Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Šta posle S3?

Post od Baraba »

Malo sam smoren od menjanja romova, budženja i ode S3, na njemu me nerviralo otključavanje displeja (čekanje 2sek. da se upali da bih prevukao prst da se otključa), zatim poruke, imenik i dialer ako nisu u kešu opet čekanje po 1-2sek. da se pokrene (ovo je rešivo instaliranjem drugih app koje menjaju fabričke, ali mi se ne sviđaju, lepše su mi stock. To su neki razlozi zamene S3, brutalan hardver a moram da čekam po 1-2sek. za osnovne operacije telefona.
Note 2 sam uzeo i prodao naredni dan, prevelik i neću moći da se naviknem na tu veličinu, S3 ima bolji displej i to me isto razočarava (pogotovo što sam držao jedan do drugog i poredio).

Naredni telefon mora a ima dobru bateriju (minimum od ujutru do uveče maltretiranja da izdrži), kamera nije presudan faktor, OS koji će vrteti sistem može biti android, ios ili wp, najbitnije od svega je da telefon radi kao ferari i stabilan sistem da ima.

Predlog?

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Re: Šta posle S3?

Post od bachika »

Napisaću ti samo ovo: maxx .
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa jedino da sacekas neki od ovih famoznih WP8 i izaberes neki... stvarno glatko radi, imace neke promene u odnosu na stari WP7 i 7,5, stvarno korisne... :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Šta posle S3?

Post od gargamel4 »

Pa ako su to za tebe problemi onda imaš 3 opcije: 1)poslušaj Luku i prikloni se Miodragovom jatu, 2)da se prikloniš Apple taboru (ne čeka se toliko na otvaranje SMSa), 3) ili da se stvarno izlečiš i prištediš malo pare uz 3210.
Poslednja izmena od gargamel4 u Ned, 11. Nov 2012. 11:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Šta posle S3?

Post od toda81 »

Ja mislim da covek mora da se navikne na neke sitnice.Po meni su to bukvalno sitnice.Imas fantastican tel i mislim da nemas potrebe da ga menjas, ali je na tebi da odlucis.Pomisli samo kakve telefone imaju drugi pa ces onda shvatiti kakvu telefoncinu imas. Nemoj me pogresno shvatiti jer ti sve ovo kazem iz najbolje namere jer si nam kolega
Note IV N9100 dual

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

gargamel4, 3210... :lol:

Baraba, Ja bih predlozio mozda cekanje da se pojavi RAZR HD (MAXX). Hardverski nije zver poput SGS3, ali DC Krait odlicno radi posao. A posto je fluidnost toliko bitna, cak je i miodrage priznao da Motorola RAZR (MAXX) radi podjednako fluidno kao iP. Koliko sam imao prilike da vidim tako je i sa HD-ovima. A jos sa HD MAXX dobijas i 3300mAh bateriju. ;)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Auuu sada sam ostao bez teksta sto bi se reklo,pa nisam znao da S3 ima takve da nazovem probleme,da se ceka na neke najosnovnije operacije(sto su imali i telefoni pre 10godina) po 2-3sekunde,mada kao sto je rekaotoda81, mislim da su to neke sitnice(koje znaju dosta da nerviraju) na kojima covek treba da se navikne..Ja stvarno ne znam koji telefon bi sada bio dobar za tebe,posto si da kazem imao najjace telefone trenutne na trzistu,tu rasprave dalje nema jer je to istina..
Stvarno nebih znao sta da ti preporucim,osim da sacekas jos nekoliko meseci,pa da vidis sta ce novo da izadje,pa to da uzmes...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Sacekaj Lumiu 920 i S4.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pa sada ti se i ne isplati nista da uzimas do proleca jer sta god da uzmes bacas trenutno novac. Sa S3 jedino ti ostaje da probaj I5 ili neki WP8 telefon, mada ja ne bih jos isao na WP8 posto je macka u dzaku jos uvek.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Baraba, Jel mozes da mi opises kako si uspeo tako lako da odustanes od Nota II ? :)
Uglavnom svi klipove koje sam gledao na YT gde ljudi opisuju prilagodjavanje na Note idu od prilike ovako: Prvih 5 dana veliko kukanje na dimenzije, i vec posle trece nedelje ne mogu da zamisle sebe ni sa cim drugim. :)
Meni se Note odavno svidjao ali nikad ne bih mogao da predjem na njega jer ja imam bas bas bas kratke prste i preveliki problem bi mi bio, a i nisam bas fan Androida. :)
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Prvo hvala svima na odgovorima (i publici koja prati, ako ima još takvih budala kao ja koje smori S3) :)

Adams, veličina, mislio sam da mogu ali kada treba nešto da odradim na brzinu što sam navikao jednom rukom :shock:

McLaren F1, lep telefon, video sam ga u radnji ali ali nije to to iako gotivim sony brend.

lesa0208, ip5 mi je idealan u ruci i za korišćenje jedom rukom, sviđa mi se izrada i dizajin ali neću dati 800e za isti :uhuh:

