U totalnoj sam nedoumici sta uzeti ,htc ili nokia -u ,nije mi bitno generalno da li je tac ili u ovom slucaju tel sa qverti tastaturom .svidjaju mi se oba telefona ali ne znam koji da uzmem ,pa ako neko ko je kooristio oba telefona moze da mi preporuci i da mi malo olaksa bio bih mu zahvalan.
Izmenio tomas.hokenberi: Nije dozvoljeno bojenje, podebljavanje itd. celog teksta. To koristi samo kada zelis nesto da istaknes u delu teksta!
HTC magic vs E71
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Stefan_Mcgrady, Bilo bi poželjno da navedeš šta ti je zaista bitno kod telefona, ako ti nije bitan TS, onda bih ti preporučio e71, o telefonu je sve bezbroj puta na ovom forumu rečeno, tako da na sledećem linku možeš više o tome da se informišeš
viewtopic.php?t=13773
Svakako da vredi razmotriti i magic, mada on radi na android OS-u, dok e71 je symbian fon.Android je svakako bolji izbor od symbiana, ali kao što rekoh, moraš da postaviš više kriterijuma na osnovu kojih će ti članovi foruma pomoći oko izbora.
Ako želiš da saznaš više o HTC Magic-u, to možeš uraditi na sledećem linku:
viewtopic.php?t=19107
viewtopic.php?t=13773
Svakako da vredi razmotriti i magic, mada on radi na android OS-u, dok e71 je symbian fon.Android je svakako bolji izbor od symbiana, ali kao što rekoh, moraš da postaviš više kriterijuma na osnovu kojih će ti članovi foruma pomoći oko izbora.
Ako želiš da saznaš više o HTC Magic-u, to možeš uraditi na sledećem linku:
viewtopic.php?t=19107
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
epa ovako generalno bitno mi je da tel ima wi-fi ,gps ,min kameru od 3,2 sto oba imaju ,bateriju dobru tj .da drzi minimum dva dana uz optimalno koriscenje ,i stabilan softver,za simbijen znam koliko je stabilan (barem kod n serije )
,i brzina mi je bitna ,ali i kvalitet,zavrsna obrada ,i da nema neki bag telefon ...a koliko sam citao po tim temama jedni ih hvale drugi se zale tako da mi to nista ne pomaze ... 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2