Lumia 550
Lumia 550
Imam vec android,a u ponedeljak sticem pravo da produzim ugovor,pa sada me interesuje samo telefoni za dinar a u paketu play duo najverovatnije,mozda neki slican paket ali to je sada manje bitno,dvoumim se dali da uzmem ovu ex nokiu lumiu ili nesto drugo,ono sto moze drugo je huawei y6 i y620 a moje misljenje je da je lumia bolja od njih,i ako ima nedostataka jos taj windows 10.Miodrage je napisao da i ako ima kameru 5 mpx da je odlicna,pa me interesuje moze li jos neko to da potvrdi,ili da neki drugi predlog
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Lumia 550
Pazi, odlicne slike za takvu kameru. Jasno da ne mozes da ocekujes ne znam kakve fantasticne slike. Predstavio sam primer fotke. U idnoau na 930, kamera jeste inferiornija, ali je bolja u odnosu na 535
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ajde milim te daj mi link gde si stavio slike da vidim,hvala 

majkon80, sugarcoated_ass ima taj uređaj, bolje njega da pitaš,
miodrage nije realan i objektivan što se WPa tiče.
miodrage nije realan i objektivan što se WPa tiče.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Što se tiče kamere ne deluje loše. Neki su prijavljivali da kada slikaju pod malo mračnijim uslovima pojavljuju im se ljubičaste štrafte što ja nisam primetio na ovom komadu.
Kada je stigao kod nas malko je znao da štucne i delovao je još neupeglano, ali mu je stigao neki apdejt u međuvremenu i od tada nema primedbi. Malo sam ga skoro čačkao i primetio sam da neke stvari radi duplo brže nego kod mene na 640ki i sam sistem je dosta agilniji. Znači dovukli su ga da radi sad kako valja. Samo još da se sete i nama ostalima da puste završen firmver.

Što se tiče izbora, ne znam šta da ti kažem. Napiši kako bi primarno koristio telefon, koliko su ti bitne koje aplikacije pa će mi biti lakše da preporučim.
Meni pošto sam siledžija sa društvenim mrežama, sinhronizacijama i sl. stvarima, ne vredi da gledam Android bez 2GB RAM. Lumia se tu bolje drži, ali su aplikacije siromašnije, a i pitanje je budućnost platforme pošto stalno nešto zavlače.
Kada je stigao kod nas malko je znao da štucne i delovao je još neupeglano, ali mu je stigao neki apdejt u međuvremenu i od tada nema primedbi. Malo sam ga skoro čačkao i primetio sam da neke stvari radi duplo brže nego kod mene na 640ki i sam sistem je dosta agilniji. Znači dovukli su ga da radi sad kako valja. Samo još da se sete i nama ostalima da puste završen firmver.

Što se tiče izbora, ne znam šta da ti kažem. Napiši kako bi primarno koristio telefon, koliko su ti bitne koje aplikacije pa će mi biti lakše da preporučim.
Meni pošto sam siledžija sa društvenim mrežama, sinhronizacijama i sl. stvarima, ne vredi da gledam Android bez 2GB RAM. Lumia se tu bolje drži, ali su aplikacije siromašnije, a i pitanje je budućnost platforme pošto stalno nešto zavlače.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
http://1drv.ms/1Io9Jd9 Evo je fotkica. Jos preko telefona je u pitanju Live Photo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- MilanNBA23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 22. Apr 2015. 20:24
- :: Samsung Galaxy S8
majkon80, Da li imaš još neku Lumiu u ponudi? Jasno je da Android u tom paketu neće raditi ni upola kao Lumia. Ja sam je gledao pre 3 dana, ima lepši ekran neuporedivo nego 535 ali je manji. Pikseli se uopšte ne vide, baš je prijatno koristiti 550.
"hard work beats talents, when talents fail to work hard"
- Kevin Durant
- Kevin Durant
-
- Sertifikovani Trol
Sledeća po ceni mu je 640 LTE koji je u nekim stvarima bolji izbor, ali zato je na tom paketu doplata 8.000 din.
Ova po danu,slicna je kvalitetu S3 telefona,dok ova predvece ne treba ni komentarisati,za danassnje standarde lose,sto se tice mene,koristio bih,facebook,viber,whats up,neki program za obradu slika i slicno,eto to bi koristio,igre ne igram ni na kompjuteru,a kamoli telefonu
izcitao sam temu,pa sad videh da neki imaju problem sa baterijom,ima li ko informacije neke vise o tome?
-
- Sertifikovani Trol
majkon80, od tih jeftinih modela jednu od boljih kamera ima 640ka, ali sam se iznenadio kvalitetom i na 550ki. Mislio sam da će biti dosta lošija. 
Na ovom komadu koji matori koristi nije bilo nekih problema sa baterijom.

