Koji telefon posle s3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Koji telefon posle s3?

Post od stefi90 »

Imam galaxy s3,predivan,odlican telefon,pre njega sam imao s2 plus.Kad sam s3 uzeo preporodio sam se ali mislim da je vreme za korak dalje.Zanima me sta posle s3?razmisljam s4 ali imam utisak da ne bi veliki to pomak bio,ili gresim?Ukljucena je i zamena pa da doplatim.Inace jedino sto mi se na s3 nije svideo jeste zoom kamere ali samo to,sve ostalo fantasticno,nisam nesto zahtevan,koristim net(fb,blic),sms por,pozive,kamera(da bude malo bolja od s3),ne igram igrice ali slusam vise muziku.Hvala unapred na predlozima :lol: :lol:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Koji telefon posle s3?

Post od Sale_M »

S4 i furaj,dobices napredak u svemu u odnosu na S3 ili LG G2 ili Sony Z1.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mislim da bi LG G2 bio pun pogodak, ima veći ekran, mnogo bolju autonomiju baterije, odličnu kameru (uz fix)...jedina mana je nepostojanje slota za memorijsku karticu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 17. Jun 2014. 23:20
:: Capriolo Adrenalin

Post od Lazar2212 »

Imam S4, slobodno ga uzmi.Dobra kamera,dobra baterija,sve pohvale i mozda ce ti vise prijati od drugih fonova :wink: .

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

S4.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sa koliko para raspolazes?
Zlatno pravilo kod Samsunga jeste da se isplati prelazak na svaku drugu generaciju uredjaja iz iste serije. Dakle, sa S3 na S5. Tada ces osetiti onu pravu razliku.
Da me ne shvatis pogresno, osetices razliku i sa S4, ali...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

S4.Logicno :)
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
LG G2 Black,16GB

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Lg G2,i videces odma razliku :-)

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Jos 1 glas za lg g2. Bolji je izbor od s4 .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Lg G2 je sa fixom pretekao kameru na s4. Bolja baterija,bolji ekran za mene jer nisam napucan,pa da uvece pokazujem kako svetli amoled. Po meni baterija koja se ne vadi,i ovako nije problem jer ce 2 godine i vise nego dobro da potraje (po meni najjaca baterija na trzistu uz n3 i s5)
Sto se tice ne postojanja prosirive memorije,za mene 16gb zavrsava posao,ali sam za svaki slucaj uzeo usb otg i po potrebi kacim fles na njega

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Sale_M napisao:S4 i furaj,dobices napredak u svemu u odnosu na S3 ili LG G2 ili Sony Z1.
You must be kidding, right!?

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

I ja glasam za G2, za iste pare (ili manje 10-15e) kao S4 a po meni bolji telefon..

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Stefi90.Posle s3,svakoko je bolji izbor S5 ili S4 nego LG G2.Navikao si na dobru kameru a takvu nikad neces imati na G2.Moras ubacivti fikseve,rizikovati garanciju i opet ces brisati video snimke sa svecanosti,koncerata, jer je ton katastrofa.Kupis G2 i imas lep i brz telefon sa natprosenom baterijom i nista vise.Nemas prosirivu memoriju,izmenjivu bateriju,moras paziti kako drzis telefon da te sagovornici ne cuju sa prekidima,a i zvucnik je je slabiji.Za tebe kao vlasnika S3 i ekran je slabiji jer nije amoled na koji si navikao.Bateriju mozes lako nadoknaditi bilo kupovinom rezerne,bilo kupovinom sada vec jeftinih,univerzalnih,prenosivih baterija za dopunu vise uredjaja,a neke hardverske nedostatke kod G2 ne mozes.Na G2 mozes povecati memoriju putem otg podrske.Korisnik sam G2 nekoliko meseci alii mislim da je SG S4 bolji izbor.(sve zavisi od potreba i navika korisnika i mnogi se nece sloziti sa mojim misljenjem).
LG G2 Black,16GB

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Martin Mystere napisao:
You must be kidding, right!?
Ma nisam dobro napisao,mislio sam koji god da uzme od S4,G2,Z1 dobice napredak u odnosu na S3.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Posto si zadovoljan sa Samsungom, mislim da treba da ostanes u istoj familiji sto znaci ili s4 ili s5. :)

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

Isao sam da vidim sta bi uradio za s4.Ponudio sam s3 i rekao je 100evra da mi vredi,malo sam se i razocarao sto nije makar 150.S4 250 prodaje polovan dok je nov 330,sto znaci da bi ja morao ako dajem s3 dodao jos 230evra,ne znam da li je to pametno?sto se tice vasih odgovora,ne bih zeleo s5,jer je ruku na srce veliki s3,s4 mi je taman,mada se osecam i tu kao snob:),sto se tice g2 moracu jos da vidim o samom telefonu.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

100e je malo za taj model... doduse, ne znam kako je stanje telefona, kakvu opremu imas, da li je uzet zvanicno ili kako vec... sve to ulazi u cenu ali 100e, ovako na prvu - mislim da te taj tvoj prodavac malo radi za sve pare :) ...

S4 je logican korak posle S3 ali sada vec za iste pare imas i bolje modele... cak bi mogao i Note 3, malo koriscen da nadjes za cenu novog S4...

moj ti je predlog da svoj prodas preko oglasa i onda vidis sta i kako mozes...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Taj koji ti je to rekao je očigledno preprodavac i u interesu mu je da ti spusti cenu što je više moguće. Uvek ćeš veće pare dobiti ako prodaš telefon preko oglasa.

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od stefi90 »

Ruku na srce tim prodavcima je uvek u interesu sto vise da dobiju a sto manje novca da daju.Od opreme imam:usb,punjac,sluske,upustvo(Nije na Sprskom),garanciju 11.12.2013 kupio,24 meseca trajanje garancije.Taman da pitam s4 jel ima kit kat?zvanicno

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Brat bratu ti bi odma mogao taj tel preko oglasa da prodas za 160e ako je ocuvan. I to odmah :-) a da sacekas koji dan od postavljanja oglasa otisao bi i za 170e
S4 je dobio zvanican kk

Odgovori