iphone 2g 16GB-ZA I PROTIV
iphone 2g 16GB-ZA I PROTIV
Imao sam iphone 3g i crkao mi je. Kum mi radi u Becu i vraca se sledece nedelje. Nasao mi je iphone 2g za 60 evra, a posto trenutno nemam para za neki baja tel sad se dvoumim. Nisam imao prilike da se sretnem nikad sa 2g. Molim za pomoc!
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Re: iphone 2g 16GB-ZA I PROTIV
To su bačene pare. Osim ako ćeš ga koristiti samo za pozive i sms. A I tada možeš da kupiš bolji telefon za toliko love...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
A jel mi mozes konkretno reci zbog cega tako mislis? Dok sam imao 3g bio sam prezadovoljan. ipak je ovo iphone? 

Zadnja recenica sve govori.Samo ti uzmi iphone druze.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
maxa98, nazalost slozicu se sa bachikom, to jesu bacene pare. Nije svaki iPhone, iPhone, ako me razumes... O cemu se radi? iPhone2g jeste bio sjajan proizvod za svoje vreme, ali sa gomilom ogranicenja. 3G je gomilu toga ispravio i odlican je uredjaj.
2G kao sto mu ime kaze NEMA 3G konekciju, tako da zaboravi na neki veci surf osim preko WiFi. Drugo to je 5 godina star uredjaj, sto ce reci da je za dansnje pojmove, praistorija. Spor je, nema MMS, ima zastareli softver (max upgrade je na 3.1.2 legalno, a preko raznih hakerskih mahinacija moze i na 5.x), gomila aplikacija na njemu ne radi, ili radi izuzetno traljavo.
Ali, ukoliko ces ga koristiti za pozive, SMS, i slusanje muzike te eventualno gledanje videa, a znas da je baterija u njemu dobra (sto bi me jako cudilo s obzirom na starost uredjaja), onda ga uzmi brate. Ili je telefon otvaran, baterija promenjena, ali onda je u ko zna kom stanju... Za mene macka u dzaku, sto je vrlo nesigurno, i to su onda sigurno bacene pare.
2G kao sto mu ime kaze NEMA 3G konekciju, tako da zaboravi na neki veci surf osim preko WiFi. Drugo to je 5 godina star uredjaj, sto ce reci da je za dansnje pojmove, praistorija. Spor je, nema MMS, ima zastareli softver (max upgrade je na 3.1.2 legalno, a preko raznih hakerskih mahinacija moze i na 5.x), gomila aplikacija na njemu ne radi, ili radi izuzetno traljavo.
Ali, ukoliko ces ga koristiti za pozive, SMS, i slusanje muzike te eventualno gledanje videa, a znas da je baterija u njemu dobra (sto bi me jako cudilo s obzirom na starost uredjaja), onda ga uzmi brate. Ili je telefon otvaran, baterija promenjena, ali onda je u ko zna kom stanju... Za mene macka u dzaku, sto je vrlo nesigurno, i to su onda sigurno bacene pare.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa koji onda da uzmem telefon do 60 evra? Druga opcija mi je telefon sa androidom. 

- bachika
- Mobil stručnjak
Pa ne bi bilo loše da napišeš šta konkretno želiš od telefona. Tako ćemo ti lakše pomoći...
telefon koristim za surf netom, slusanje muzike, igrice... Bilo bi dobro da ima veci ekran. I da ima android 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
maxa98, iPhone s Androidom? Pa jeste, bilo je nekih manje-vise uspesnih portova... ali covece pa to je svetogrdje!
Ti hoces telefon sa Androidom, imas 3G doduse crknuti, razmisljas o 2G, a 'vamo spominjes Android...
U najblazu ruku za osudu, ako ne i stalan medicinski nadzor
Ti si definitivno opasan po sebe i okolinu 
Ti hoces telefon sa Androidom, imas 3G doduse crknuti, razmisljas o 2G, a 'vamo spominjes Android...
U najblazu ruku za osudu, ako ne i stalan medicinski nadzor

nisi razumeo... Posto po ovome ovde napisano iphone 2g nije nizasta... Zato sam napisao da mi je druga opcija tel sa androidom, a ne iphone sa androidom... Prvo dobro procitaj pa onda pisi gluposti!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
maxa98, to je trebalo da bude sarkasticno i smesno u isto vreme, a ti se nasao prozvanim i uvredjenim... Jbg, nije mi to bila namera.
- bachika
- Mobil stručnjak
Vidi, trebalo bi da potrazis alkatel ot 990, samsung galaxy mini ili y... Šta ja znam ima još raznih telefona...
Meni treba pomoc oko odabira telefona a ti me zajebavas
Nego, reci ti meni jel ti mozes da mi pomognes u odabiru. Treba mi dobar android telefon do 60 evra.

maxa98, nemas dobar android telefon od 60 evra jednostavno ne mozes za toliko para da dobijes to sto ti hoces
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Moze, za te pare, eventualno da kupi upotrebljiv polovan Android telefon. Npr. Samsung Galaxy Mini ili Samsung I5700 Spica.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
maxa98, pa ti si postavio ime teme iPhone2g, ne ja. Ja se skoncetrisao na to. Oko Androida ne mogu da pomognem, ne znam, i ne zanima me, i da, NE ZELIM ni da znam 
Za 60€ tesko da ces nabaviti neki iole pristojan telefon, a da nije polovan.

Za 60€ tesko da ces nabaviti neki iole pristojan telefon, a da nije polovan.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Zte mimosa mini ili Telenor Touch Mini mozes naci star 1 dan do 30 dana za 60 pa i manje evra. Citao sam da nije los ali ekran je 2.8 inca i sigurno su kdirani na pametnu mrezu.
Do 60 eura Telenor touch plus (Alcatel ot990) ili lg optimus one p500. Ako mozes da se pruzis jos koji euro onda wildfire s.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sa igricama se nesto i neces usreciti na telefonima do 60€. Pametnije ti je da se stisnes i skupis jos nesto para pa da uzmes nesto kudi kamo jace.
Osim ukoliko pod igricama ne podrazumevas tetris i sl
Osim ukoliko pod igricama ne podrazumevas tetris i sl

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
+1 za Alcatel. Za te pare se može naći, a daje daleko više. Slažem se i sa onim što Azimuth, kaže - u nešto višem cenovnom rangu se povećava izbor i mogućnosti.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica