Meizu mx5 ili Htc one m9 ili Lg G3 32G
Meizu mx5 ili Htc one m9 ili Lg G3 32G
Sta mislite, sta je najpametnije uzeti ? Ako neko ima predlog sta uzeti slicnih karakteristika, neka predlozi 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Meizu mx5 ili Htc one m9 ili Lg G3 32G
Nexus 5x mozda. Sve zavisi koliko si spreman da izvojis za telefon. I g4 imas za 360-70€ koji je jako dobar
Vuce me da uzmem Meizu, ali sam skeptican prema Kinezima. :S
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Šta ti je bitno kod telefona? Dosta su ovo različiti modeli. Pretpostavljam da je budžet do 400e?
Da bude dovoljno brz, dobra kamera i da se ne raspada posle godinu dana 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Do koliko para?
Ako je kamera bitna, odmah otpiši M9 i Meizu.
Ako je kamera bitna, odmah otpiši M9 i Meizu.
Za M9 sam cuo , ali za Meizu sam razumeo da koriste Sonijeve kamere i da su dobrog kvaliteta? Ja bih da prodjem do 300 evra preko oglasa, znaci polovni ili neki sa paketa. Mozda koji evro viska, ako mi se nesto svidi.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Em postoji mnogo Sony senzora em nije sve do hardvera. Kada je kamera u pitanju ja bih ih zaobišao, a ti kako želiš. Do 300 G3 nov, Lumia 930, eventualno da daš još 30ak evra i upecaš neki polovan G4. On bi ti bio premija.
Lumia mi deluje primamljivo, iako nisam ljubitelj Windows OS-a. G3 mi je isto dobar, samo se brinem zbog te fabricke greske o kojoj ljudi pisu - puca im deo zbog pregrevanja. G4 je super, ali bojim se da je van mog cenovnog ranga. Znaci da se klonim Meizu-a i HTCa? Razmisljao sam mozda da uzmem m2 note, jer ljudi uglavnom govore da je ok ( i ustedim koji dinar) ili HTC 860s, cisto jer volim htc xD Ako se setis jos kakvog konstruktivnog predloga, pretvorio sam se uvo 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ako hoces dobru kameru, sem G3, ispod 300e... teško. A G4 možeš naći za 330-340e polovan i on ti je vrhunac. E sad, vidim da se dosta lomiš. M2 note nije ni 200e, ja ti predlažem modele od 300+. Koliko para, toliko muzike. Ako bi nešto jeftinije, možda Samsung J5. Ima jako dobru kameru za te pare, performanse takođe, odlična baterija. Pisano je ovde na forumu u J5 temi dosta, pa slobodno baci pogled. On je tako 160-170e nov.
Ok, hvala, vidim da cu se ja jos peci na laganoj vatri ovih dana. Sad me zaintrigirala ta Lumia, kad si je vec predlozio. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Za malo preko 300e najbolji su polovni g4 ili nov 5x. Ispunjavaju i jedan i drugi sve tvoje kriterijume. Sve ostalo su losije varijante
Mislite li da ce cena Lg G3u da padne nakon izlaska novog Lg G5?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Voja90, samo se lepo informiši o WP, pre nego što doneseš odluku o samom telefonu.
Što se tiče cene G3. Više će izlazak G5 uticati na pad cene G4, jer je G3 već dosta lepo pao sa cenom. Skoro 100e je jeftiniji od direktnog konkurenta S5.
Što se tiče cene G3. Više će izlazak G5 uticati na pad cene G4, jer je G3 već dosta lepo pao sa cenom. Skoro 100e je jeftiniji od direktnog konkurenta S5.
ma znam, svi koji koriste Wp se kunu u to da nece vise android, ali bukvalno svi. Mozda onda da sacekam kraj februara kad su najavili G5 pa da uzmem G4?
- El Laki
- Prijatelj foruma
G5 će tada predstaviti, u prodaju će ići verovatno u martu, kod nas ga neće biti do kraja marta. Neće bar još mesec dana G4 da doživi ozbiljniji pad cene.
Ti skupljaj pare i gledaj oglase, pa ćim izleti nešto povoljno kupuj. Kažem ti to jer je jako malo polovnih na oglasima, pogotovo sa validnom garancijom. Moraš biti spreman da brzo reaguješ, inače će nego drugi kupiti.
Ti skupljaj pare i gledaj oglase, pa ćim izleti nešto povoljno kupuj. Kažem ti to jer je jako malo polovnih na oglasima, pogotovo sa validnom garancijom. Moraš biti spreman da brzo reaguješ, inače će nego drugi kupiti.
Ok, onda cu cekati neki povoljni G4 ako bude, mozda u medjuvremenu uzmem novi G3, u prodavnicama ima ga i za 280e, ili polovnu Lumiu 930, ima ih za oko 260e. Naravno, mozda sve batalim i uzmem nekog kineza da se patim kao i do sad 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Tvoja je poslednja svakako. Ja sam ti izneo moje mišljenje i predloge kada je u pitanju kamera ali i performanse, s obzirom da si to istakao.
El Laki, da li ne znas neki dobar sajt koji uporedjuje kamere telefona? I dalje mi tesko da se odlucim izmedju Meizua i G3.
G3 ti je bolji izbor, pogotovo sto se tice kamere i ekrana..nema meizu sta da trazi tu..