Bas sam i ja hteo da predlozim htc chacha. Veoma interesantan aparat. Imao sam priliku da ga cacnem i ne deluje mi lose, a uzivo izgleda lepse nego na slikama.
zeljko123, Kao što je predložio Fox, Motorola milestone i Desire Z bi bili idelani, ali prevazilaze budžet, jedino da pokušaš da ih nađeš polovne, ali i tu sumnjam da ćeš ih naći za tu sumu novca. Od rešenja koja se uklapaju u tvoj buđet izdvojio bih nokiu C6, koja je oko 200evra, mada mislim da može da se nađe i jeftinije i N97mini, mini je dobila novi update kojim su rešeni mnogi problemi na njoj, "obični" n97 nije dobio update, pa mislim da bi i N97 mini bila odlično rešenje.
Ako preferiraš symbiana, a možeš da skupiš još nekih 70evra na tu cenu za oko 315evra, može da se nađe nova nokia E7, koja je više nego moćna.
gangsta,kao sto rece znemanja nigde nije navedeno da li se kupuje nov ili polovan uredjaj.Mislim da se Milestone 1 moze naci nov za 250e,mozda cak i ver. 2.
A sudeci po malim oglasima na ovom site-u i Desire Z se prodaje za oko 200e polovan,a manje od 300e nov.
U svakom slucaju,ukoliko ostane izbor izmedju N97 i N97 mini,dajem prednost mini verziji.
Gore sam zaboravio napisati da trazim nov ne polovan telefon.
Inace fonovi kao c3 ili e71 me nesto bas i ne privlace.
Ne znam n97 mi ima bas mocan izgled ali kao sto rekoh cuo sam razne price o njemu ne znam koliko je to istina.
Ako je vec n97mini bolji uzeo bih taj mini ali ja ne primetim razliku nikakvu izmedju mini i klasicne n97 ??
Takodje pokusacu da ustekam jos koju paricu pa da uzmem e7 jer mi je on san snova ... premocan telefon !
Za htc desire z sam cuo i mnogi ga preporucuje ali je prob sto zivim u malom gradu i tesko da ga mogu naci ...
A opet recimo c6 mi je lijep ali je na 'klasicni' klizni sistem a ja bih pre nesto sto je na klizni sistem kao kod n97 ili e7
Jos jednom hvala vam puno ... pokusacu da uzmem e7 jer sam cuo da on nema nekih bitnih gresaka a ako ne nju onda c6 ili n97mini
I jos nesto da vas pitam...jel istina to za n97 da je losa spora baguje itd ?
zeljko123, nokia n97 ima resistivni ekran,sto je mnogo losije od kapacitivnog ekrana koji se ugradjuju u novije modele kao sto je E7. Najjednostavnije objasnjeno,resistivni ekrani su oni koje mozes da cackas i olovcicom ili bilo cime a kapacitivni reaguju samo na dodir prsta. resistivni se posle odredjenog vremena ,,pohabajú'' i smanjuju mu se performanse u smislu reagovanja na dodir i slicno. Tako da moja preporuka ti je da koji god uzimas telefon on bude sa kapacitivnim ekranom.
N97 samo da je malo brzi bio bi savrsen telefon.
Koristio sam ga,od opcija ima bukvalno sve sto ti treba,pa i vise od toga,ali njegova 'brzina' je ubistvo kad treba da obavi neku slozeniju radnju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
zeljko123, Generalno , "obični" n97 je patio od brojnih softwerskih boljki, softver je dosta bagovit, a do sada nije se pojavio update koji bi rešio probleme.Nedavno je N97mini dobila novi update kojim su rešene sve sitnije bubice na ovom telefonu.Što se tiče glavnih razlika između N97 i N97mini jeste što je mini za nijansu manja, ali skoro neprimetno, ima 3.2inčni ekran naspram 3.5 kod obične N97 i obična N97 ima 32GB, dok mini ima 8Gb.Velika prednost N97mini verzije je što ima dosta kvalitetnije kućište, ima metalni poklopac za betriju, za razliku od plastičnog kod obične N97.Generalno govoreći nokia je i izbacila N97mini da bi ispravila greške na običnom N97, tako da je svakako bolje rešenje kupovina n97mini modela.
Ali ako ti nije hitno sa kupovinom telefona i možeš da skupiš još nekih 70evra E7 je dosta, ali dosta bolji izbor, E7 je bar tri puta bolji od n97mini.
Pa da tako sam i ja mislio...nista onda nadam se da cu uspeti da ustekam jos koju paricu pa da kupim e7 a ako ne skupim jos koju paricu onda cu ili n97mini ili c6-00.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.