Na ovom komadu koji matori koristi nije bilo nekih problema sa baterijom.

Hvala na odgvorima,znaci namece se zakljucak da od svih lenova 6000 ili huawei y6 y 620 najbolji izbor bi bio lumia?bar tako meni deluje
-
- Sertifikovani Trol
majkon80, u osnovi da, ali ipak tu još imaš i faktor količine aplikacija i šta će MSFT uraditi dalje sa OS-om. 

Moji keva, sestra, zet i supruga nose 535 i na osnovu tih iskustava mislim da ako je 550 sa fabrickim win10 - nema bolje kupovine za ispod 150... Bilo koji sistem da je u pitanju, naravno 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
majkon80, nemoj mnogo da veruješ psyhoundu, on sa svakom kamerom pravi sjajne slike, pogledaj samo one slikane sa L640 koje je kačio u temi za slike.
Meni su ove dve slike što je stavio ovde vrlo fine - ne kažem da se savršene, ali ni kamera kojom su uslikane nije neka od najboljih na tržištu, pa su, samim tim, više nego dobre.
Ako ti je kamera jedna od najbitnijih stavki, onda te telefoni za 1 dinar neće zadovoljiti, bojim se. Možda je najbolje da takav telefon prodaš čim ga dobiješ, pa uzmeš neki drugi čijom kamerom ćeš biti zadovoljan.

Meni su ove dve slike što je stavio ovde vrlo fine - ne kažem da se savršene, ali ni kamera kojom su uslikane nije neka od najboljih na tržištu, pa su, samim tim, više nego dobre.
Ako ti je kamera jedna od najbitnijih stavki, onda te telefoni za 1 dinar neće zadovoljiti, bojim se. Možda je najbolje da takav telefon prodaš čim ga dobiješ, pa uzmeš neki drugi čijom kamerom ćeš biti zadovoljan.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Apolo, uhh stvarno su je dobili u Mobilnishop i nije skupa. Pre neki dan sam gledao i nije je bilo. Ma pokvari mi misljenje o lumiama ova 520 i sad se debelo razmisljam dali opet lumia ili ???
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vala svaka mu čast. I sa krompirom bi napravio lepu sliku. Umetničko oko.Evindzer napisao:majkon80, nemoj mnogo da veruješ psyhoundu, on sa svakom kamerom pravi sjajne slike
Finansijska sredstva mi nedozvoljavaju da u ovom trenutku nesto drugo uzmem,vec koliko sam video imam lumiu,huawei y 6 i y620s i neki samsung ve nesto tako,pa sam mislio posto imam note da uzmem lumiu da malo koristim windowsEvindzer napisao:majkon80, nemoj mnogo da veruješ psyhoundu, on sa svakom kamerom pravi sjajne slike, pogledaj samo one slikane sa L640 koje je kačio u temi za slike.![]()
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Mislio sam da uzmeš taj telefon za dinar, prodaš ga, pa za te pare (plus neki manji dodatak) tražiš na oglasima neki s malo boljom kamerom. Ali, ako ne može - onda ne može.