Da li preci na s6?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Da li preci na s6?

Post od Night »

Dobar dan. Pre svega, bitno je da kažem da imam iphone 5s skoro 3 meseca. E sad, pošto sam 3 godine bio na androidu, želeo sam da probam nešto novo, i dao moj G3 za taj iphone. U početku sam uživao u iOS-u, ali posle mi je postao ograničen i dosadan, i sada želim da se vratim na android. Gledao sam puno review-a o samsungu s6, i generalno mi se sviđa, a imao sam i priliku da pročačkam edge varijantu. Zanima da li sad vredi preći na s6?
Bitno mi je da ne baguje, da je baterija dobra, da su kamere (obe) dobre. Želeo bih da čujem mišljenja o bateriji od onih korisnika koji poseduju ovaj telefon. Takođe me zanima kolika bi otprilike bila realna cena polovne s6-ice, ne treba da ima garanciju, ali je full oprema poželjna. Pozdrav :)

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Re: Da li preci na s6?

Post od Zemun »

Da vredi preci sa dosadnod ios-a, ja sam presao sa s5 na ip6 isto cisto da probam ios, u pocetku sve super, ubrzo mi dosadio, nikad dosadniji a nikad "komolikovaniji", da namestis melodiju po zelji kako da zvoni treba da konvertujes, seces..pa ubacujes jer itools koji je necemu i sluzio nije radio na ios 9. Nema one jednostavnosti copy/past cao, zdravo, zurim....to je moje misljenje.
Sa s6 sam imao problem sa Viberom i mesendzerom ali sam imao FW-SEE, ubacio Telenorov BOI9, telefon leti, nema vise gresaka, prezadovoljan telefonom, bat sa akanjem ali akanjem, viber, mesendzer, razgovori.....izgura od ujutru do uvece.
Za cene gledaj na KP ili mozda ima neko od forumasa da proda, ponudice se sami.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

1. O kakvom bagovanju pričaš ??? :?
2. Baterija je prosečna , ni najbolja ni najgora (izdrži dan sa prosečnim korišćenjem) - Stock ROM
3. Kamera među najboljima - sam vrh
4. Polovni u extra stanju 10/10 i full pakovanju 370-400 evra (kako naletiš) , za Gold traže 10 evra više .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Post od Night »

Hvala vam. :)

Vaša poruka sadrži 13 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60

Fize94
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Jul 2015. 22:37
:: 0694448087

Post od Fize94 »

Potpis za sve sto je zoreli rekao ( jedan sam od korisnika s6).

ultimate_fight
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Mar 2014. 23:58
:: HTC One (M8)

Post od ultimate_fight »

Imam ponudu da za skoro nov S6 (sa dvogodišnjom garancijom) doplatim 100€ pa me zanima šta bi vi uradili da imate istu priliku :wacko: Inače, sa M8 nemam nikakvih problema, savršen telefon (osim kamere), pa mi se žao rastati od njega.

