Dali je neko sa ovog foruma koristio Nokiju E63, pa me zanima kakvi su utisci, kuciste, dali se efran lako grebe i rad telefona.
Potreban mi je jos jedan telefon i prvo sam razmisljao o 6120 i n78 ali sam ipak odlucio da uzmem qwerty model i znam da je E71 najbolja kombinacija ali dali mu E63 moze prici donekle ili da se isprsim ikupim E71.
E sad i gde ga kupiti, polovnih E71 ima za 80-90 eu. a novi su blizu 200 eu.
Zahvaljujem za savete.
Vase misljenje o nokiji E63.
Koristio sam ja E63 vrlo kratko, par dana, menjao se sa jednim kolegom, dao sam mu da se duva sa mojom Prizmom 7500, koju sam koristio uporedo sa E71, kao sekundarac. 
U sustini E63 je ogoljena, jeftinija, deblja i poplasticena E71. Sad cu da lupim nevidjenu glupost, ali meni je u ruci bolje lezala E63 nego E71. Znam, opicen sam, ali stalno sam imao utisak da ce metalna E71 da isklizne iz ruke...

Sto se tice grebanja, zaista mi je tesko reci zbog kratkoce koriscenja, ali ovaj primerak je bio odlicno utegnut, nista nije krckalo ili bilo labavo. Cini mi se i da je tastatura na E63 maaalkice komfornija za kucanje nego ona na E71. Tasteri su neznatno veci.

U sustini E63 je ogoljena, jeftinija, deblja i poplasticena E71. Sad cu da lupim nevidjenu glupost, ali meni je u ruci bolje lezala E63 nego E71. Znam, opicen sam, ali stalno sam imao utisak da ce metalna E71 da isklizne iz ruke...

Sto se tice grebanja, zaista mi je tesko reci zbog kratkoce koriscenja, ali ovaj primerak je bio odlicno utegnut, nista nije krckalo ili bilo labavo. Cini mi se i da je tastatura na E63 maaalkice komfornija za kucanje nego ona na E71. Tasteri su neznatno veci.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Evo malo sam kontaktirao meilovima sa nekim prodavnicama i cene su E63-160e. E71-200 i E72-245.
E63 bi mi sasvim odgovarao i zavrsio bi mi posao ali sam ocekivao vecu razliku u ceni E63 i E71 od 40e.
A kad vec dodjem do 160e. za E63 isplati se dodati jos 40e. za gps, bolju kameru i lepsi izgled.
Ako mogu da pronadjem E63 do 140e. nov kupujem ga odmah, ali cu ipak sacekati decembar i telenorovu obecanu rasprodaju pa cu videti sta i kako.
Zahvaljujem na odgovore i ako je jos neko koristio ili koristi E63 nek napise koji red.
Ah da loki13, E5 sam izostavio jer taj telefon pored svih hardverskih poboljsanja cpu i ram po testovima se lose pokazao, a zasto

E63 bi mi sasvim odgovarao i zavrsio bi mi posao ali sam ocekivao vecu razliku u ceni E63 i E71 od 40e.
A kad vec dodjem do 160e. za E63 isplati se dodati jos 40e. za gps, bolju kameru i lepsi izgled.
Ako mogu da pronadjem E63 do 140e. nov kupujem ga odmah, ali cu ipak sacekati decembar i telenorovu obecanu rasprodaju pa cu videti sta i kako.
Zahvaljujem na odgovore i ako je jos neko koristio ili koristi E63 nek napise koji red.
Ah da loki13, E5 sam izostavio jer taj telefon pored svih hardverskih poboljsanja cpu i ram po testovima se lose pokazao, a zasto

Ja sam koristio crnu, prelepu nokiju e63 vise od pola godine i zao mi je sto sam je prodao. Vrlo lep, kompaktan, sa odlicnom baterijom i jos boljom tastaturom, boljom nego na e71. Mislim da su cene koje si naveo prenaduvane i garantovano mozes da ga nadjes za 140e po prodavnicama samo malo procunjaj... Jos jednom, e63 je telefon koji sam najvise voleo od preko 60 promenjenih do sada... Poz.
Old Nokia ::: Asus Zenfone Max Leather Black