Vec skoro 2godine koristim SE C905 i doslo je vrijeme da se mijenja. U stanju kakvom je sada u zamjenu bih mogao dobiti max 100eura i za novi telefon bih ja izletio jos nekih 100eura, 150eura u slucaju bas neke telefoncine:D
Telefoni koji se uklapaju u tu cijenu su Nokia C6, X6, E75, E72. Uklapa se tu i par modela na Winu, al se meni win ne svidja, mrzi me rad sa olovkicom, a ja nisam naisao jos ni na jedan model kojem olovka nije potrebna

Eh, a onda sam prije dva dana dobio mogucnost da povoljno pazarim iPhone. Imam rodjaka u USA koji bi mi izasao u susret i uzeo iPhone4 na sebe s tim paketima pretplate, ja bih platio samo cijenu uredjaja 300dolara. A on kao njihov pretplatnik moze i za cijenu od nekih 100-200 dolara uzeti 3GS.
Sta mi je bolje ciniti? Dati SE u zamjenu ili ici na ovu varijantu iPhone? Koristio sam iPhone ono rekreativno i meni se dopao. Nisam koristio bolji touchscreen, brz je, ima i zanimljivih aplikacija. Kakva je iPhone podrska sa otvaranjem pdf dokumenata? Mora li se konvertovati u neki njihov format?
I da, kako ide procedura da se iPhone osposobi za rad na nasem trzistu?
Hvala