6300 i 6300i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

6300 i 6300i

Post od annaBG »

Cujem sve pohvale za 6300.Meni se jako dopada,davno izbacen model,a jos uvek po izgledu prati trend.Jedna mana mu je,koliko cujem,slbije se sagovornik cuje,salba slusalica :unsure: .
6300i sam bas slabo vidjala i koliko kapiram jedina razlika je sto ima waireless??

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Razlika je ta sto i verzija ima wifi i vise memorije.
Sestra koristi 6300 dve godine i nije imala nikakvih vecih problema prilikom razgovora (u normalnom okruzenju), jedino je problem kada je u skoli i kada se cujemo na odmoru, tada me slabije cuje (vika i dreka djaka prestavljaju problem).

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Hmm zale se na to bas dosta ljudi,kazu da se naprezu da cuju kada su u prevozu ili gde je neka buka,prevoz,kafic...Mozda malo i preteruju :? .
6300i nesto nisam vidjala kod nas u prodaji...ali velika prednost mu je sto ima wifi

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Moja sestra takodje koristi 6300 i super je telefonce, istina je da se malo slabije cuje sagovornik ali je sve to u granicama normale. Za 6300i sam cuo da je baterija ekstremno slaba, tj. postaje slaba uz koriscenje wifi-ja. Ako je wifi bitan ja ti ipak predlazem da uzmes neki smartphone.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Hmmm znaci nije toliko strasno...ne treba mi nesto mnogo wifi,ali bih ga svakako koristila.
6300i bas basslabo sam vidjala..
Kao i Nokiu 6730classic

Odgovori