xperia J ili Desire X ili Ascend G600
xperia J ili Desire X ili Ascend G600
E ljudi ja nisam neki strucnjak za telefon, ali me zanima koji je najbolji za neku svakodnevnu upotrebu...prosecnu,nista nesto specijalno...samo da kamera (slike) budu na zadovoljavajucem nivou...
Re: xperia J ili Desire X ili Ascend G600
Xperia J nema šta da traži pored ova 2 telefona.
G600 je jači od Desire X, ali je nov telefon, i sumnjam da će ti iko reći kakve fotke pravi
G600 je jači od Desire X, ali je nov telefon, i sumnjam da će ti iko reći kakve fotke pravi

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Definitivno J ne treba ni uzimati u razmatranje. Thc, ovaj, htc se i nije mnogo proslavio sa kamerama na slabijim (a cak i na nekim jacim) modelima, dok se Huawei dosta popravlja u pogledu kvaliteta fotki.
Sto se tice samog G600, jos uvek je tesko ista reci dok ga neko ovde ne nabavi, ali ja bih licno pre ciljao na njega.
Sto se tice samog G600, jos uvek je tesko ista reci dok ga neko ovde ne nabavi, ali ja bih licno pre ciljao na njega.

Hvala na odgovorima
Zar je xperia toliko slaba u odnosu na ova dva??? Iskreno...meni ne treba telefon za neke teske aplikacije, a sto se tice kamere necu se baviti profesionalnim slikanjem...Bitno mi je da tel ne baguuje i da je za jednog prosecnog korisnika kao sto sam ja ima prelaznu ocenuu. E sad ja telefon uzimam preko mts-a tako da ne bih da se prevarim... Svaka pomoc bi bila dobro dosla. Gledajuci specifikacije na ovom sajtu vidim da osim rezolucije slike i kamere, ne postoji neka bitna razlika. Ponovicu ja sam laik sto se tice telefona.

bokisa3d, lošija je Xperia od ova 2 iz naslova, manje memorije i slabiji proc (single naspram dual-core).
Zavisi za šta ti treba, moj mob je sličan XJ, pa ga ja koristim bez problema.
Najbolje bi bilo da nam napišeš šta očekuješ od telefona, i naravno koliko para planiraš da izdvojiš
Zavisi za šta ti treba, moj mob je sličan XJ, pa ga ja koristim bez problema.
Najbolje bi bilo da nam napišeš šta očekuješ od telefona, i naravno koliko para planiraš da izdvojiš

Pa nista posebno, samo da telofon ne baguje pri pokretanju nekoliko aplikacija 2-3, takodje da slike budu prihvatljive...nista specijalno
Telefon planiram da uzmem preko mts-ovog box paketa tako da nema neke velike razlike sto se tice cene. Mada msm da je G600 zbog rama i procesora bolji od gore navedenih telefona.