Preporucite pouzdan telefon izmedju 150 i 250 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tomasino87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 17:44

Preporucite pouzdan telefon izmedju 150 i 250 evra

Post od tomasino87 »

Pozdrav svima!

Zadnje 2 godine koristim Samsung S8000, iliti 'JET'. Telefon mi se pokazao kao smece, tj ne odgovara mojim potrebama. Cesto blokira, spor je, touch screen je katastrofa, itd.. Hocu da ga mijenjam pod hitno.

Mobilni telefon ne koristim ni za kakve posebne funkcije, multimedija, aplikacije, igrice, itd. To me ne zanima. Hocu lijep telefon, koji NIKAD ne blokira, da je prebrz, pregledan, da ima solidnu kameru, da se SMS lako i brzo kuca bez greske (a ne kao kod gore pomenutog), da mogu da ga koristim za facebook, skype i citanje mailova. TO JE SVE! E da, i da nije touch screen.. i da se cijena krece izmedju 150 i 250 e. to je to.

koji mi telefon preporucujete?

hvala unaprijed!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

po ovom što si naveo, preporučujem to nokiu e72 ili nokiu e5. na strani 72-jke je bolja izrada i odlična kamera sa autofokusom (najbolja do sada u e seriji), dok e5 ima lepši homescreen. lično imam e72 i njega nikad ne menjam zbog jake baterije i udobne qwerty tastature, dok se ostali smenjuju kao na traci :)
::luv phonez::

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jet??da li je to onaj mob na kome se filmovi gledaju 2x brže nego na ostalim modelima?
i moj glas ide za e72.jeste da košta ali mnogo vredi.e5 u poredjenju sa njom je.... :uhuh: :uhuh:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

tomasino87
Novajlija
Novajlija

Post od tomasino87 »

ja u zivotu nisam gledao film na telefonu, kad ocu film da gledam idem u bioskop ili gledam na tv/kompu, objasnio sam u prvom postu za sta mi tel sluzi.

E72 kosta 200e, provjerio sam, to je OK. ali me zanima sto mislite i o BlackBerry Bold 9700 ? Uporedite ih...

Znaci iskljucivo me zanimaju brzina, kvalitet materijala i izrade, preglednost, lakoca kucanja SMS... i mail, fb i skype. Nijednu aplikaciju necu ugraditi ni u jedan ni u drugi telefon.

Hvala

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

tomasino87, Moj glas takođe ide za E72, skoro pa savršen telefon.Nisam koristio BB 9700 pa ne mogu da kažem ništa o pomenutom modelu. Ali, za tvoje zahteve koje si naveo, E72 će savršeno da odradi posao.

tomasino87
Novajlija
Novajlija

Post od tomasino87 »

3. glas za E72 :)

al' volio bih da cujem misljenje i utiske vlasnika BB 9700, dosta mi je vizuelno ljepsi od E72, pa sve cekam da ga neko ishvali i da definitivno odlucim njega da uzmem :D inace sam slomio ekran od JET-a kog trenutno imam i moram uzeti novi tel u roku 2 dana pa vas molim za sto brze i bolje savjete

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

tomasino87, pa pitanje je dali neko ovde uopste ima BlackBerry? Ako ti se niko nejavi ostaje ti da rizikujes i da ga kupis a za to sto tebi treba sigurno ce ti odgovarati a dali je brz ili ne :unsure: .
N72 je dobar i pouzdan telefon i moze mnogo vise nego sto ga dobijes fabricki, naravno aplikacijama ali ti ih neces ali kad ga budes kupio i vidis sta jos sve moze promenices misljenje.
Isti smo i ja nevolem ekrane na dodir.
Pa taj jet bese nekad pametniji od najpametnijeg telefona. :D

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Не знам шта ти је лепше на 9700 али ја бих ипак ишао на Симбиан, нисам држао дотични модел али не видим поенту те куповине ако се не претплатиш на њихове сервисе, добијаш мање него са Симбианом.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A Salsa :D Sličan je e72, dobra tastatura a android je .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Салса није сличан Е72, мислио си на "ChaCha", мислим да је он доста скупљи од ова два модела а не пружа много. Његова резолуција није за Андроид...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

tomasino87, ja sam imao prilike da se poigram sa BB 9700 i mogu ti reci da fino lezi u ruci i prijatan je za pisanje. Racunaj da je bez BB usluge kod operater telefon dosta ogranicen po pitanju svih opcija. Cak ni wlan mu nisam mogao kako treba koristiti i spojiti na neku wireless mrezu. Brz jeste i lako se navici na njega ali siguran sam da ce ti E72 olaksati zivot sto se tice nekih stvari, i ako nista drugo to je telefon koji ti svako moze popraviti i rijesiti neki problem ukoliko se pojavi dok je BB jos poprilicna nepoznanica za nase trziste i ljude. :) I pogotovo pored zadnjih problema sto su imali RIM serveri ili sta vec dosta ih korisnika napusta i prelazi na druge platforme tako da je E72 ono sto ce ti odlicno sluziti. :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

LittlePrince, jes, taj :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Korisio sam BB,kvalitet izrade je daleko na strani E72,BB hoce da zabaguje oko signala,nece da mu radi BT,sms,na wifi nekad nece da se konektuje.Kupljen nov u inostranstvu.
Tako da je E72 svakako bolji izbor.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori