filip11314 napisao:Pa traži onda Mate 7, i sam kažeš da ispunjava sve tvoje uslove. Problem je što ga je malo teže naći, pogotovo sa garancijom. Na oglasima traže sumanute cifre za nov (340-350e). Za te pare bolje da kupiš G4 i battery kit.
Flex 2 nov može da se nađe i ispod 240e, što je odlična kupovina. G4 nov sa garancijom i kožnim leđima 305e. G Pro 2 je već mator, ali daleko je od lošeg uređaja. Može još dugo da šljaka.
Dobro drzi cenu M 7 .... svaki dan odvojim da prelistam oglase zbog njega sve je to lepo , moze on polovan da se nadje i za mnogo nize al to me ne zanima

... uzmem ga i ugasi mi se za nedelju dana sta da radim sa njim da nasecem kulen i slaninu na njega

i da ga koristim umesto daske

sto to meni treba u zivotu 300 evrova nije malo ako cemo realno , G pro 2 je jako lep model tako da ga drzim kao drugu varijantu , a i neko rece da je jos uvek (mama) i za neke dosta suplje i novije modele telefona

zadovoljavace on jos dugo potrebe ljudi koji vole Phablete medju kojima sam i ja .. e sad jedino oni koji pate od toga da kupe najnovije i najsvezije oni ce naravno uvek imati zamerke i zaboraviti modele vec posle godinu dana a kamoli 2 godine koliko ima G Pro 2 nisam tatin sin da se izivljavam sa parama i da menjam telefon u 2 meseca JBG nadam se da se niko nece osetiti prozvan

: ) ...
bata bogdan, upravo tako Bato

... LG V10 lep telefon pravi muski sto bi se reklo m al jos uvek i lepo kosta

nisam imao prilike da ga koristim i da ga vidim uzivo