Wave vs Wave 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Wave vs Wave 2

Post od nemanjale »

kupujem devojci telefon pa razmisljam izmedju ova dva modela. Cene su im slicne, ali sam citao dosta komentara gde je vise ishvaljen wave 1, pa me interesuje sta vi mislite o tome. Ko ima bolji displej, cameru, zvuk u slusalicama, to su bitnije stavke...i ko je kvalitetnije odradjen.

do sada je koristila Galaxy S pa sam ga prodao :D dobio sam dobru cenu, zato je i otiso...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Исти телефони, разлика само у екранима и РАМ меморији и због тога бих ишао на други Талас, има природније боје и више РАМ меморије па нова Бада ради пуним капацитетом.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

kolika je ta razlika u ram memoriji? jel hoces da kazes da wave 2 dosta bolje radi sa bada2.0?

sto se tice ekrana navikli smo na amoled pored galaxy s i s2 tako da to vise odgovara, ali ajde da vidim tu razliku u memoriji pa da onda odlucim.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Zvanicna bada 2.0 jos nije izasla,tako da ko zna kako ce raditi oba :)
Nisam 100 % siguran,ali mislim da oba telefona imaju istu ram memoriju,samo je drugacija raspodela,tj kod Wave su nesto tu zeznuli pa je malo slobodno,a da li je tako kod dvojke to nemam pojma,ali bi Bada 2.0 to trebala da ispravi,pa bi Wave sa njom trebao da ima isto slobodne memorije kao Galaxy S...To ti se pri normalnom koriscenju ne primecuje,jedino ako pokrenes mnogo aplikacija,a posto kupujes za devojku ne verujem da ce joj se desavati :)
Po meni SAmoled ekran je mnogo bolji,ali dvojka ima vecu dijagonalu ekrana,zvuk u slusalici na kecu je odlican,kamera je ok,izrada vrhunska... :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Други телефон има више меморије, негде сам прочитао да ће први модел добити лимитирану верзију Баде 2 баш због мањка РАМ меморије. Питање је шта њој треба, ако јој се свиђа Амолед и не смета мањи екран, користи телефон за СМС и позиве можда је и боље први модел. На крају, лакше ће га држати у руци јер је доста мањи.

Odgovori