HTC magic vs E71

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

HTC magic vs E71

Post od Stefan_Mcgrady »

U totalnoj sam nedoumici sta uzeti ,htc ili nokia -u ,nije mi bitno generalno da li je tac ili u ovom slucaju tel sa qverti tastaturom .svidjaju mi se oba telefona ali ne znam koji da uzmem ,pa ako neko ko je kooristio oba telefona moze da mi preporuci i da mi malo olaksa bio bih mu zahvalan.

Izmenio tomas.hokenberi: Nije dozvoljeno bojenje, podebljavanje itd. celog teksta. To koristi samo kada zelis nesto da istaknes u delu teksta!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Stefan_Mcgrady, Bilo bi poželjno da navedeš šta ti je zaista bitno kod telefona, ako ti nije bitan TS, onda bih ti preporučio e71, o telefonu je sve bezbroj puta na ovom forumu rečeno, tako da na sledećem linku možeš više o tome da se informišeš
viewtopic.php?t=13773
Svakako da vredi razmotriti i magic, mada on radi na android OS-u, dok e71 je symbian fon.Android je svakako bolji izbor od symbiana, ali kao što rekoh, moraš da postaviš više kriterijuma na osnovu kojih će ti članovi foruma pomoći oko izbora.
Ako želiš da saznaš više o HTC Magic-u, to možeš uraditi na sledećem linku:
viewtopic.php?t=19107

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

epa ovako generalno bitno mi je da tel ima wi-fi ,gps ,min kameru od 3,2 sto oba imaju ,bateriju dobru tj .da drzi minimum dva dana uz optimalno koriscenje ,i stabilan softver,za simbijen znam koliko je stabilan (barem kod n serije ) :D,i brzina mi je bitna ,ali i kvalitet,zavrsna obrada ,i da nema neki bag telefon ...a koliko sam citao po tim temama jedni ih hvale drugi se zale tako da mi to nista ne pomaze ... :?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Realno u svemu je bolji Magic od E71 pogotovo što je najavljen FroYo za njega, ali ako je nekome bitno trajanje baterije duže od jednog dana Android telefoni nisu za njega.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Stefan_Mcgrady, ako ti je bitna baterija,tj njeno trejanje duze od 1-2 dana kao sto je i reko telep, onda zaboravi na thc magac...ali po svemu ostalom je bolji od E71 i ima android,koji je dosta u usponu :D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Magic. Jedino ako ti TS ne smeta, al' sve ostalo je na njegovoj strani. Pa cak i da je E72, pa bih opet izabrao magic :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Za ono sto si naveo da tebi treba bolje ti je da uzmes E71 :wink:
and justice for all...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Magic je bolji od E71 u svim stvarima koje je on naveo osim u trajanju baterije i kvalitetu izrade (daleko od toga da je loše odrađen, bolje od bilo koje plastične Nokie), jedino ako je spreman da svaki dan puni telefon.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori