Najbolja kupovina do 250 eura
Najbolja kupovina do 250 eura
Zelio bi da predjem na Android pa me zanima koji telefon predlazete a da se uklapa u navedenu cenu, i zelim da kupim nov telefon jer imam losa iskustva sa polovnim.
Ono sto me do sada najvise zadivilo kod Android telefona jeste veliki ekran i jako brz softver(sto opet zavisi od procesora) pa mislim da bi bio zadovoljan sa nekim modelom sa ekranom oko 4 inca. Malo sam gledao telefone pa mi se cini da je Samsung Galaxy SL tu negde sa cenom ali naravno i drugi predlozi dolaze u obzir.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bolji je galaxy S od Galaxy SL, galaxy S ima super AMOLED ekran dok Galaxy SL ima S-LCD ekran.AMOLED ekran ima bolji kontrast i življe boje.Razlika u ceni između ova dva modela je svega 5 evra na crno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
@ znemanja Slazem se, a i SGS ima malo vise RAM-a, nema blic ali to mi i nije toliko vazno s obzirom da i inace ne koristim kameru preterano
, obicno sam na netu.
Da li ima jos predloga jer ja planiram da kupim tel za otprilike jedan mesec pa sam poceo da se informisem, a SGS je stvarno dobar predlog.

Da li ima jos predloga jer ja planiram da kupim tel za otprilike jedan mesec pa sam poceo da se informisem, a SGS je stvarno dobar predlog.