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Ne mogu da izdrzim,a da ne napisem sta se meni desilo bas zbog ovakvih komentara nekih clanova sa foruma koji kazu da S6 radi bez ikakvih bagova,naime kupio ja iphone 6 nosio ga jedno 6meseci mozda i duze nebitno,izadje S6 meni se svidi i navodno cujem kako samsung vise ne baguje kako su sve popravili ma hvale ga na sva usta bolji od iphone duplo i td i jos mi se svidi taj iskopiran dizajn sa iphone 6... I tako ja odlucim da prodam iphone 6 kako bih kupio S6 to i uradim prodam 6icu tada za 500€ i za iste pare kupim S6 nov iz vip-a od nekog lika...nosio ga tacno mesec dana i bio sam ok zadovoljan da ne preterujem prezadovoljan u odnosu na iphone... I onda mi se desi odjednom da se telefon toliko zaglupio da nisam mogao da ga pokrenem stigla mi bila sms poruka ili na whats ne secam se vec,znaci samo mi je blinkala lampica ekran se ugasio jedva sam nasao nacin da ga povratim dugme za gasenje i home dugme treba drzati jedno 15sekundi!!?! I za to sam saznao na ovom forumu,a sta da sam recimo bio u nekoj sumi ili negde na odmoru gde nemam racunar ili rezervni mobilni i net znaci odrekao bih se 500€ od S6 i olupao bih ga o prvu bukvu na koju bih naisao... Ili primera radi sta da se to nekome desilo ko ni ne posecuje forume i slicne web stranice a kupio je S6 jer je cuo negde da je to najbolji i najmocniji telefon koji uopste ne baguje!? Naravno odneo bih ga u servis i resili bi mu kvar za 15sekundi ili bi morao da saceka da se isprazni baterija skroz posto ista ne moze da se skida jer na S6 ne moze da se izvadi... Naravno kada sam odradio taj takozvani hard reset ili kako se vec zove sve je radilo kako treba ali dzabe kada me je to sto mi se desilo samo nateralo da ga stavim u oglase i sva sreca prodam nekom decku za isto 500€ za koliko sam ga i kupio!? Naravno posle toga sam dodao koliko sam morao i opet se vratim na ajfon 6icu koju sam kasnije zamenio za 6plus koji i sada koristim! Poenta ove moje price nije bila da vas udavim vec da vam skrenem paznju da ne pisete neistine kako S6 nema bagova i to za mene ozbiljnih!

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

sergius, to sto se tebi dogodilo nije do s6 vec do WhatsApp aplikacije, neko ti je poslao brdo smajlija i zapucalo ti je telefon. To su sitni bagovi koji pogadjaju sve uredjaje i sve platforme. Evo sada se vrti po internetu informacija da ako iPhone vratis na 1970 godinu zapucace se i neces ga moci vise koristiti. Tako je i za WhatsApp bilo jedno vreme, ako ti stigne ne znam ni ja koliko smajlija moras da radis reset telefona. Osuditi telefon zbog takve stvari je nebulozno...

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Cooomi nije istina to sto kazes i moram da ti skrenem paznju da nisi u pravu!Prvo primio sam najnormalniju whatsapp poruku! I ne bih rekao da je to sitan bag?! Ne razumem zasto bi bilo ko normalan vracao godinu na 1970?! Vec cu normalno da koristim telefon kako i jeste i za sta treba da sluzi! Evo meni na iphone posalji koliko hoces smajlija i radice kako treba! Ja samo kazem da iphone ima mnogo bolji i stabilniji sistem od androida! Ajde nozemo da uzmemo u obzir mozda i to da je meni upao neki bagoviti S6 a da 99% ostalih radi kako treba..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

sergius, to što si ti opisao da ti se desilo ja zaista ne znam da je bilo ko imao takav problem. :uhuh: Možda je tvoj S6 bio faličan. 8) Ni jedan telefon nije savršen i da si naveo neki drugi problem pa još i da pričamo o tome ali ovo... :wacko:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Ninolina izgleda da mi se na zalost nije dalo sa S6 a imao sam dobru nameru da se vratim i da dam samsungu jos jednu sansu ali to je definitivno kod mene bila kap koja je prelila casu,bez obzira na to sto ne mora da znaci da bi mi se taj bag ikada posle desio da sam i dalje nastavio da ga koristim,sve u svemu ako se ikada budem vratio ponovo na android to ce biti LG jer da sam uzeo G4 sada verovatno ne bi smo ovde polemisali o mom bivsem problemu... No naime stvar je u tome da sam se sada preorijentisao na apple proizvode koje smatram definitvno iznad svih koji su ovde zastupljeni no to je samo moje misljenje ali to svakako ovde nije tema...

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

... strašno , kakav bag sa Whats App da dođe čoveku da baci S6 u kantu za smeće , užas jedan . Nokia 3310 zakon - šalje sms i zvoni baš glasno .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori