Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2016. 19:12
:: Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2

Post od lepiroki »

Pozdrav narode :).... bio bih zahvalan ako bi mi neko dao poredjenje ova 2 modela , ko ih je imao oba bilo bi najbolje kolega Drom mi rece da otvorim temu posto sam postavio temu u mate 7 pa da ne bih tamo smarali ljude evo ovde da malo ljudi prodiskutuju :) sta se dobija sa jednim, sta gubim i dal se uopste nesto gubi sa drugim itd :) malo neka poredjenja , baterija , ekran , brzina , kamera itd :) i kakva su vam iskustva sa ovim modelima :)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Huawei Ascend Mate 7 vs LG G Pro 2

Post od kvaka33 »

Imao oba
Gpro 2,izuzetan phablet ,prelep,nema bagova lagova i slicno,verovatno najbolji model sve ukupno koji je izasao iz lg kuhinje
Zasto je ta serija ukinuta samo nebo zna
Utegnut telefon,plastika ali kvalitetna,ekran dobar ,baterija odlicna ,ide oko 5h bez problema,kamera dobra ,zvuk dobar ,nema vise podrske za njega na zalost
Mate 7,noviji model,u svakom slucaju bolji od g pro 2
Izrada vrhunska,ekran fenomenalan,baterija vanserijska,kamera dobra,zvuk bas glasan, odlican,otisak prsta jedan od najboljih ,dobice novi android M
Generalno se ne isplati uzeti g pro2 ,jer je ipak losiji model od mate 7 iako jos uvek kida bez problema mnogo novije uredjaje a cena mu nije bas mala
Na strani Mate 7 je sve tako da ostaje na tebi da odlucis kako i sta

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

На страни Лг-а је само што има инфраред. Нпр. ја не могу да замислим коришћење телефона без даљинског управљача за тв, рисивер и климу.
Слобода или смрт

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

kvaka33 napisao:Imao oba
Gpro 2,izuzetan phablet ,prelep,nema bagova lagova i slicno,verovatno najbolji model sve ukupno koji je izasao iz lg kuhinje
Zasto je ta serija ukinuta samo nebo zna
Utegnut telefon,plastika ali kvalitetna,ekran dobar ,baterija odlicna ,ide oko 5h bez problema,kamera dobra ,zvuk dobar ,nema vise podrske za njega na zalost
Mate 7,noviji model,u svakom slucaju bolji od g pro 2
Izrada vrhunska,ekran fenomenalan,baterija vanserijska,kamera dobra,zvuk bas glasan, odlican,otisak prsta jedan od najboljih ,dobice novi android M
Generalno se ne isplati uzeti g pro2 ,jer je ipak losiji model od mate 7 iako jos uvek kida bez problema mnogo novije uredjaje a cena mu nije bas mala
Na strani Mate 7 je sve tako da ostaje na tebi da odlucis kako i sta

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Tako sam i mislio ... hvala ti na poredjenju Kvaka , po ovome sto si napisao je Mate 7 bolji model svakako ... al LG G Pro 2 nikako nije los model i za potcenjivanje i odlican je model ... i kad pogledas da volim velik i lep ekran i odlicnu bateriju .. ako ne budem nasao Mate 7 sa garancijom pa makar i ovih manjih radnji do 300 e na hardver i na softver .... ostaje mi LG G Pro 2 da uzmem posto nemam mnogo drogih modela da biram sta vise otprilike nista maltene :( ... sa ekranom do (6 inca ) ... a da je 300 e .... i da ima i sjajnu bateriju .... ako neko zna nesto i neki model koji sam preskocio neka ga slobodno predlozi nista protiv nemam ... imam fore do 20 maja

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pa za 300e imas nesto malo veći ekran od 7", naravno ovo je samo predlog ukoliko ti ne smeta veličina od 7"...:)
Ili eventualno da skupis još nešto para ili da čekaš da padne cena za p8max, znam pisao si da ne bi dao više od 300e,i ovo je samo predlog pa ti razmisli i znas najbolje sta i kako...

Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Huawei

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Previse je Bato 7 '' bar meni ... 6 je taman knapic ... tesko dosta vec cekam i ovo u maju mi je pf .. al takve su okolnosti trenutne
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 12. Apr 2016. 20:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pa sačekaj onda još drom da napise iskustvo sa oba telefona, od kvare si vec dobio odgovor, po meni su oba odlicna telefona, ali mislim da je Huawei Mate 7 bolji...

Huawei Mediapad M2 10.1 A01L
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Mate 7 je nešto noviji i po meni bolji u ovom poređenju. Imao sam G Pro 2 čim se pojavio kod nas. Dobro zaokružen model bez neke izrazite slabe tačke. Odlične performanse, dobar displej, baterija, neočekivano dobra kamera, kompaktan za telefon sa tolikim displejom, solidne izrade, čvrst, utegnut.

Prednost Huawei-u dajem pre svega zbog baterije i skenera otiska prsta, ali tu je još bolji stb racio, izrada i meni lično lepši dizajn.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Про 2 је био веома добар за оно време (али му Самсунгов Ноут није дао да се размаше), али лично мислим да је Мејт 7 много бољи...

