Pomoc oko odabira telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ana74
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jan 2016. 11:02
:: lg

Pomoc oko odabira telefona

Post od ana74 »

Postovani,
nova sam na ovom forumu, pa ako negde pogresim, ne zamerite. :)
Istice mi ugovorna obaveza u Telenoru, pa hocu da promenim telefon. Imala sam Huawei G510, ali sam strasno razocarana, prvo sto koci i spor je, drugo sto kada me neko zove ne cujem zvono, zabavogao je 6-7 puta u roku od 2 godine koliko traje ugovor i svaki put bio na servisu, apdejtovali ga, i na kraju zamenili maticnu plocu, ali sem sto vise ne baguje, nista se mnogo nije promenilo.
Sada sam resila da ulozim malo vise para 12-13.000,00 i da uzmem neki telefon koji ce mi sluziti kako za privatne potrebe, tako i za sluzbene ( mail ).
Ono sto bi zelela od telefona to je: da ne baguje, ne koci, ima dovoljnu memoriju da kada se instaliraju potrebne aplikacije (viber, fb,skype i sl.) ima mogucnos i da instaliram neke igrice ( jer imam dvoje dece, pa su igrice potrebne :D ), da kada pustim nesto na you tube da nekoci i da se cuje, da se cuje kada zvoni, i moze da ima dobru kameru, ali nije prevashodno.
Mislim da je to sve. Nadam se da mi zelje nisu prezahevne za moj budzet.
Izvinjavam se ako sam bila preopsirna i ako sam Vas udavila, ali stvarno mi treba pomoc.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Pomoc oko odabira telefona

Post od kvaka33 »

Uz koji paket uzimate telefon,da li vam je bitna velicina ekrana,kamera itd
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da bi tu savrseno legla Lumia 550 za male pare. Za taj neki novac Android uredjaj nece raditi, a iPhone za te pare ne postoji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Microsoft Lumia 640 LTE - PLAY+DUO - Pretplata: 1595.00 din. - Doplata za telefon 7.890 din.

Huawei P8 Lite - PLAY+DUO - Pretplata: 1595.00 din. - Doplata za telefon 14.970

Sony Xperia M4 Aqua - PLAY+DUO - Pretplata: 1595.00 din. - Doplata za telefon 16.980

Samsung Galaxy Grand Prime VE - PLAY+DUO - Pretplata: 1595.00 din. - Doplata za telefon 7.980

Ovo bi recimo bila budžet varijanta - vrlo solidni telefoni uz razumnu pretplatu (moje mišljenje - za Telenorovu ponudu)
16 godina na forumu MOBILNISVET

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Zaboravio si Meizu M2 Note. On je ako se ne varam 18.000 dinara uz taj paket.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

ana74
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ana74 »

Hvala Vam svima na savetima i odgovorima.

Sto se tice pitanja Kvake33, paket koji uzimam je prenesi i surfuj standard, sa pretplatom od 1495,00. Velicina ekrana nije presudna, ali ne ispod 4.5". Sto se tice kamere nije toliko bitna.

Ja sam inace gledala i LG Spirit 4G, Sony xperia E4G i Lenovo A6000.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

filip11314 napisao:Zaboravio si Meizu M2 Note. On je ako se ne varam 18.000 dinara uz taj paket.
On je totalno ne isplativ jer ga ima za 180€ iz oglasa sa garancijom a ovde mora da doplati 160€. Ako hece m2 note najbolje da uzme tel za 1din koji je najlakse prodati i uzme m2 note iz oglasa

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ispalio sam se. On je toliko u play+solo paketu. U duo je sigurno oko 15.000 dinara. Koliko vidim i nema ga na stanju. Onda preporuka za p8 Lite.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

ana74 napisao:Hvala Vam svima na savetima i odgovorima.

Sto se tice pitanja Kvake33, paket koji uzimam je prenesi i surfuj standard, sa pretplatom od 1495,00. Velicina ekrana nije presudna, ali ne ispod 4.5". Sto se tice kamere nije toliko bitna.

Ja sam inace gledala i LG Spirit 4G, Sony xperia E4G i Lenovo A6000.
pitao sam za paket da bi znali cene telefona
Ako nije problem da dodas jos 3 hiljade imas huawei p8 lite,mislim da bi on bio daleko najbolji izbor
Prelep telefon,2gb rama,16gb interne memorije,dosta dobra izrada,dobra kamera,dobar ekran,dobra baterija
Definitivno najbolji izbor
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

ana74
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ana74 »

Hvala Vam svima na savetima i sugestijama. Sa Huawei telefonom sam imala strasno lose iskustvo, sto naravno ne znaci da su svi Huawei losi, mozda se meni zadestio neki lose odradjen telefon, ali ne zelim ga vise, pa makar bio i najbolji. Uzela sam Galaxy Grand Prime VE. Nadam se da se nisam prevarila :unsure: . Samo me zanima kako na samom telefonu da proverim koji je procesor i koliku sd karticu podrzava. Citala sam specifikacije telefona, ali bih zelela da vidim da li je to sto pise na papiru stvarno u telefonu?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Evo ana74, ovde moze videti specifikacije.Budi bez brige obzirom da na to gde si kupila telefon da je original

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... e-6708.php

Kao sto vidis procesor je quad core na 1,2 GHz i podrzava memorijske kartice do 64GB,sto je sasvim dovoljno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori