Izbor telefona! Nokia N8, HTC Sensation ili Samsung SII
Izbor telefona! Nokia N8, HTC Sensation ili Samsung SII
Pozdrav! Prvi put se javljam na forum.Trazim pomoc oko izbora telefona. U opciji su 3 modele. Nokia N8,HTC Sensitive i Samsung SII.Nokia mi se svida ali me brine OS Synbian,kazu da je dosta komplikovan u odnosu na Android.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Izbor telefona!
mik65, Pozdrav! Dobrodosao na forum!
Symbian nije toliko komplikovan koliko je prazan naspram Androida ili iOS-a. Od ova 3 koja si ponudio, po mom misljenju, na prvom mestu je (bar hardverski) SGS2, a ako bi malo zrtvovao hardver radi kvalitetnije izrade i (mozda) lepseg dizajna, onda HTC Sensation (a ne Sensitive... bilo bi interesantno da se tako zove)... U svakom slucaju ako se ne jezis od plastikanera onda definitivno najbolji izbor je SGS2.

Symbian nije toliko komplikovan koliko je prazan naspram Androida ili iOS-a. Od ova 3 koja si ponudio, po mom misljenju, na prvom mestu je (bar hardverski) SGS2, a ako bi malo zrtvovao hardver radi kvalitetnije izrade i (mozda) lepseg dizajna, onda HTC Sensation (a ne Sensitive... bilo bi interesantno da se tako zove)... U svakom slucaju ako se ne jezis od plastikanera onda definitivno najbolji izbor je SGS2.

pa otprilike tako nekako... ako ti nije bitna izrada aparata - onda samsung s2... mada bih ja uvek stavio na prvo mesto htc sensation ali to je moje licno misljenje... nokia je u ovom slucaju na zadnjem mestu, mada nije los telefon, zavisi od tvojih potreba... 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako nisi preterano zahtevan korisnik, preporučio bih ti n8 pre sveg zbog odličnog kvaliteta izrade, sjajnog ekran koji se odlično vidi na ovom vrelom julskom suncu, zbog trjanja baterije koja traje duplo više od Sensationa i SGS II i naravno neprevaziđene kamere koja pravi fenomenalne fotografije.Nokia Belle OS ima sasvim dovoljno aplikacija za prosečnog korisnika, pa i za zahtevnog, jedina mana po meni jeste veličina ekrana koja je 3,5 inača naspram 4,3 na Sensationu i SGS II.Ako ti nije potreban baš veliki ekran, onda mislim da je N8 best buy.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Ja bih Symbian zaobisao. Sa S2 neces pogresiti nikako. Obrati paznju i na HTC EVO 3D... 

Kao sto je i napomenuo znemanja, ako zelis telefon,koji je fenomenalno utegnut,kvalitet izrade je perfektan,o kameri nije ni potrebno govoriti..,da ti baterija traje duze(a sigurno ce u odnosu na ova dva modela..) ti slobodno uzmi n8,ako nisi neki zahtevniji korisnik sto se tice aplikacija,jer symbian ne moze bas da se pohvali njima,a u suprotnom ako zelis da imas sto vise aplikacije i ako su ti potrebne onda uzmi sgs2,i veruj mi da neces pogresiti.E sada kada bih morao da biram izmedju ova dva telefona,ja bi iskreno uzeo pre n8,zasto sto je po meni ovaj telefon fenomenalan i nisam zahtevni korisnik sto se tice aplikacija,i ne verujem da ce uskoro opet da se pojavi ovako dobar tefelon,sa svim kvalitetima,jer danas ako se nesto napravi,uvek na nesto se stedi,a na n8 se nije stedelo...