Ono što meni pada na pamet jeste LG GW620 koji ja mislim da se uklapa u cenu, i svakako Motorola Milestone, ali ona je svakao skuplja, mislim da se polovna kreće oko 350e.Problem je što nema Android telefona sa qwerty taastaturom.
Ako bi se moga, kao sto si rekao, ubaciti 2.1 Android u GW620, ondan e vidim razloga zasto uzeti nesto drugo (ako i ima nesto drugo po tim zahtjevima).
Probaj da proguglas kkav review detaljnije. ja sma pogledao koji na youtube te na nekim stranicam i nisam nasoa neki ozbiljniji problem od onog s osvjetljenjem. Ostale mana se prebacuju na 1.5 verziju androida a ne telefona.
fannY, Ako ne mora da OS bude android, onda se izbor proširuje.Tu su e71, polovan je oko 160e, odlican telefon ima kameru od 3MPx, ali kamera nije nesto posebno.Postoji i e72 koji ima 5MPx polovan je taman oko 230e. Svakako za tu cenu može da se nađe polovan n97 kao i SE X1......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.