Nokia 7230 vs X3

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Samuraj Jack
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 03. Avg 2009. 17:31

Nokia 7230 vs X3

Post od Samuraj Jack »

Ljudi izvinjavam se ako postoji sl tema.....

Planiram da uzmem neki od ova dva moba, pa vas molim da mi kazete vase misljenje i jos bolje vasa iskustva ...

Unapred hvala :D

Mr.Q
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 23:38

Post od Mr.Q »

Po meni ti je bolji X3, ima stereo zvucnike za razliku od 7230, dok ovaj ima 3G koji ces "kad" koristiti. A i X3 mi je vise muski mob za razliku od 7230 koji mi je vis zenski.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Samuraj Jack, od ova dva, na papiru je rekao bih bolji 7230. Da li si cvrsto odlucio da kupis neki od ova dva modela? Preporucio bih ti samsung S5230, ima slicnu cenu a super je telefonce. Sta ti je bitno da imas na telefonu?

Samuraj Jack
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 03. Avg 2009. 17:31

Post od Samuraj Jack »

antec, ne ipak ne bi takve vrste, tuchscreen...

Sta je meni bitno.......... uf :D ni sam ne znam ...... pa neznma zvuk preko zvucnika,baterija,tastatura,mehanizam ..... ne znam stvarno.... zato trazim vase opste iskustvo ......

A opredelio sam se za ova dva fona jer bi mob uzeo preko telenora...

Izmenila Ninolina::nemoj citirati post koji je odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.. I Pročitaj pravila foruma..

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Uff, teska odluka. Po testovima koji se vrte na netu, x3 ima kvalitetan ali tih zvuk dok 7230 i nije bas muzicki obdaren. Baterija je jaca na 7230, veci je ekran, ima 3G. Dobro bi bilo kada bi neko ko ima telefon napisao nesto.

Odgovori