LG G2 - Da li vredi kupiti ga sad?
LG G2 - Da li vredi kupiti ga sad?
Cao ljudi. Devojka bi da kupi nov telefon i LG G2 joj se bas svidja. Da li se isplati kupiti ga sad ili ima bolji izbor za taj novac? Zanima me sta mislite. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G2 - Da li vredi kupiti ga sad?
Nov ili polovan? Šta joj je bitno kod telefona? G2 je i dalje bolja kupovina od G3, S5, S4 po trenutnim cenama.
Butna je kamera, ekran, da je lep...
Da ne koci i tako to. Da radi lepo. I nov bi kupila.

Kamera je odlicna, ekran takodje, nece imati problema sa bagovima i tome slicno, leti telefon prosto. Licno ga imam..E sad da li se isplati kupiti nov, hmm...to vec ne znam, ja ne bih, polovan je negde oko 160-190e zavisi da li je 16gb ili 32gb i naravno da li ima garanciju sto je veliki plus.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Pa gde bas nadje G2 a kamera ti bitna.
Mislim zavisi koliko ocekujes ti od kamere, kamera nije ocaj, preko dana je skroz dobra, ali uvece nije to to.
Ekran, meni je ovaj full HD skroz ok, sta znam.
Rad, meni ne koci nimalo, na lolipopu, stavio novu i sve leti.
Sta znam, mnogi pricaju G2 mator, zaobidji. Ali meni sljaka odlicno i svaki posao zavrsava. Mislim da i dalje nije za penziju iako je iz 2013 god jer telefon i danas ima odlicnu bateriju, lepo radi, i meni je plus kod njega njegovi minimalni bazeli, telefon ima 5.2 inca a velicine je kao npr iphone 6 koji ima 4.7 inca.
Mislim zavisi koliko ocekujes ti od kamere, kamera nije ocaj, preko dana je skroz dobra, ali uvece nije to to.
Ekran, meni je ovaj full HD skroz ok, sta znam.
Rad, meni ne koci nimalo, na lolipopu, stavio novu i sve leti.
Sta znam, mnogi pricaju G2 mator, zaobidji. Ali meni sljaka odlicno i svaki posao zavrsava. Mislim da i dalje nije za penziju iako je iz 2013 god jer telefon i danas ima odlicnu bateriju, lepo radi, i meni je plus kod njega njegovi minimalni bazeli, telefon ima 5.2 inca a velicine je kao npr iphone 6 koji ima 4.7 inca.
Ako se instalira driver, kamera je dosta bolja u nocnim uslovima..
- El Laki
- Prijatelj foruma
G2 je odlična kupovina. Lično gledam za sebe jedan da uzmem i da držim. Skoro neće biti tako zaokruženog modela pogotovo uz mogućnosti koje mu pruža odlična podrška.
Kamera mu je najslabija tačka ali uz xcam i drajvere bude to solidno. Uostalom ako će većinu slika na društvene mreže, čak ni ne mora drajver. Po meni samo napred. Video sam nove za 220e na oglasima. E sad, zavisi od verzije, garancije i mesta kupovine.
Kamera mu je najslabija tačka ali uz xcam i drajvere bude to solidno. Uostalom ako će većinu slika na društvene mreže, čak ni ne mora drajver. Po meni samo napred. Video sam nove za 220e na oglasima. E sad, zavisi od verzije, garancije i mesta kupovine.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Imaju ga neki moji ortaci oko godinu dana, i vrlo su zadovoljni. Istina, oni nisu nešto zahtevni korisnici (pozivi, poruke, mejlovi, mesindžeri, vrlo retko koja igrica), tako da ga nikad nisu preopteretili. Meni se, kad sam im ga malo "ukrao" iz radoznalosti, bio baš dopao. Ekran mu je vrlo dobar, ergonomija takođe, estetski lep, nije težak, njima baterija traje oko 1 dan, a na kameru se ne žale, mada ih ona najmanje zanima. Ja sam iz radoznalosti škljocnuo par slika u zatvorenom, i po danu i po veštačkoj svetlosti, i slike su ispale veoma lepe. Prosečnog ženskog korisnika će kamera sasvim zadovoljiti i bez fiksa (neko moje mišljenje).
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako planira da uzme onda neka uzme sa pravom i validnom garancijom jer G2 ima poznati problem sa displejom. Ako se pregreje, probije lepak i odvartno izgleda. Garancija pokriva zamenu, bez garancije je preskupa zamena. Ovo sve ostalo je i danas ok.
Ако нема гаранцију и не жели да оптерећује њом, инсталација посебног рикаверија са термалном контролом решава ствар, не може да се прегреје телефон никако.
Слобода или смрт
- vlade93
- Mobil poznavalac
Ja se izvinjavam na off-u, preko koje temperature je sve kriticno? Meni nikad nije isla preko 35°c.
Telefon se uopstenp ne greje mnogo na 5.0.2
Telefon se uopstenp ne greje mnogo na 5.0.2
Meni na g2 ne ide preko 50 stepeni, ali se uopste ne oseti da je telefon zagrejan..niti imam problema sa ekranom..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Koliko sam razumeo, u pitanju je devojka koja ima vrlo malo znanja o bilo kakvim intervencijama na telefonu.
Daleko od toga da je menjanje rikaverija velik posao, jer nije, ali za nekog ko se ne razume to ipak moze biti prilicno mukotrpan posao ili prosto preveliko cimanje. Garancija je ipak garancija, nije samo ekran pokriven njom.
To je neki moj stav, mozda se ne poklapa sa vasim, ali eto, ako ne zeli da je boli glava i da se razmislja, onda iskljucivo garancija i to ona prava, validna, ostvariva, garancija uvoznika ili zvanicnog distributera/servisa.
Daleko od toga da je menjanje rikaverija velik posao, jer nije, ali za nekog ko se ne razume to ipak moze biti prilicno mukotrpan posao ili prosto preveliko cimanje. Garancija je ipak garancija, nije samo ekran pokriven njom.
To je neki moj stav, mozda se ne poklapa sa vasim, ali eto, ako ne zeli da je boli glava i da se razmislja, onda iskljucivo garancija i to ona prava, validna, ostvariva, garancija uvoznika ili zvanicnog distributera/servisa.
- vlade93
- Mobil poznavalac
50 stepeni? Sta radis ti kad ti ide i preko 40? 
I stock G2 radi vrh, ja sam ubacio samo novu zbog nekih stvari koje mi odgovaraju na njoj, a i nema sitnih seckanja koja imaju u fabrickom launcher-u. Ali ja ne znam da menjam rom-ove i ovaj fabricki radi svaki posao. Nije uopste potrebno ubacivati drugi rom da bi on radio dobro.

