LG L9 II ili Samsung Galaxy Grand I9082 ??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Boba511
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Mar 2014. 19:59
:: Samsung
:: Nokia

LG L9 II ili Samsung Galaxy Grand I9082 ??

Post od Boba511 »

Pozdrav svima, imam ponudu u Hendy da uzmem Galaxy Grand uz doplatu od 25000din ili nov u prodavnici LG L9II. Sta vi mislite koji je bolji i kvalitetniji izbor, gledajuci sve (kavalitet izrade, ekran, kontrast, kameru, zvuk,procesor, memoriju, softver, wlan i td..) osim broja kartica.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: LG L9 II ili Samsung Galaxy Grand I9082 ??

Post od iLuka »

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Po specifikacijama LG L9 II je bolji model, prednosti Galaxy Grand-a su DualSIM kao i nešto veći ekran, ali sa dosta niskom rezolucijom.Ako ti nije potreban Dual SIM telefon, mislim da je L9 II bolji izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: LG L9 II ili Samsung Galaxy Grand I9082 ??

Post od Android83 »

Lg...kompletniji uredjaj...

Boba511
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boba511 »

Pa na papiru jeste bolji i to mnogo LG, ali ne znam kakav je kavalitet izrade to me brine, da li se kvari i da li baguje i td..

Sad mozda zvuci malo smesno ali pored ova dva modela nametnuo mi se SONY C, koji mi se cini da je nekako izmedju ova dva, sta vi mislite?

Android83
Banned

Post od Android83 »

Druze nemoj da budalis. Oba telefona radee odlicno. Sta mislis ako nosi ime samsung da to znaci da je perfektan? Ja imam njihov prvi uredjaj note3 pa ima problema a ne nesto slabije. Tako da uzmi taj lg i uzivaj! Sonija ne poznajem a inace nikako mi se vizuelno ne svidjaju! Ni HW ni SW!

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

Xperia C ako ti baš treba toliki ekran, mada je ne znam šta će bilo kome više od 4.7" al ajde. Sam uređaj je dosta nezgrapan.
Ima najbolju bateriju od ovih pomenutih zbog jako štedljivog procesora i niske rezolucije ekrana. Mojim potrebama bi sasvim legao lg

Boba511
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boba511 »

Bio sam danas da vidim LG L9 II, moji utisci su da sem ekrana nema nista vredno na njemu! Plastika je za neki nisko budzetni model, a ne za srednju klasu telefona kojoj bi trebao da pripada taj LG, zvucniki je razocaravajuci, ima samo jedan zvucnik i on jako jako los.. ona tri kap. tastera ne svetle u mraku, znaci u mraku se ne vide, kamera nista posebno, osrednje. Tako da sam se razocarao u taj LG, u ponedeljka idem da probam Xperiu C, nadam se da je on glasniji, brzi sigurno jeste zbog jaceg procesora, e sad videcemo u kakvu je plastiku upakovan, nadam se da nije u tu jeftinu kao LG.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ne zaboravi da je u Xperia C MTK cipset koji ipak malo kaska za konkurencijom. A sonyjeve ekrane necu ni da komentarisem...
Brzi mozda jeste na papiru, ali da li moze da se meri sa Krait-om bas nisam siguran.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

naravno da ne moze... zato i ima tu cenu koju ima... to je jedan low budget telefon za siroke mase koje ne vode racuna o detaljima o kojima mi razglabamo po ceo dan ovde... ''samo da je veliki i lep''... :)

Android83
Banned

Post od Android83 »

Joj vas filozofa sa jeftinom plastikom....pa koji djavo se javljate ovde onda ako vam je sve lose sporo itd! Jel ti telefon stavljas u presu? Bacas niz stepenice? Ubacujesu kos? Plivas s njim? Sta bi ti za toliko para surround 5.1? Daj druze ako hoces telefon izgulis 350 evra i kupis telefon koji ce biti po tvom! Ovako koliko para toliko i muzike!!!

don Alberto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
:: LG G2

Post od don Alberto »

bravo druže,baš tako.Ovi što sve modele pljuju verovatno su nečiji lobisti,jer ovaj lg ima moj drugar i mogu vam reći da je telefon za ove pare izuzetno izbalansiran,što znači u toj klasi je best buy.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Nov grand je ispod 200€. Ja bih hendy u bilo kojoj kombinaciji zaobisao u sirokom luku. Cene su im dranje!

