Samsung B5310 Corby PRO VS Samsung B7330 Omnia PRO

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Kojeg telefona treba da se rešim?

Glasanje se završava Ned, 10. Okt 2010. 19:58

Samsung B7330 Omnia PRO
8
80%
Samsung B5310 Corby PRO
2
20%

Ukupno glasova: 10

VaVaVoom
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Sep 2010. 19:44

Samsung B5310 Corby PRO VS Samsung B7330 Omnia PRO

Post od VaVaVoom »

Imam ova dva telefona i planiram da jedan zadržim za sebe a drugi da prodam,ali stvarno ne znam koji...sviđa mi se i jedan i drugi volim Corby zbog tastature qwerty na slajd pa mi je lak za poruke...ni Omnia nije losa za poruke ali lakse je na Corby...Corby je i touchscreen pa mi je to isto Ok,ali zato ima fabricki OS dok Omnia ima Windows mobile 6.5,mislim da je ipak Omnia bolja ali to je nekako biznis mob nije mi bas za ono svaki čas da slusam muziku i to tako da idem na net nzm samo mi se čini tako ali je zato baterija jako dobra 4,5 dana,sve je to super ali ja ipak ne mogu da se odličim sa sigurnošću pa ako neko može da preseče odluku za mene i potpuno me resi nedoumice...Hvala :chytry: :chytry:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

VaVaVoom, postoji posebna sekcija za poredjenje modela koja se zove, neces verovati, "Poredjenje modela" u kojoj se postavljaju ovakva pitanja, odnosno porede modeli (bez obzira na proizvodjaca) pa i ova tvoja tema ide tamo.

A od ova dva definitivno B7330 Omnia Pro. S njim mozes bez problema slusati muziku, as is, ne racunajuci na mnogobrojne medija plejere koje mozes doinstalirati. A onda tu je upotrebljiv GPS, WiFi i mnogo toga drugog.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

VaVaVoom
Novajlija
Novajlija

Post od VaVaVoom »

ja se izvinjavam,nisam stvarno gledao po forumu gde ima to poredjenje modela...pa sam samo stavio u Samsung jer su oba telefona Samsungova... :D hvala na pomoci

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Као што рече tomas.hokenberi, Омниа је у свему боља (једино нема екран осетљив на додир) и не требаш много да размишљаш између ова два. Данас се изгубила линија између мултимедијалних телефона и "бизнис" телефона, занемари да ли је бизнис или не већ да ли задовољава твоје потребе или не 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nisam ni jedan ni drugi model video ali jedno pravilo vazi kod mene 8) jednom smart uvek smart. 8)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kao što je već rečeno, tu nema dvoumljenja, Omnia je definitivno u svakom aspektu bolja, tako da nemoj ni da razmišljaš, reši se Corby-ija, a Omniu zadrži.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

VaVaVoom
Novajlija
Novajlija

Post od VaVaVoom »

Hvala vam ljudi na pomoći...i da olučio sam ipak da prodam Corby pa da ostavim Omniu za sebe...ipak je bolje kad imas OS,a ne kad je fabriciki...hvala svima na pomoci... :D

Odgovori