Ipad 1 vs Ipad 2
Ipad 1 vs Ipad 2
Keva je resila,hoce tablet,koji bi inace i ja koristio.E sad,posto njoj ne treba kamera,ne treba joj 3G jer bi se koristio najvise u kuci preko rutera,sta je bolje uzeti?S obzirom da ce sluziti za fejs,filmove,citanje novina itd.pretpostavljam da ce i kec odraditi posao?Interesuje me,jel kec ima prednju kameru za video call?Neko rece da se malim hakom moze i kec osposobiti za 3G.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Behemoth, pa i kec i dvojka imaju verzije WiFi + 3G, ili samo WiFi...
iPad1 vs. iPad2
kec nema kamericu, a za sve ostalo sto si nabrojao ce posluziti i iPhone 2g, samo da ima veci ekran
salim se naravno... samo pazi, kad krenes da igras igrice na iPad-u, tu nema stajanja... GTA III izgleda zaista impresivno, grafika je na nivou GTA San Andreas-a... ubrzo ces ti preuzeti ajPed od keve...
iPad1 vs. iPad2
kec nema kamericu, a za sve ostalo sto si nabrojao ce posluziti i iPhone 2g, samo da ima veci ekran

salim se naravno... samo pazi, kad krenes da igras igrice na iPad-u, tu nema stajanja... GTA III izgleda zaista impresivno, grafika je na nivou GTA San Andreas-a... ubrzo ces ti preuzeti ajPed od keve...

Samo nek se rolaju....sarme.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Behemoth, najveca razlika je u ceni. Posto je ipak pitanje materijalnog momenta najcesce i presudno, vidi sa cime raspolazes. Druga stvar - iPad3 samo sto nije. Cim izadje i krene u prodaju, cena i 1 i 2 pada, ja racunam minimum 10%. Mozda je najbolje ako mozes da sacekas. Ako ne, i ako su to zaista sve potrebe, onda juri neki iPad1, jer ti je dovoljan. E da, ako uzmes 3G varijantu, imaces preko Phone-it Pad app iz Cydie mogucnost telefoniranja i slanja SMS sa njega.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Wifi verziju bih uzeo jer bi se koristio najvise u kuci,osetno je jeftiniji od 3G,a keva nije vesta sa ovim spravama pa bi joj wifi verzija bila sasvim dovoljna.E sad,mozda je i najbolje da sacekam da izadje trojka,posto mi nije hitno da pazarim.A s obzirom da vec imam dva android uredjaja u kuci mislim da je red da se malo ubaci iOS kao osvezenje 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gangsta, aplikacija se zove Phone-it Pad. Repo za skidanje ove skupe aplikacije ($19.99) je http://apps.iphoneislam.com
Krekovanu ni ja ni na jednom od ovih popularnih repoa nisam nasao.
Samo sam naveo kao mogucnost
Krekovanu ni ja ni na jednom od ovih popularnih repoa nisam nasao.
Samo sam naveo kao mogucnost

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!