LG optimus L7 ili L7 II?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nele PZS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Feb 2010. 16:58

LG optimus L7 ili L7 II?

Post od Nele PZS »

Postovanje forumasi 8)
E ovako prvo..vidim spominje se ovaj l7 onaj l7 i sada sam sav u zbrci,mene interesuje u cemu je ovde razlika izmedju l7 i l7 II ?
Hteo sam da uzmem u telenoru l7 II ima za 1din u paketu prenesi i surfuj1000 i mislim da je to taj model l7 II ako se nevaram...
Da li je taj model best bay kupovina sto bi se reklo i da li je bolje onda uzeti l7 II ili l9 u telenoru? Jer vidim ima razlike u kameri,jacini baterije,procesoru itd sto na strani jednog sto na strani drugog modela.
Samo da dodam da velicina ekrana neigra ulogu :)
Hvala unapred

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: LG optimus L7

Post od cvoruga »

Nele PZS, za početak promašio si podforum, trebao si da pitaš u Poređenje modela.

L7 II je bolji od L7, eto u čemu je razlika.

Ako je LG P760 u Telenoru, moj glas ide LG7 II, noviji, lepši, notification light, bolja kamera, odlična baterija.
Ima manje memorije, ali ako ga ne pretovariš nepotrebnim aplikacijama radiće korektno za te pare.
Ako je LG P768 u pitanju, glas za njega, ima bolju kameru, snima u hd rezoluciji.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: LG optimus L7 ili L7 II?

Post od znemanja »

Nele PZS, Ako veličina ekrana nije presudna, a odgovara ti tarifni paket u Telenoru , onda kupi LG L7 II. Glavni adut L9 je svakako njegov 4.7 inčni IPS ekran, sve ostalo je standaradno, ako ti nije nužan ekran te dijagonale onda slobodno kupi LG L7 II.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

L7 II ima i "monstruoznu" bateriju za tu klasu telefona. U prevodu, trebas stvarno da ga ne ispustas iz ruku da bi ti baterija umrla za jedan dan, sa prosecnom upotrebom dva dana laganica. Preporucujem njega.

Nele PZS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Feb 2010. 16:58

Post od Nele PZS »

hvala na savetima :) najverovatnije ce biti LG L7 ll bas zbog baterije i zato sto vec dolazi sa novijim softverom a i kamera je bolja. u Telenoru je ona verzija L9 sa 5mp kamerom proverio sam

Odgovori