Iphone 2G vs Nokia 5800 XM
Iphone 2G vs Nokia 5800 XM
Evo mene opet,posle kupovine HD2 uletele su mi ponude za 5800 i Iphone 2G,oba odlicno stanje,ful pakovanje.E sad,5800 sam vec koristio i stvarno je telefon kul,samo mu je touch operisan od dodira,razmisljam se da za promenu uzmem Iphone,pa me interesuje vase misljenje,cenovni rang je oko 130e maks,koliko oba modela i kostaju trenutno.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Bio bi sekundaran telefon,pored HD2 ova dva nemaju sta da traze,vec bi ga nosio cisto da isfuram malo,i posle bih ga verovatno dao devojci ili kevi.A one nisu nesto zahtevni korisnici,ugl furaju sms,poziv,poneka slika,wifi skoro nikad.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Behemoth, Iako sam veliki fan symbiana u ovoj situaciji bih preporučio iPhone.Ali samo ako ćeš ga koristiti za sms i pozive (prva verzija iPhone i ne može ništa drugo da uradi
)U svim drugim situacijama preporuka ide za 5800XM.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Odlucio sam,ipak cu uzeti 2G,iz razloga sto sam 5800 furao oko godinu dana,pa malo da promenim.
I onako cu ga koristiti mesec/dva pa posle cu ga vec nekome dati.
I onako cu ga koristiti mesec/dva pa posle cu ga vec nekome dati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.