Boba511
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boba511 »

mrkixxx potpuno si u pravu, bas su skupi, odustao sam od njih, definitivno cu uzeti tel u prodavnici,

Android83 nije bitno da li dajem 350e ili 200 sve jedno to je novac krvavo zaradjen, ne znam ti ako ga beres na drvetu onda ok. Ali ja za mojih 200e hocu da kupim najbolje sto postoji, nisam rekao da je xperia C, najbolja, nego da hocu da je probam i testiram, a LG sam probao i definitivno je djubre. Necu plivati sa njim niti ga bacati u kos, ali ni necu da ga drzim u neke silne bampere i da ga stalno briskam krpicom , jer otisci i masne fleke neverovatno ostaju na njemu, a plastika je losa jer ce kor 7 dana da se izgrebe od samog dzepa, a da ne pricam od stola ili neke krublje podloge, i tel ce da izgleda kao da ima 150 godina. Zvucnik, hocu da cujem kad me neko zove kada sam u nekoj guzvi ili autobusu, a ne da ga stalno drzim u ruci i gledam da li me neko zove, jer kad ga stavim u dzep ili torbu necu cuti nista.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Mnogo ti hoces za 200€... Pa i iP5 da uzmes opet ces morati da ga drzis u bumperu ako neces da se izgrebe i da ga briskas krpicom. Hoces jos za te pare i ves da ti pere? :lol: A ako hoces da cujes telefon u guzvi uzmi Lumiu 520 i cuces ga i topovi da pucaju odmah pored tebe! :D

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Tesko da ces bilo koji telefon da sacuvas od grebanja, ako ne bude u bumperu...a sto se tice izbora, ja bih isao na xperiu C

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne kapiram zasto je neki tanak silikon toliki problem, isto kao i folija?
Sto se tice otisaka, ostajace na svakom koji je od glatke plastike napravljen. Tu ti opet pomaze neki silikon, imas onih bas jako tankih. Na displeju ce otisci ostajati pa ce ostajati, jedino kako to mozes ublaziti jeste mat folija.
Ne znam cime se bavis i koliko su ti masne ruke, ali ne bih ti bas savetovao da u istoj ruci drzis burek i telefon.

Sto se telefona tice, ako bi mogao nekako da skupis jos koji evro, mozes naci nov S3, ajfon 4s je neko ovde pisao da moze da nabavi za 250, nexus 4..od toga nema bolje za do oko 250e.

I jos jednom, koliko ih cuvas toliko ce trajati i u takvom ce ti stanju biti telefoni. Toliko je jednostavno.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako ne želiš da staviš telefon u neki case onda zaobiđi Nexus 4, jeste da ima premium izgled, leđa su mu od stakla, ali to mu je i mana, jedan pad i ode zadnje staklo. Ma koliko novca da izdvojiš za telefon gotovo svaki mora da ide u neki case.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Boba511
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Boba511 »

Slazem se ja sa vam da ce on bez case da se ogrebe i td, ali to na toj sjajnoj plastici se bas jako primeti i to se brzo osteti. Imao sam telefona koji su bili bas kvalitetno napravljeni i nisu bili tako podlozni grebanju, kao naprimer sto je bila Nokia x7. Tako da i sad trazim neki tako cvrst telefon, ima ih sada sigurno.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ima. Lumia 820, 920. Taman su tu negde oko 200€. :D Ako je 520 ovako dobro odradjen, ove su sigurno jos bolje.

Odgovori