Novi mobitel do 150-170 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bokiboki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 16:11

Novi mobitel do 150-170 eura

Post od bokiboki »

Zdravo svima,
nekada sam bio u toku sa tehnoloskim inovacijama, a kako vrijeme donosi druge obaveze, malo sam ispao iz fola.

Razmisljam o kupovini telefona koji ima dobru kameru, wifi, kvalitetan software itd.. do nekih 150-170 eura.

Za sada mi se najvise dopao SE Vivaz, ali kritikuju mu software da je zastario itd.

Molim Vas za Vašu preporuku!!!!! :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hm, vivaz je poprilično star model, pritom ima resistiv TS.Sony Ericsson je napustio symbian pa je tako taj model poprilično "mrtav".Ako želiš symbian, onda definitivno obrati pažnju na nove symbian^3 modele, međutim za tu cenu koju si naveo može da se nađe možda c7 polovan ili c6-01 nov, ali na crno.Ti modeli su zaista kvalitetni,ali i jedan i drugi imaju jednu manu, a to je odsustvo AF kod kamere, što automtski znači da nema macro mode.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ако хоће добру камеру мораће да посегне за старијим модеом јер ови нови и немају неке камере тј има али коштају преко 300€. Ако не бежиш од половњака ја бих ти препоручио Самсунг Вејв, одличан телефон за релативно мале паре.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Wave je dobar telefon, ali Bada OS je poprilično ograničen u odnosu na symbian i android modele.No,bokiboki, ako ne želiš da se mnogo bakćeš oko aplikacija i sl. i glavni adut na telefonu ti je kamera onda je wave dobar izbor, u suprotnom neki symbian^3 ili android uređaj bi bili bolji izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bokiboki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 16:11

Post od bokiboki »

znemanja napisao:...
Znači po vama dati prednost Wave-u ispred VIVAZ-a?

Ja nekako mislim da je SE bolja marka, ali opet ne znam nsiam u toku!
Izmenio tomas.hokenberi: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad, podrazumeva se da na nju odgovaras.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

bokiboki, СЕ није ни у првих 5 произвођача а Самсунг је други, мало су се ствари измениле на тржишту. Вејв је једно 5 пута бољи од Виваза 8)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

LittlePrince, slazem se za Samsung Wave, jedino najjace od SE je Arc ali to je druga prica! :P
Elem, moj savet je LG P500 (Optimus One), mislim da je najbolji u svojoj klasi! :oops: :oops: :oops:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2728 ... s-One-P500
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Odgovori