Hvala svima na odgovorima!
miodrage, pozdrav i tebi, hvala na dobrodošlici
Baraba, pretpostavljam da će JB u nekom trenutku da izađe - koristim JB na 3gs, ali iskreno nije nešto bez čega ne mogu, pošto jako malo aplikacija stvarno upotrebljavam. Danas sam bio u prilici malo bolje da pogledam iP5 kod drugara i dopada mi se novi izgled, a kamera je stvarno brza - meni jeste isti, nisu se potrudili da ga promene još od prvog iPhona, ali tel je ipak mnogo bolji od onog koji trenutno imam - znam da je razočarao po pitanju novina (da imam 4 ili 4s, ne bih razmišljao o prelasku) ali ipak deluje kao odličan telefon...
Lumia 920 stvarno dobro izgleda, ali WP i Mac ne znam kako bi se složili, pogotovo što su oba vrlo zatvorena sistema... a i WP sistem je kao što kažete dosta mlad.
Prema vašim savetima, pored pomenutog Apple-a, u igri su još i One X(+) i Nexus 4 (ukoliko ga nađem negde)... Zanima me da li mislite da bi Sony Xperia S mogla da se uključi u trku pošto mnogo dobro izgleda

Što se 4s tiče, pre par dana su ga izgleda potpuno povukli iz prodaje, a ovde iProizvode prodaju u Virgin-u, ali ima ih svuda, čak i u samoposlugama

(Katar)... zvaničan Apple Store nisam video
U svakom slučaju, otići ću da pogledam uživo i ostale, hteo bih da kupovinu obavim što pre, da obradujem sebe za NG

Javiću utiske...
Još jednom hvala vam svima i pozdrav