Jos jedno pitanje,da li se isplati uzeti LG G2 mini,za 130 e ...
Posto mi treba android telefon ,ali da je pouzdan ,da ima samo solidnu kameru,da je manjih dimenzija i da je beo i lep:-) ..predpostavljate zensko je u pitanju..telefon koristi za whatsup,wiber, i po neku sliku ...
Ili imate nesto drugo za preporuciti?
Inace trenutno koristi Alcatel idol mini 2,kojeg nikom me bih preporucio ...
Najpouzdaniji telefon ,sa malom cenom
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Re: Najpouzdaniji telefon ,sa malom cenom
Preporucio bih ti da dodaj jos koji evro i uzmes g2, ne g2 mini, ja sam pre par dana prodao svoj g2 za 160e, vidjao sam i za manje pare, ali je uredjaj odlican, 5.2 inca ali je dosta kompaktan, kamera veoma dobra, ima i u beloj boji.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Ok ,predpostavlajm da je bolji,ali meni treba telefon sa manjo dijagonalom,manjim dimenzijama...interesuje me konkretno misljenje o g2 mini ..i predlog jos neki..
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 18:50
- :: Galaxy Trend Plus
Pogledaj Alcatel Idol 3 4.7 incha , najbolji manji mob za malo para, drug ga ima i vrhunski je.
Sony Z1 compact imaš da nadješ već od 130e.Jede G2 mini za doručak
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
blackwhite, Ja sam dosta puta čačkao taj G2 Mini i meni deluje kao dobar telefon za te pare. Jako fluidan, dobra zadnja kamera, ekran sasvim okej za tu dijagonalu. Nema seckanja, ima lolipop (ne znam da li dobija mm) što je stvarno odlično, lepo leži u ruci i zadnji dugmići su mu bolji od onih na G2 (koristio i njega). Baš sam ga danas i uzeo za prodaju, pa ako ti treba javi se. Samo što je moj crni. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple