Симбијан да те смори онда послушај предлог bestboy-а јер 7330 има Виндовс а он има велику базу програма :)

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Ok..hvala na dosadasnjoj pomoci ;) izgleda da ce izbor pasti na e72..ipak je nokia kod nas zastupljena, i u slucaju kvarova i sl. necu imati problema da to resim, a sto se tice symbiana..valjda mi nece dosaditi =)) pokusacu i prvo da pogledam g1, posto mi se mnogo dopada telefon, ali sam sve blizi e72..pozz

Odgovori