I stock G2 radi vrh, ja sam ubacio samo novu zbog nekih stvari koje mi odgovaraju na njoj, a i nema sitnih seckanja koja imaju u fabrickom launcher-u. Ali ja ne znam da menjam rom-ove i ovaj fabricki radi svaki posao. Nije uopste potrebno ubacivati drugi rom da bi on radio dobro.
Граница је 70с.
Ако маркос03 зна да се улогује на форум и да пише, то значи да уме да инсталира рикавери.
Ако маркос03 зна да се улогује на форум и да пише, то значи да уме да инсталира рикавери.

Слобода или смрт
- vlade93
- Mobil poznavalac
Pa ja jedino da ga stavim na ringlu pa da mozda i stignem do tih temperatura.. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Pa ja nikad nisam probao. Jer mislim da ne bih znao i nikad nisam nista cackao. Mozda i ja znam ali ne znam da znam [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Pa ja nikad nisam probao. Jer mislim da ne bih znao i nikad nisam nista cackao. Mozda i ja znam ali ne znam da znam [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jel možeš da ostaviš link? XDA ili gde si već našao to.bestboy napisao:Ако нема гаранцију и не жели да оптерећује њом, инсталација посебног рикаверија са термалном контролом решава ствар, не може да се прегреје телефон никако.
Svaki telefon koji sam imao je isao do 50 stepeni, jedino nexus i do 60 stepeni, 35 stepeni mi je normalna temperatura kad ne diram tel uopste, u ovim hladnim danima je oko 27-28 stepeni, a da bude 35 stepeni i kad ga koristim to mi je nemoguce, iskreno da ti kazem.vlade93 napisao:50 stepeni? Sta radis ti kad ti ide i preko 40?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Odigraj "Real Racing 3" jedno sat vremena, pa proveri temperaturu. Mora preći 35 stepeni, a ako ne pređe 50, onda je sjajan.