Koji telefon kupiti za do 250 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Moraina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 12:32
:: Samsung

Koji telefon kupiti za do 250 evra

Post od Moraina »

Pozdrav svima,

Zelela bih da promenim svoj drevni telefon nekim novim, ali pitanje je kojim. Ne menjam telefone dok ne ispuste dusu, pa mi je obilje koje se sada nudi previshe informacija. Nadam se da mozete da mi pomognete....

Kupila bih telefon do 250 evra, smartphone, da je solidan, da mogu lepe fotografije da se urade.

Uzgred, da li uopste uzimati u obzir varijante preko MTS (kod njih sam korisnik vec godinama)? Cini mi se isplativijim uzimati paket sa 50% popusta + telefon u nekoj prodavnici, ali mozda gresim...

Hvala unapred! :)

Chained
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jul 2013. 15:34
:: LG G4 Black Leather

Re: Koji telefon kupiti za do 250 evra

Post od Chained »

Možeš naći nov LG G2 za oko 250€ u oglasima ili polovan za manje ako ti ne smeta
definitivno najbolji telefon za te pare, nedavno sam ga kupio i prezadovoljan sam, preko operatera ne kupujem jer mi nije isplativo
instagram.com/irreversible92

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

S3 Neo ili Lumia 830, u zavisnosti da li bi pre Android ili Windows.
Festina lente.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Moraina, Lg G2 i da budes zadovoljna duze vreme 8) :wink:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Moraina, Ako je primat na fotografijama onda predlažem Smasung galaxy S4, odličan telefon u svakom pogledu i ima sjajnu kameru. LG G2 nije loša kupovina, ali mora da se root-uje i ubaci fix da bi kamera bila dobra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Moraina, u pravu si da je najsplativija varijanta 50% popusta a telefon uzeti preko oglasa. Preporucujem Lumiu 830 jer je zaista odlican uredjaj, i radice ti sve sto zelis, brzo, stabilno, bez razmisljanja oko kojekakvih budzevina koje su na Android uredjajima vec neophodne. Kamera je jedna od najboljih u toj klasi uredjaja, uz Nokijinu Carl Zeiss optiku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Lg g2

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Koja je ovo sprdacina postala, necu da prozovem nikoga, ali samo je dovoljno pogledati ko koji telefon koristi i odma za taj brend navija koja god da je cena u pitanju, veoma malo je ljudi objektivno ovde... Predlazem da se forum podeli lepo na 4 foruma, jedan deo za samsung, drugi za lg, treci za apple i cetvrti gde ce se medjusobno prozivati svi korisnici i zagovornici svog ljubljenog brenda. I da se jednostavno zabrani ulazak clanu samsungovog dela u lg-jev, i obrnuto, da mogu da se srecu samo na prozivkama. Lepo kazu neki kad vide ovakvu temu, "odoh po kokice, nek rasprava pocne".
A sad da odgovorim tebi Moraina, , napisi malo vise detalja sta ti treba? Koja dijagonala ekrana, koliko ti je bitna kamera, trajanje baterije, da li vise volis lcd ili amoled?

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Sacekaj malo, uskoro treba da se pojavi u mts-u Meizu m1 Note, odlican telefon, nov je oko 200eur, kod operatera ce verovatno biti , bar ja mislim povoljan uz neki paket. Telefon je stvarno odlican, ima i review ovde na sajtu

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Imas z2 povoljno u.mts...uz paket od 2000din cena je oko 23000din

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

G2,z2,s4
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

Moraina, Moj jedini savet je ako vec imas taj novac da ulozis u kupovinu telefona, da operatera izbegnes oni su samo povoljniji kada telefon moze da se dobije za 1 dinar a da pritom nemas novca za telefon . Jedino mozda ako imas neki veci paket preko 2 hiljade recimo mozda se tad isplati, jer za manje pakete maltene je cena ista koju ces u radnji da dobijes plus 2 godine si vezana ugovorom.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Može neka preporuka za Android telefon do nekih 250e-260e, nov ili polovan, star do nekih 8 meseci? Ekran min 5" max 5,7" samo da nije tft, a da opet ni telefon nije cigla :) , 2gb rama, 16gb+ memorije, kamera 8+ mpx ali da je stvarno dobra, da ima i dobru prednju kameru (prvenstveno zbog skajpa), baterija da može da izdrži dan neke solidne upotrebe - fejs, instagram, messenger, twitter 20ak minuta, whatsapp, viber, prognoza, vesti, muzika pola sata, malo surfa 15ak-20min, 10ak sličica, 20ak minuta poziva, 50ak poruka, gps tracker ne više od 1h korišćenja, eventualno nekad navigacija da radi ne više od pola sata, data podaci oko 1h, wifi 2-3h.
Telefoni koji su mi zapali za oko su: G3, Note3, P7, Z2, S5. Može i neki vaš predlog :)
Dakle ne zanimaju me WP telefoni, kao ni HTC One serija telefona.
Ako postoji mogućnost i za kačenje linka nekog oglasa bilo bi još bolje :D
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Note 3 za te pre je izgreban i bez garancije, verovatno i bez kutije/opreme. Ipak je to premalo za taj model. P7 je nov toliko, ali je daleko od S5/G3. S5 za te pare ima polovan ali neki od preko, bez garancije i kutije,star par meseci i verovatno ne baš kao nov. G3 od 16gb je najrealnije da nađeš za te pare polovan. Ako ipak želiš nove, onda P7 S4 ili G2. Širok je baš izbor.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Pa meni se od svih tih najviše sviđaju G3 i Z2. Zaboravio sam da napomenem da mogu da budu i zaključani na Telenor mrežu. Ipak ne bih baš s4 ili G2, prvenstveno jer su već stariji, a i brzo će im pasti cena. Ovo bar mogu posle godinu dana korišćenja da prodam za nekih 200-220e, a S4 i G2 već mogu da se nađu i ispod 200 u nekom dobrom stanju i ne previše matori. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Više će cena pasti G3ojci nego dvojci izlaskom G4orke. Sigurno nećeš moći više od 200e da uzmeš nkon godinu dana jer će to tada biti 2god star telefon. Ne znam kako misliš da za godinu dana izgubiš svega 50e.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa uzmi polovan Z2 ili S5,ako nadjes za te pare najbolje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Ma nađem ja lako "pacijenta" kome ću prodati fon za 200-220e. To mi najmanji problem. Ali ne bih voleo da izgubim previše novca. Tako sam kupio nov L9 čim je izašao pa kad sam ga prodao posle 10 meseci izgubio sam više od pola novca koji sam dao tad. :( Mada nebitno je to sad. Znači do 250e je najbolji izbor G3? Neću se prevariti ako pređem sa L735 na ovaj?
Na koji god z2 da sam naišao ili je iskrivljen okvir ili ima fleku na ekranu ili je baš pohaban okvir. :(
Što se S5 tiče ne podnosim TouchWiz, a i onaj okvir se ljušti ko lud. Posle 2 meseca korišćenja bez zaštite izgleda kao da su ga grebale mačke mesec dana bez prestanka. :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Uz dosta sreće da nađeš G3. Bolje nema a ima ih na oglasima po koji za te pare. Naravno gotovo sigurno sa nekim manama - da li bez garancije, opreme ili izgreban. Koliko para, toliko muzike.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Da li je bolji G3 od S5? Prvenstveno baterija i kamere. Ovo ostalo manje-više je isto.

Odgovori