Telenor ponuda, šta uzeti?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 20:23
- Kontakt:
Telenor ponuda, šta uzeti?
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6463
Treba mi pomoc, koji telefon odavde da uzmem? (bilo koji odatle)
Slabo sam pratio te nove telefone, vidim pojavili se neki novi os-ovi Android itd.... Koji je najbolji od ovih?
Treba mi pomoc, koji telefon odavde da uzmem? (bilo koji odatle)
Slabo sam pratio te nove telefone, vidim pojavili se neki novi os-ovi Android itd.... Koji je najbolji od ovih?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ako mozes birati onda uzmi ili HTC Desire ili Motorola Milestone. Samo izaberi koji ti oblik telefona vise odgovara.
Klik -> Desire VS. Milestone
Edit:
Imas dosta utisaka u temi o Desireu pa mozes procitati dosta korisnih informacija: viewtopic.php?t=20038
Klik -> Desire VS. Milestone
Edit:
Imas dosta utisaka u temi o Desireu pa mozes procitati dosta korisnih informacija: viewtopic.php?t=20038
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Odlican je taj HD2.
Mozes neke utiske procitati ovde i u jos nekoliko narednih poruka: KLIK
Ovde: KLIK
I posebna tema za HD2: KLIK
Najbolje ti je da odes u VIP (tamo bi trebalo da su ovi telefoni izlozeni, a u Telenoru nije takav slucaj) pa da pogledas Desire i HD2 i da vidis koji ti bolje "lezi" u ruci kao i koji ti OS vise odgovara i da procitas koji test na netu pa ces lakse doneti konacnu odluku.
Mozes neke utiske procitati ovde i u jos nekoliko narednih poruka: KLIK
Ovde: KLIK
I posebna tema za HD2: KLIK
Najbolje ti je da odes u VIP (tamo bi trebalo da su ovi telefoni izlozeni, a u Telenoru nije takav slucaj) pa da pogledas Desire i HD2 i da vidis koji ti bolje "lezi" u ruci kao i koji ti OS vise odgovara i da procitas koji test na netu pa ces lakse doneti konacnu odluku.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Fox, to da je Android pravljen u startu za touch uredjaje je tacno, medjutim i Windows mobile (odnosno Windows CE) je u startu pravljen za touch uredjaje. Razlika je u tome sto su PocketPC uredjaji zamisljeni kao uredjaji kojima ce se upravljati pomocu olovcice i koji ce imati "look & feel" desktop PC Windows-a, a ne kao uredjaji kojima se upravlja prstima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, Baš tako. Windows Mobile je nastao u jednom drugom vremenu kada su kompanije smatrale da ljudi žele desktop OS na telefonu (otud i potreba sa stylus-om). Danas je jedno drugačije vreme gde ljudi pre svega traže intuitivan UI (iPhone OS, Android, Web OS) a tu WinMob najviše zaostaje. Mada za neke specifične potrebe je Win još uvek nezamenljiv zbog aplikacija koje ne postoje na drugim platformama.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 20:23
- Kontakt:
Auf.. Jos nema Desire-a u telenoru, ali u medjuvremenu sam opet poceo da se premisljam... Privlaci me HD2 zbog ogromnog ekrana, posto hocu da gledam filmove na telefonu i interesuje me po aplikacijama koje mogu da se skinu, jel je hd2 priblizan desireu? Nasao sam neki marketplace na netu za wm 6.5 ali kosta skidanje :S Jel mogu svi ti programi sa marketa free da se nadju? I jel ima dobrih appsa za wm, npr. onaj program kad otpevas melodiju nadje pesmu na net... I jos neki takvi korisni appsi? I jel moze da se promeni izgled sata na hd2? Na desire sam video na klipovima da moze, a na hd2 nisam..
LG KU990 Viewty + SE VIVAZ
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49