Huawei Ascend G7 ili Meizu M1 Note ?
Huawei Ascend G7 ili Meizu M1 Note ?
Koji telefon je po vasem misljenju bolji ? Ja mislim da kad se sve sabere i oduzme da je G7 bolja kupovina..Meizu ima bolji ekran i procesor ali Huawei bolji kvalitet izrade i izgled..ili ako neko zna neki drugi telefon u tom cenovnom rangu, ne znam kad izlazi Meizu M2 Note i koja ce cena biti..gledao sam i P8 LITE ali bolji mi je G7..
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Huawei Ascend G7 ili Meizu M1 Note ?
Ja sam za M1 Note. Pogledaj neke testove na youtube-u pa odluči. Nijanse su to.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
M1 Note ima ocajnu kameru.
- filip11314
- Mobil manijak
Gde piše da ima baš očajnu kameru? Nikako da pohvatam to. Jedni kažu da ima skroz okej, drugi da ima baš lošu... Sad ne znam.
Ne mogu da se setim. Znam da je neki poznati review.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pošto verovatno da niko sa foruma ne poseduje ni jedan telefon od navedena dva, ne može ti se nesto puno ni pomoći, na žalost.
Po specifikacijama oba deluju dobro, lepo tse ti poigraj negde ako imas prilike sa oba modela i sta tebi bude lično više odgovaralo, to i kupi.
Niko ti od nas tačno ne može reći kakvi su u realnom radu, naravno ukoliko je neko vec korisnik bilo kog od dva telefona, neka onda i iznese utiske.
Ovako napamet da ti savetujemo sta da kupis, pa da se zeznes, nije fer.
Po specifikacijama oba deluju dobro, lepo tse ti poigraj negde ako imas prilike sa oba modela i sta tebi bude lično više odgovaralo, to i kupi.
Niko ti od nas tačno ne može reći kakvi su u realnom radu, naravno ukoliko je neko vec korisnik bilo kog od dva telefona, neka onda i iznese utiske.
Ovako napamet da ti savetujemo sta da kupis, pa da se zeznes, nije fer.
Huawei
OK ljudi hvala vam puno u svakom slucaju..pa ja sam procitao testove za oba telefona (ove sto imaju na ovom sajtu) i oba testa su skroz ok..i procitao sve komentare za oba telefona, i nekako su vise nahvalili G7..ali u pravu si, makar otisao u prodavnicu pa malo cackao jedan i drugi i tako cu da se odlucim, nije to neka velika razlika..
- filip11314
- Mobil manijak
Moj ti je savet da ne čitaš testove na ovom sajtu. Zna se šta se ovde hvali.