Pomoć za kupovinu novog telefona?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
AlekGhost
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Mar 2016. 22:56
:: LG Nexus 5

Pomoć za kupovinu novog telefona?

Post od AlekGhost »

Pozdrav,imam LG Nexus 5 16 GB verziju,kupljen u Telenoru pre 2 godine. Počeo je da me zeza,baterija,punjenje,problemi sa prostorom. Planiram da uzmem nov telefon juna/jula,ugovor mi ističe tada. Planiram da uzmem novi telefon,dobar,da mi potraje i da me služi. Gledao sam mnogo reviewa po netu,na redditu,andriodcentralu za telefone. Suzio sam izbor nekih telefona,ali i dalje ne mogu da se odlučim. To su Galaxy S7,LG G4,LG G5,Xperia Z5,Nexus 6P i možda ali teško S6 Edge. Od telefona tražim bateriju dobru,performanse dobre,brzinu i to. Da ima prostora,ali ne treba mi nešto kao 64,128Gb. I kamera mi je dosta bitna,pošto telefon koristim svakodnevno. Od onoga što sam na netu našao,S6 Edge ili običan dosta baguju i imaju lošu bateriju. Najbolji telefon po ovome što tražim je S7,a ako nema para onda LG G4. Pošto u Telenoru ima samo Sony Z5,S7 i S6 Edge,teško mi je da nađem negde ostale. Ima kupujem prodajem i to,ali nije mi sigurno baš. Koji telefon je tu onako,najbolji,za oko 500 evra da se nađe?

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: Pomoć za kupovinu novog telefona?

Post od filip11314 »

Nexus 6p. Ili Xperia Z5. Ako već imaš para za bacanje onda S7. Ako nemaš para za bacanje onda G4 koji može nov sa garancijom da se nađe ispod 400e.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

S6 edge je odlična kupovina, G4 ima odličnu kameru, ali lošiju autonomiju baterije. Možeš da pogledaš i Note 4 koji će bez problema ispuniti sve navedene zahteve.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Za oko 500 € najbolji ti je 6P. Bez iole vecih mana. Za te pare najkompletniji uredjaj svakako

Odgovori