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

pretpostavio sam da ce ovako i da glase poredjenja i odgovori .... naravno da mi je M 7 prva opcija .... al ako ne budem imao srece ostaje LG G Pro 2 ... e sad ima li jos neka opcija da je bolja od LG G Pro 2 kao "2" i rezerna opcija ? :) sve vas pitam

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Post od Bogdan2015 »

Ako platforma nije problem ukljuci i Lumiu 1520 zaista dobar telefon,mada malo je stariji.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

El Laki, kamera kao kod G2 ili bolja?

karakteriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Mozda kao druga opcija moze i LG Flex 2? Noviji, jaci chipset, verovatno i bolja kamera od g pro 2. Ma da, moze i note n9006. Ali svakako mate na prvom mestu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

Bogdan2015 napisao:Ako platforma nije problem ukljuci i Lumiu 1520 zaista dobar telefon,mada malo je stariji.
ne bih uzimao tu platformu i win.

Ledjo, Gledao sam ga neko vreme lep telefoncic skoro pa kao G4 sem sto je kamera bolja na G4 i moze da se nadje za lepu cenu ... al mala dijagonala ekrana, a i koliko vidim i citam mnogo losija baterija i na njemu i na g4 od Mate 7 i od LG G Pro 2 .... a baterija mi je jako bitna stavka i dijagonala
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 12. Apr 2016. 20:42, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Pa traži onda Mate 7, i sam kažeš da ispunjava sve tvoje uslove. Problem je što ga je malo teže naći, pogotovo sa garancijom. Na oglasima traže sumanute cifre za nov (340-350e). Za te pare bolje da kupiš G4 i battery kit.
Flex 2 nov može da se nađe i ispod 240e, što je odlična kupovina. G4 nov sa garancijom i kožnim leđima 305e. G Pro 2 je već mator, ali daleko je od lošeg uređaja. Može još dugo da šljaka.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Vidite da traži veću dijagonalu,veci ekran oko 6", znaci mate 7, LG g pro2, Note 3, note 4 ako ima za do 300e...nije nesto ni velik izbor za phablete...
Ne znam pošto je ovaj novi LG v10, meni se bar svideo :)

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE
Huawei

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

filip11314 napisao:Pa traži onda Mate 7, i sam kažeš da ispunjava sve tvoje uslove. Problem je što ga je malo teže naći, pogotovo sa garancijom. Na oglasima traže sumanute cifre za nov (340-350e). Za te pare bolje da kupiš G4 i battery kit.
Flex 2 nov može da se nađe i ispod 240e, što je odlična kupovina. G4 nov sa garancijom i kožnim leđima 305e. G Pro 2 je već mator, ali daleko je od lošeg uređaja. Može još dugo da šljaka.
Dobro drzi cenu M 7 .... svaki dan odvojim da prelistam oglase zbog njega sve je to lepo , moze on polovan da se nadje i za mnogo nize al to me ne zanima :) ... uzmem ga i ugasi mi se za nedelju dana sta da radim sa njim da nasecem kulen i slaninu na njega :) i da ga koristim umesto daske :) sto to meni treba u zivotu 300 evrova nije malo ako cemo realno , G pro 2 je jako lep model tako da ga drzim kao drugu varijantu , a i neko rece da je jos uvek (mama) i za neke dosta suplje i novije modele telefona :) zadovoljavace on jos dugo potrebe ljudi koji vole Phablete medju kojima sam i ja .. e sad jedino oni koji pate od toga da kupe najnovije i najsvezije oni ce naravno uvek imati zamerke i zaboraviti modele vec posle godinu dana a kamoli 2 godine koliko ima G Pro 2 nisam tatin sin da se izivljavam sa parama i da menjam telefon u 2 meseca JBG nadam se da se niko nece osetiti prozvan :D : ) ...

bata bogdan, upravo tako Bato :) ... LG V10 lep telefon pravi muski sto bi se reklo m al jos uvek i lepo kosta :) nisam imao prilike da ga koristim i da ga vidim uzivo
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 12. Apr 2016. 20:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Hmm... Sad se setih, imas i htc one max, isto dijagonala oko 6",ne znam kakav je ovako, jednom ga video i nešto njakao, lepo izgleda e sad baterija i kamera, stvarno ne znam... A mislim da je cena ispod 300e...
Imas matori samsung mega 6,3,al je to baš mator fon...

Huawei

lepiroki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lepiroki »

sad sam ga video na netu ... iskreno ovaj je jos stariji od LG G Pro 2 izasao je 2013 u Oktobru ... plus je bar koliko vidim mnogo losiji i od M7 i od GP2 .... :) kao sto sam rekao ,, i kao sto si rekao slaba vajda Phableta za ono sto sam gore naveo mrka kapa :) steta a dosta ljudi prelazi na njih i vole Phablete a mali izbor , nadamo se u svakom slucaju da ce se to popraviti u nekom skorijem vremenu da ima nesto sto je dobro i za nas , a ne toliko skupo ....
Poslednja izmena od Azimuth u Uto, 12. Apr 2016. 22:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaras.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pa, phableti... Ne znam sta bih ti rekao... Mate 7 je odličan fon, a takodje i LG g pro2, a u tu cenu do 300e su to jedina dva phableta koji su dobri a da nisu toliko matori, noviji su dosta skuplji, to jest mate 8, p8max, note 4,lg v10...
Razmisli još malo o veličini ekrana od 7", to jest tačnije o Huawei Mediapad X2 Gold LTE, 3gb/32gb dual sim... :)

Huawei

Odgovori