Behemoth, mislim da će me od 920 odbiti težina, mada se ne bih u startu zaletao za WP telefone dok se ne pokažu, čekao bih i S4 ali šta da kotrljam dok ne izađe :(

acamatic, da si čitao temu S3 video bi da sam kukao o tome, nisam samo uspeo da rešim problem sa otključavanjem ekrana, ali više sam umoran od rešavanja ovoga ili onoga a telefon ima brutalan hardver, hoću sve da radi tip top.

psyhound, nešto me moto. odbija, uglavnom kad god sam je kupio jedva sam je kasnije prodao kada dosadi kao sad S3 i gubila je na ceni mnogo (takvo je stanje kod nas), za razliku od moto. S3 sam brzo prodao iako sam zacepio cenu (kao nekad nokia). Sad, moram da priznam da mi se moswl kao model Droid Razr Maxx HD sviđa, ali ako već moram da čekam onda sam sačekao i novi nexus a cenim da tu gubi bitku.

toda81, prodao sam telefon.

gargamel4, opcija 3. kod mene ne postoji, spiskao bih lovu na kola, šta ću kad sam kupoholičar :lol:
Zanima me gde se nečaka na otvaranje na sms, na ip4, 4s ili ip5?

luca, jedino što me plaši je nedostatak aplikacija, znam da će ih napisati ali dok ih ne napišu... vidim nema tapa talk za wp, to je nešto što svakodnevno koristim.

bachika, isto što sam odgovorio psyhound :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hahahha, au brate al'si u dilemi 8)
slatke muke... ja sam gledao danas galaxy S3 i Note II u Uscu i stvarno ne mogu da smislim sta bi neko posle takvih telefona kupio i opusteno nosio svaki dan... stvarno su vrh, xtra brzi itd... da ne sirim pricu... :wacko:

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Evo ja bix ti preporucio Lg nexus 4..Ili mozda Htc one x+...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Šta posle S3?

Post od gargamel4 »

E zapravo kad malo bolje pogledam i na iP4 to traje oko 2sec. ako nije učitana app, a trenutno ako jeste, ali nekad me to nervira a nekad i ne primetim, a najčešće ni ne gasim ništa po 2 nedelje pa kad nešto zatrokira onda se setim. A 4S je valjda duplo brži, a iP5 duplo i od 4Sa tako da......... Ali i ti varovatno kao i ja već 6-7 meseci nisi ni jednu poruku obrisao, priznaj.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

luca, vidiš moje muke :)

Možda ću nekom zvučati razmaženo ali zapravo nisam, ako imam brutalan hardver hoću tako i da radi brutalno kao što piše na papiru :)

Bandicoot, njih baš merkam ali ko će to dočekati, ono bez telefona sam i nestrpljiv ko malo dete u robnoj kući :wacko:

gargamel4, i na S3 ako je učitano ide momentalno (zato sam i napisao ako nije u kešu), zapravo ima da se instalira dialer sa kojim i kad nije učitan uleće veoma brzo bez čekanja ali mi se ne viđa izgled, po tome je onda bolji S3 od iP. Poruke brišem zapravo, nema svrha da ih čuvam. Što se tiče iP4s i iP5 meni su to neupotrebljivi telefoni ako su na iOS 6, kako vidim nema JB, nema ni hebena navigacija, pa šta da instaliram samo besplatne app i to je to? :shock:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Šta posle S3?

Post od toda81 »

Ja sam se nadao da ces se predomisliti... Mogli smo da se trampimo, ja tebi s2 i 3ara placa u strogom centru Kavadara, a ti meni s3 ;)
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Evo ovako, za sad sam nabavio iP 4S kao prelazno rešenje za par dana dok se ne pojavi LG Nexus ili XOX+ i da se malo bolje upoznam iOS i vidim šta mi više leži (imao sam 3gs ali mi je bio brz ko spomenik pa ga nisam baš nešto ni koristio, sa 4s već mogu da komentarišem i iOS-u i fluidnosti).
Za sad nisam nisam oduševljen 4S obzirom koliko telefon košta i šta nudi (polovan očuvan sim free sam platio 380e a za te pare ide S3 koji ovo metla), daću mu šansu dan-dva da se popravi ili ide na doboš :)

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Baraba, odmah da ti kazem da licis na mene od pre nekoliko godina !!!:smile:
Preprodavci takve kao sto smo mi nazivaju mobilnim narkomanima I zadovoljno trljaju ruke I enormno zaradjuju na nama ! Tesko se cupa iz tih satnja jer i ako mislis da si se izvukao ponovo se vraca to isto ludilo !
To je samo gubljenje vremena I novca ! Sto pre se opametis to bolje po tebe ! Sa srecom !;-)
>> N7100 <<

Dulee
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Sep 2012. 08:48
:: Samsung Galaxy Note
:: II Titanium Gray

Post od Dulee »

Ja ne znam cime ces biti zadovoljan ako nisi zadovoljan sa SGS3 i SGN2 :o
Mislim da ti je najbolje resenje da uzmes neki telefon koji ce da kotrlja do izlaska SGS4 ;)

Odgovori