BB 9900 ili E7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji odabrati?

Blackberry 9900
3
16%
Nokia E7
16
84%

Ukupno glasova: 19

Jellena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2011. 18:10

BB 9900 ili E7

Post od Jellena »

Zanimaju me Vasa misljenja... Koji biste Vi odabrali?
Takodje me zanima stanje sa BB telefonima i internetom.
Ja sam na Telenoru, paket prenesi i surfuj, imam neogranicen net. Jel to vazi na BB telefonima koji nisu kupljeni u Telenoru?
Da li tel uopste funkcionise (mislim na net) bez BIS usluge?

Hvala svima unapred :) .

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Koliko sam upoznat Blackberry će bez problema raditi na telenor internetu, ali koristiti bb uređaj bez bis usluge jednostavn nije to to.Njihova glavna prednost je upravo taj servis.Shodno tome, u ovoj dilemi daleko bolji izbor bi bio E7, jako kvalitetan telefon, brz, stabilan sa jako dobrim ekranom.Minus je EDOF kamera tj. odsustvo AF što čini kameru neupotrebljivom za slikanje macro fotografija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

E7 i uzivaj. Ako nisi vezana za telefon preko operatera preporucio bih i HTC Dezire Z.

Pozdrav

edit: Nisam pazljivo citao, ispravljeno je sad :) .
Poslednja izmena od antec u Sub, 24. Dec 2011. 00:54, izmenjeno 1 put ukupno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hahaha, mislim da pise jellena pa je samim tim i devojka tako nije ''vezan'' nego vezana :wink:
glasao sam za E7, mislim da je daleko bolji izbor od tih blackberry aparata, daleko funkcionaniji i korisniji u svakodnevnoj upotrebi... :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Drugar mi ima BB i apsolutno sve sljaka, samo ispodesavas parametre za net i mms. O kvalitetu izrade necu ni da pricam, utegnutije kuciste ne znam da li sam ikada video. Ne znam kakva je situacija sa apikacijama, navodno ih ima i warez i ovako za skidanje tako da ni to nije problem.
I kao zakljucak, u inat bih uzeo BB pogotovu taj model. A jel to ides na ugovor ili...? Mislim, ako ga uzimas preko operatera onda si obavezna i BIS usluga sto ti dodje jos nekih 1200 pride na pretplatu...Jedino u tom slucaju se ne isplati uzimati BB.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

E7. Azimuth, što nisi glasao za BB. Vidim da je 12:0, a ti kažeš da si za BB. :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sad jesam :P

Jellena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2011. 18:10

Post od Jellena »

Hvala svima :).

@Azimuth
Drugar ti je kupio tel u prodavnici? Ne preko operatera? I radi mu net? Meni kazu u Telenoru da mi nece raditi bez BIS usluge....

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Jellena, ako nece da radi net bez BIS usluge postoji nacin da se to omoguci, skinuo sam sa neta tutorijal kako da se namesti ali nikako da nadjem vremena da to odradim.
Inace imam 9800 Troch i ne mogu da koristim net preko GSMa trazi da imam omogucenu BIS uslugu :cry:
and justice for all...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jellena, tebe je taj u Telenoru debelo slagao ili covek nema pojma sta prica. Sama BIS usluga kosta jos 1200rsd na pretplatu, sto je po meni dranje koze s ledja. Drugar je uzeo napolju telefon, nov, u prodavnici. Doneo ga ovde, turio karticu, samo uneo parametre operatera za mms i net i sve sljaka najnormalnije kao i na svakom drugom telefonu. To sto je neki telefon kupljen preko operatera znaci samo toliko da su ga oni zakljucali i da radi iskljucivo sa njihovom sim karticom (sto se da srediti vrlo lako pa mozes komotno da ga koristis i na drugim mrezama :wink: ) a to nema veze sa ostalim funkcijama telefona.
Malopre sam citao u komentarima ispod ovog modela ovde na sajtu da svima sve normalno radi, tako da ne vidim zasto tebi nebi radilo :wink:
Mislim da je neko od clanova rekao da od nedavno ima i BB, valjda ce se prijaviti pa da prenese svoje utiske i iskustva sa netom, pa da imas i tako iz prve ruke neki info.
EDIT:
Evo ga deran, javlja se a ja ga badava prozivam :p

Odgovori