Nokia N97 ili HTC HD2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dacha80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Sep 2010. 15:42

Nokia N97 ili HTC HD2

Post od dacha80 »

Sta je bolje kupiti od ova dva telefona? Ja vec dve godine koristim N95 i poprilicno sam zadovoljan i dali je kamera kod HtC-a kvalitetna kao kod nokie?!
Hvala unapred :D

Nemanja88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 18:34

Post od Nemanja88 »

Tesko da mozes ova 2 modela svrstati u istu klasu. Win Mobile je u mnogome mocniji od Symbiana, HD2 ima bolju rezoluciju i, po meni, bolji ekran, neuporedivo brzi procesor (u N97 je ARM11 na 434 MHz koji se, na primer, pakuje i u 5800xm, a HD2 "gura" Qualcomm Snapdragon QSD2850 na 1000 MHz), vise RAM memorije... Jedino sto ide u korist 97-ici jeste integrisana memorija, ali uzevsi u obzir cene memorije u danasnje vreme, Micro SD od 32 Gb i ne predstavlja neki trosak. Moj glas u svakom slucaju ide HTC-u.
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!

dacha80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dacha80 »

Da te karakteristike znam i ja ! Nokiu koristim duzi niz godina pa znam da je naspram drugih telefona dosta kvalitetnija a HTc telefoni su noviji kod nas na trzistu pa me interesuje dali ima primedbi i kako su se pokazali i dali neko zna kakvog kvaliteta je kamera kod HTC-a i moze li se porediti sa nokiom ! Znam da kod Iphone-a kamera nista nevalja odnono daleko losija nego nokia!! Pa cak i ko Iphone 4g!!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

dacha80, Hmmm u čemu je to molim te Nokia kvalitetnija, pogotovo N97 sa svojim poznatim kvalitetom. Ipak treba malo da istražiš pre nego što nešto ovako napišeš.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

HD2 bez pogovora.. ali bez pogovora.. drugar mi ima n97 i kada sam kupio uporedio sam SVE kod ova 2 telefona... hd2 pobedjuje u apsolutno svakom aspektu..
tako da nemas dileme
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dacha80, Definitivno HD2, telefon je dosta moćniji od n97.Ima capacitive touchscreen, brži procesr, više RAM-a i veći i kvalitetniji ekran.Skoro sve je na strani HD2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

dacha80, nema niceg sto je kvalitetnije na N97 u odnosu na HD2, a i to da je "Nokia dosta kvalitetnija naspram drugih telefona" odavno ne vazi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Zasto uporedjujete ram memoriju i snagu procesora telefona koje proizvode dva ralicita proizvodjaca i koji koriste razlicite operativne sisteme.N97 sa tim procesorom i ram memorijom koristi aplikacije za ciji rad i nema potrebe za nekim vecim vrednostima procesora i ram memorije.Ako se uporedjuju telefoni istog proizvodjaca ili telefoni koji koriste ist os onda poredjenje procesora i rama ima nekog smisla.HD2 ima druge prednosti,kao mnogo lepsi sensei interfeis.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Ako je izbor jedan ili drugi, onda HD2 bez razmisljanja. Ako te bas ne svrbi novcanik, bolje sacekaj malo i razmotri Desire Z ili Desire HD.

dacha80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dacha80 »

Pa cena za desire-z i hd bice po 200e veca ! a zbog malo bolje kamere i malo vece ram memorije mislim da ne vredi tolliko! :uhuh:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

deksicom napisao:...N97 sa tim procesorom i ram memorijom koristi aplikacije za ciji rad i nema potrebe za nekim vecim vrednostima procesora i ram memorije...
Mislim da se korisnici ovog uredjaja ne bi nikako slozili sa tobom,bar oni koji koriste zvanicne sw koji su izasli iz Nokia-ijine kujne.Oni sto koriste skuvane sw vec imaju drugacije misljenje. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori