Koji telefon kupiti ?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Koji telefon kupiti ?
Konacno je dosao red i da se zameni g3 (32gb), pa sam razmisljao izmedju :
1. Sony xperia z3+
2. Huawei mate s
3. Htc m9
4. (Predlozite vi) ...
Da napomenem samo da sam gledao g4 ali dosadio mi je UI, tako da ga ne predlazete kao ni samsungove telefone (konkretno s6,mozda note 4)
Ono sto zelim od telefona jeste izrada, jaca baterija (makar 15%), dobra kamera ( ne mora da bude tip top ), malo tamniji ekran kao kod g3, bas mi je odgovarao za oci iako svi kazu da je mana osvetljenje , kao i multimedija. Ponekad volim da odgledam film ili seriju. Budzet je do 370e (bilo bi vise al uskoro ide letovanje ). Hvala svima na predlozima.
1. Sony xperia z3+
2. Huawei mate s
3. Htc m9
4. (Predlozite vi) ...
Da napomenem samo da sam gledao g4 ali dosadio mi je UI, tako da ga ne predlazete kao ni samsungove telefone (konkretno s6,mozda note 4)
Ono sto zelim od telefona jeste izrada, jaca baterija (makar 15%), dobra kamera ( ne mora da bude tip top ), malo tamniji ekran kao kod g3, bas mi je odgovarao za oci iako svi kazu da je mana osvetljenje , kao i multimedija. Ponekad volim da odgledam film ili seriju. Budzet je do 370e (bilo bi vise al uskoro ide letovanje ). Hvala svima na predlozima.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Koji telefon kupiti ?
Ako te sta konkretno interesuje oko Huawei Mate S, slobodno pitaj, oko ovih ostalih ne bih da komentarisem nista, jer ih nisam ni imao lično, njakao ih jesam na kratko al nije to toooo da bih dao konačan utisak 

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Dosta si suzio izbor i sam tako da nema mnogo prostora. Ništa mi četvrto ne pada na pamet.
Ja bih išao na Mate S zbog otiska prsta i dizajna. M9 će zadovoljiti tvoje potrebe ali ništa drastično bolje od M8 kojeg možeš naći polovnog za 200-250e.
Ja bih išao na Mate S zbog otiska prsta i dizajna. M9 će zadovoljiti tvoje potrebe ali ništa drastično bolje od M8 kojeg možeš naći polovnog za 200-250e.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Komotno mozes ici i na Mate 7 ,ispunjava sve uslove ali razmisli i o Z3 plus ,veoma zanimljiv model,podcenjen definitivno
Mate S ces tesko naci nov za 370 eura ,naravno sa njime nema promasaja
Po meni Mate 7 najbolja kupovina uz z3 plus
Mate S ces tesko naci nov za 370 eura ,naravno sa njime nema promasaja
Po meni Mate 7 najbolja kupovina uz z3 plus
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
Ako se i odluči za Mate S, cisto radi info, čini mi se da je u mediamarkt 379e, pa možda ima nekog preko, eto cisto informacija oko cene.
Ovako mi sad pade na pamet i Sony z5, mislim da ga je član Sale M kupio za nesto ispod 400e...
Ovako mi sad pade na pamet i Sony z5, mislim da ga je član Sale M kupio za nesto ispod 400e...
Huawei
-
- Povremeni posetilac
Onda otpada m9, da li se isplati cekati da z5-ici padne cena mesec dana ? Novi su oko 430-440e. Ono sto me zanima kod mate s, kako mu baterija gura ? Mate s mogu da uzmem za 380e nov, msm da je roaming garancija 2 godine a z3+ su novi izmedju 300(u Subotici) i 340 u Bg,garancija radnje
- bata bogdan
- Banned
Sto se tice Mate S, koliko god na papiru da baterija zvuči slaba, u praksi je skroz drugačije, moja žena ga evo koristi već nekih +/- dve nedelje, baterija bez problema izdrži citav dan, fb non stop upaljen, mesenger, whatsapp, viber, telegram po čitav dan koristi, plus dosta koristi i youtube (muzika) uz to njeno korišćenje od recimo ujutru 08h pa do uvece do nekih 20h/21h ide na punjač, sve u svemu sasvim solidna baterija uz njeno korišćenje. Eto info iz prve ruke, za ostalo sta te interesuje još, pitaj 

Huawei
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Moja preporuka je Z3+,dobices od fona sve,pravi multimedijalni uredjaj koji uz to sljaka kao svajcaski sat.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kvaka33
- Expert
To su sve premium modeli ,ni sa jednim neces pogresiti,stvar je u tome sta se tebi vizuelno dopada i sta ti je primarno kod telefonaStoudemire napisao:Onda otpada m9, da li se isplati cekati da z5-ici padne cena mesec dana ? Novi su oko 430-440e. Ono sto me zanima kod mate s, kako mu baterija gura ? Mate s mogu da uzmem za 380e nov, msm da je roaming garancija 2 godine a z3+ su novi izmedju 300(u Subotici) i 340 u Bg,garancija radnje
Svi ovi modeli imaju dobre baterije ,dobre kamere ,dobre ekrane ,dobar kvalitet izrade
licno mislim da kada covek ne moze da se odluci a modeli poprilicno slicni treba da uzme onaj koji mu se najvise dopada ,znaci biranje po zgledu
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Od 7ice pa na ovamo modeli iz Mate serije imaju odličnu bateriju. Veoma dobru za današnje standarde.
Izvinjavam se što ulećem ovako, imam sličnu dilemu. Zna li neko gde se može nabaviti Mate7 monarch (3/32gb verzija)?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Z3+ je odlican telefon a cena mu je trenutno u CH 320fr sto je 280-90€
Za te pare nema bolje
Za te pare nema bolje
- kvaka33
- Expert
Pracenje oglasa i to je toantec napisao:Izvinjavam se što ulećem ovako, imam sličnu dilemu. Zna li neko gde se može nabaviti Mate7 monarch (3/32gb verzija)?
Cekanje i cekanje i cekanje ....
Nema duge
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Pogledaj Nextbit Robin nesto novo,nepoznat proizvođac,mada moras da trazis po internetu. 3gb rama 13 i 5 mp kamera Gorilla Glass 4 Ekran 5,2 inca,dizajn po meni najbolji ikad,fingerprint, 100 gb prostora na cloudu,otkllucan boot loader...
- bata bogdan
- Banned
Da li bi ti kupio taj Nexbit, kako sam kazes nepoznat proizvođač...
Lepo kupis, pa onda iznesi ovde nama utiske....
Ili još bolje, otvori temu da li da kupiš taj fon ili ne... Cccccc
Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Lepo kupis, pa onda iznesi ovde nama utiske....
Ili još bolje, otvori temu da li da kupiš taj fon ili ne... Cccccc

Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Huawei
- Bogdan2015
- Entuzijasta
Ja bih ga licno kupio samo nabavio sam lumiu pre 2 meseca. A otvorio sam temu u ostali proizvođaci>ostali.
-
- Povremeni posetilac
Da ne otvaram novu temu,pitacu ovde.. Lepsoj polovini je crkao s4mini, kupuje novi telefon do 300e. Ono sto je zanima jeste dobra baterija,obe kamere da budu full, dizajn(stvar ukusa) i da ima min 32gb. Preporucio sam joj nexus 5x (od 32) jer smatram da daje najvise za taj novac ali kaze da je ruzan. Mozda sony z3 ? Dajte neke predloge
- Bogdan2015
- Entuzijasta
Huawei P9 Lite,na njegovoj strani su odlicne kamereiprelep dizajn,kao i solidna baterija(mada se dugo puni) ili Nexus 5X na njegovoj strani su 32gb.
- kobeBRYANT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2015. 15:17
- :: lumia925
G3 isto od 32 gb imas.. Ja ga imam, stavio sam mu 6.0 i radi odlicno....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- bata bogdan
- Banned
Po komentarima od korisnika g3 , rekao bih da baterija i nije za pohvalu? Barem koliko su ovde pisali pojedini... Dotični je pitao i za dobru bateriju... E sad mozda ja grešim.... Ako se nešto popravilo u međuvremenu sa nekim novim update....
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei